Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Grafika

Stałe miejsce w ekipie

Specjalna ranga na Forum

Mod/admin na serwie

kontakt gg: 31881203

Wymagam

-Twórczość

-trochę czasu

-mikro

-program teamspeak3

Wysyłać przykładowe prace

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poszukuje 6-7 osob do budowania mapki i technika do pluginow FB+SV

1.Nick:Triker

2.Wiek: min 11 max 16 lat

3.Doświadczenie: ladnie buduj

4.Staż w minecraft:min 3 miesiace

5.Kontakt: moje gg 5839893

6.Przykładowe budowle:

7.Znajomość komend: tylko technik config pluginow

8.Na ilu serwerach byłeś budowniczym: niewzne

pisac gg 5839893

Opublikowano

Cześć, z tej strony NectarOrange z MPCForum , widzę że chciałbyć zostać administratorem serwera Minecraft. Otóż w planach mam stworzenie owego serwera, tylko takiego aby dużo ludzi przyciągnął ten serwer , tylko jest problem , nie ogarniam tych plików serwerowych ,pluginów , ja bym kupił serwer + reklamka ,a ktoś musiałby się zająć administracją (serwera - ja ogarnalbym strone + forum). Co Ty na to? GG:10229908

Opublikowano

Zostanę Administratorem, Moderatorem Serwera

Imię: Rafał

Nick: outi

lat: 15

Ortografia: 9,5/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad dobry rok gry w minecraft multiplayer.

Kontakt: Gadu: 11440056,skype,TS3

MPCForum

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Oferuj pomoc każdemu.

Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 3-4 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Mogę zrobić pliki na serwer i pomóc w pluginach.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.Posiadam własne pliki serwerowe z modami NetherRocks,EurysMod,EE2,THX helikopter,RanCraft,NEI,RailCraft,MultiTexturesButtons,Mo'Cretures,ElementalCreepers,Shelf mod,wholeTreeAxe,MultiTexturesSings,AnimalBikes,CampPack,CodeChikenCore i pluginami na serwer survival+frakcje

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Zostanę Adminem\Moderatorem

1.Nick :EmilQ

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Mam bardzo dobre doświadczenie z pluginami, i całymi serwerami, byłem administratorem swojego serwera i kilku innych.

4.Staż w minecraft: Około 1 rok.

5.Kontakt: PW.

Opublikowano

Witam.

Poszukuje technika który umiałby spolszczyć co niekture pluginy i skonfigurować heroes.

Kontak:

GG:43535185

Opublikowano

Pragnę stworzyć własny serwer do Minecraft. Już posiadałem 2, więc mam doświadczenie. Nie będę dużo zdradzał na temat serwera,

ale umiejętności budowania co najmniej budowli w stylu średniowiecznym są mile widziane.

1.Nick :
2.Wiek :
3.Doświadczenie :
4.Potrafisz budować ładne jaskinie? (tak, jaskinie) :
5.Czy potrafisz budować ładne budowle w stylu średniowiecznym? :

Odpisz mi na te pytania na prywatnej wiadomości.

Opublikowano

Witam,

Szukam ludzi do stworzenia na początek 20 slotowego.

Przede wszystkim szukam MapBuilderów , Administratorów i Moderatorów

Także grafika i osoby która umie edytować Style WorldPress i MyBB(najlepiej kodować)

Chętni kontakt gg 6193251

Wymagania wiek 14+

Opublikowano

Witam Poszukuje 3 Osób Na Serwer FB

Którzy Znajom Bardzo Dobrze Pluginy

I Czy Majom Dobre pomysły

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

Kontakt Zemnom Na GG : 43676939

mca.png

Opublikowano

Siemaneczko wszystkim czytających ten post,

może najpierw się przedstawię,

mój nick w grze to "RiPul" mam 18 lat no i oczywiście

poszukuję zdolnych budowniczych.

A więc tak, tak jak wspomniałem poszukuję zdolnych i wytrwałych budowniczych którzy odnajdują się w stylu "Modern", czyli nowoczesnym, mianowicie chcę zbudować Miasto, tzw "Modern City" ci którzy śledzą planetminecraft zapewne znają projekt GreanField czy jakoś tak, mianowicie chcę zrobić coś w tym stylu, no to chyba tyle co do wstępu...

Parę ważnych zasad.:

1. Zanim kogoś wpuszczę na serwer musi najpierw przedstawić jakiś swój projekt, "szałasów z drabinkami" nie chce.

2. Gracz nie pyta się mnie ani innego H@ "gdzie" "co" i "jak" ma zbudować, ma ponieść go wyobraźnia, i jego talent (co do tego punktu nie będę się rozpisywał, dowiesz się o nim więcej na ts3)

3. No i tutaj kolejny problem, TS3 i sprawne mikro wymagane jak i min. 15/16 lat

4. Najgorszy problem jak na dzień dzisiejszy jest to że serwer stoi na hamachi, w przyszłym tygodniu (dzisiejsza data to 30.06.2012) będzie prawdopodobnie dedyk.

