Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoXMt2 [Dedyk]

lukalski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak trudno wbić bony jak są po 0 yang? Lol

Własnie ze trudno bo nie kazdy jest szczesliwy jak sobie wklepie int + byle jaki bonek ;x

Eh nowa klawiatura doprowadza mnie do szału ;x

18863.jpg

Gdy pochłonie ciemność...

• Odpowiedzi 582
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda że serwer sie tak spierdzielił a był najlepszy na jakim grałem, na tym serwie szaman smok był na równi z wojem czy sura a teraz szamanem nieidzie expić? dlazego? bo h@ sie wełbie popierdzieliło i postanowił zniszczyć sobie serwer, NIE POLECAM

Pozdrawiam

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

szkoda że serwer sie tak spierdzielił a był najlepszy na jakim grałem, na tym serwie szaman smok był na równi z wojem czy sura a teraz szamanem nieidzie expić? dlazego? bo h@ sie wełbie popierdzieliło i postanowił zniszczyć sobie serwer, NIE POLECAM

Pozdrawiam

szczerze jestes niedojebanym dzieckiem i portrafisz grac tylko szamanem...szaman był ponad woja i inne klkasy dlatego staty w 6/7 zostały zmniejszone do 10

posłuchajcie mądrego człowieka, te staty nic nie popsuły w grze, lekko utrudniłu grę surom i szamanom, ale nie zlikwidowały szans, tylko utrudniły zrównując z innymi klasami polecam serwerek-8poziomówgroty, tylko od v5 nie ma dropu...dp poprawien ie ewidentnie

Opublikowano

Da ktoś server info działające z tym servem lub ip tego serva

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Proszę nie grać na ch1 bo tylko z nim mam problem. Na innych ch nie ma lagów.

nie ma lagów ? co chwile lag 5-30sek cofa do tyłu co kilka sekund to nie są lagi ?

TrueKlimo

Opublikowano

Przepraszam ale mógłby ktoś wrzucić klienta na inny upload np multiupload albo speedyshare bo z filesonic moge pobierać jeden plik na dzień albo 2 ^^

POMOGŁEM? DAJ+++++++++

Opublikowano

Elo Prosze administracje servera xenoxmt o zrobienie lauchera servera gdyz Nie kazdego stac zeby sciagac caly client .Tak jak w moim przypadku Posiadam internet w Play-onlline na karte wiec nie moge sobie pozwolic na sciaganie 2-raz caly client posiadam konto woj 103lv i sure 107 dawno nie gralem a chcialbym wrocic na server pozdrawiam i mam nadzieje ze cos mozna na to poradzic

Opublikowano

YY ja mam pytanie dlaczego gdy probuje zalogowac sie do gry pisze '' TWOJE KONTO NIE JEST GOTOWE DO UZYCIA''??

Gdy loguje sie na inne dziala noramlnie ... WTF??

Prosze o odpowiedz kogos z TEAMU jak najszybciej..

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Wszystkie Dedyki Sa przewaznie hardy bo mysla ze ludzie lubia trudne serwery wiec robia wolny exp malo broni malo zbroi malo wszystkiego bo mysla ze ludzia to sie podoba.

Tutaj widzimy odmiane ktos sie wkoncu skusil i zrobil wymazony serwer dla wielu ludzi. Jak Widzimy skutki sa dobre. Duzo Ludzi Gra i o to chodzi w serwerach

sygna.png

Opublikowano

Serwer godny polecenia. Mało dzieciaków, dużo nowości. V1-8, zombie, trolle.

Launcher? Po co? ;x Nie można normalnie pobrać clienta? ;>

Opublikowano

serwer fajny ale obserwuje go troche i widze ze zdechnie niedlugo.Powod ? Wprwadzanie tych wszystkich nowosci i grzebanie w plikach konczy sie poteznym zlagowaniem serva a poczatki juz widac.Dzis chcialem podropic zwoje w v7 ale sie nie daje. Na 2 konta z bufem niema wgle mowy.Na jedno jeszcze jako tako ale i tak lipa.No pozyjemy zobaczymy co bedzie ale nie przyzwyczajalbym sie zbytnio do postaci

Opublikowano

YY ja mam pytanie dlaczego gdy probuje zalogowac sie do gry pisze '' TWOJE KONTO NIE JEST GOTOWE DO UZYCIA''??Gdy loguje sie na inne dziala noramlnie ... WTF??Prosze o odpowiedz kogos z TEAMU jak najszybciej..

Być może to konto ci się po prostu zbugowało i wystarczy je odbugować na stronie xenoxa.

A tak co do serwera to fajny. Ale są coraz większe lagiiii. Tydzień temu sobie bez problemu 3metiny włączałem i teraz ledwo co 2 idą... Od 20:00 gdzieś tak serwer off nie wiem dlaczego.... Trochę mnie to denerwuje no ale co mogę poradzić...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

serwer fajny ale obserwuje go troche i widze ze zdechnie niedlugo.Powod ? Wprwadzanie tych wszystkich nowosci i grzebanie w plikach konczy sie poteznym zlagowaniem serva a poczatki juz widac.Dzis chcialem podropic zwoje w v7 ale sie nie daje. Na 2 konta z bufem niema wgle mowy.Na jedno jeszcze jako tako ale i tak lipa.No pozyjemy zobaczymy co bedzie ale nie przyzwyczajalbym sie zbytnio do postaci

Lol? Jakiego ty masz neta? 128 Kb/s?

Ja gram na 3 konta: głowna postać, buff oraz sklepik - i lagów brak...

e988694d045be.jpg

Opublikowano

Cierpliwości... Idź TV pooglądaj zamiast pisać posty typu "kiedy serv ON". Na pewno nie padł na stałe więc zajmij się czymś innym na razie.

e988694d045be.jpg

Opublikowano

na servie sa okropne lagi ale sam na nim gram bo mnie wciagnal ale no coz gram 2 dzien a tutaj juz sie cos zjebalo ;>

JurexGCW

Opublikowano

ja mam 2Gb ramu, grafe 256, procek 2rdzeniowy po 1,44, neta 5mb i mam kurwa takie lagi, że ciągle padam bo mam klatke, a mobki mnie biją+ do tego problemy z logowaniem bo non stop buguje postać....grał będe na serwerku dalej, ale mam szczerą nadzieję, że ogarną choć w małym stopniu.

dobranoc

Opublikowano

Serwer nie padnie a tym ktorym sie serwer nie podoba prosze o nie komentowanie bo wiekszosci ludzi serwer sie podoba bo niema takiego 2 wy lubicie hardy to na PL-a idzcie ale nie bo tam za ciezko juz priv jest po to zeby byla jakas odmiana i zeby bylo duzo nowosci

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...