5. Gracz powinien umieć budować dobre i w miarę duże projekty!

6. Gracz powinien nie wstydzić się zapytać o jakąkolwiek pomoc ze strony innych!

7. Gracz powinien być wyluzowany, nie spinać się, i iść na kompromisy!

8. Jestem wymagający, jak będzie coś źle to albo daje //set 0, albo proszę o poprawkę szczegółów.

9. Reszta na TeamSpeak-u!

Opublikowano

Witam.

Posiadam dobrej klasy serwer (Dedyk), zlokalizowany w polskiej serwerowni, na którym pragnę postawić profesjonalny serwer minecraft. Planuje podłaczyć go wstępnie pod jakaś sieć serwerów np. Counter-Strike, aby zapewnić dwustronową reklamę. Starą ekipe administratorów i moderatorów musialem wykluczyć, gdyż nie spełniali moich oczekiwań i nie klasyfikowali się w zarządzaniu poważniejszym serwerem.

Serwer oczywiście będzie stawiany od nowa, typ jak i konfiguracja pluginów mogą ulec zmianie.

Kogo poszukuje?

*Przede wszystkim ludzi chętnych i zaangażowanych jak i dostępnych

*Wiek mnie nie interesuje, możesz mieć 12 lat, 18, 25, - liczyć się będzie tylko Twój poziom zaangażowania, chęci i "OGARU"

*Znajomość komend, WorldEdit i WorldGuard na poziomie

ZAAWANSOWANYM

, jeżeli poziom będzie mniejszy zamiast posady Administratora, zaproponuje Moderatora.

*Motywacja do działania.

Resztę chętnie omówię z osobami chętnymi na

GG: 5917560

- pamiętaj: interesują mnie tylko poważne oferty współpracy, nie zamierzam tworzyć kolejnego, dennego serwera, zarzadzanego przez bande dzieciaków, udostępnianego w czasie budowy mapy i w dodatku na hamachi...

Jeżeli to zły dział to przepraszam moderatorów i prosze o przeniesienie, jednak nie znalazlem zadnego offtopu, dzialu poswieconego budowaniu ekipy pod swoje serwery itp.

Opublikowano

Witam,

Szukam ludzi do stworzenia serwera na początek 20 slotowego.

Przede wszystkim szukam budowniczych , Administratorów i Moderatorów

Także grafika i osoby która umie edytować Style WorldPress i MyBB(najlepiej kodować)

Chętni kontakt gg 6193251

Wymagania wiek 14+

Proszę o bardzo szybki kontakt.

Mamy serwer pod budowę mapy

Opublikowano

Wiec witam szukam technika ktory umie wykonac pliki serwerowe jesli jestes zainteresowany pisac skype kragon845 gg: 43597468

Nie polecam kolegi ponieważ on was wszystkich wykiwa.... rozdawał itemki itp na serwie mając rangę ;0 musiałem to napisać aby się nie zawiedli

ps:wiem że nie na temat... sorki

Opublikowano

Szukam Moderatora na serwer Survival 40 slotów , który pomoże mi naprawić plugin MobArena oraz Factions.

Więcej Info na gg 2927899.

Opublikowano

Witam chętnie podjął bym się posady Administratora/Moderatora serwera Minecraft.

Nazywam się Wojtek mam 16 lat. Rok stażu z MC.

Miałem własny serwer oraz byłem pare razy na stanowisku Administratora.

Czego oczekuje:

Serwer min. 10 slotów !

Ogarniętego właściciela !

Zgranego Team'u !

I dobrze by było gdyby byl Ts3 oraz forum choć nie jest to obowiązkowe.

Kontakt do mnie:

GG:34928332

Opublikowano

Zostanę Modem/Adminem

1.Nick:Fabian

2.Wiek:15

3.Doświadczenie:Doświadczenie to mam ogromne, ponad 1 rok gry w Minecrafta. bardzo dobrze ogarniam bukkity, potrafię stawiać cuboidy, ogarniam różne pluginy.

4.Staż w minecraft: rok grania...

5.Kontakt:PM

sygna-666_xrrhens.jpg

Opublikowano

Nick

: Japko

: 14

Doświadczenie

: Byłem Administratorem serwera, Moderatorem na jednym.

Staż w minecraft

: 2 lata

Premium

: Nie

Na ilu serwerach grałeś?

: Dużo.

Posiadasz mikrofon?

: Tak

Czas który poświęcasz grze

: Ok 3h

Kontakt

: PW

Opublikowano

[b]1.Nick:Yashe

2.Wiek:16

3.Doświadczenie:od alpha a serwery od 1.7.3 beta

4.Staż w minecraft:alpha

5.Kontakt:skype kasia_emil15

Schcial bym zostac admina na serwerze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...