Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję administratora, na wkrótce największy serwer w polsce. Więcej informacji podam na skype: lukasz.jaszcz1

(Jak mnie dodasz napisz do mnie tą informacje:

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

) I wypełnij ją.

Daj "Lubię To"

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zostane bobem

1.Nick:simonxxl

2.Wiek:13

3.Doświadczenie:zaawansowane

4.Staż w minecraft:od 1,3 BETA( już na 1,2 byłem ale wtedy rzadko grałem)

5.Kontakt:gg:37610006 , skype :simonek1311

6.Przykładowe budowle:kościół, piramida , szpital , sąd , hotel ,policja , typowe budynki okresowe ( średniowiecze - zamki , etc. , metorpolia, chiny)

zostane moderatorem

[b]1.Nick:simonxxl

2.Wiek:13

3.Doświadczenie:zaawansowane

4.Staż w minecraft:od versji 1,3 beta ( już na 1,2 byłem)

5.Kontakt:gg:37610006, skype:simonek1311

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Witam, zostane Administratorem Serwera

Imię: Krzysiek

Nick: Burned

Staż w Minecraft: Gram od wersji 1.2_02

Staż na serwerach: Byłem głownie Administratorem, lub HeadAdminem, ale zdarzało się być modem + dostęp do ftp i panela serwera + dostep do administratora strony

Coś o mnie: Jestem kulturalny, pomocny, miły, uczciwy, sprawiedliwy, lekko chaotyczny, czasem gdy mam zły dzień to upierdliwy... Z komendami nie mam problemu, ale jest jednak haczyk.. chodzi o SimpleRegionMarket... tego nie mogę jakoś ogarnąc.. chodzi mi głównie o mechanizm kupowania działek.. Zajmuje się też robieniem stron pod serwery, ale tylko na darmówkach: PunBB i phpBB no i może z czasem php-fusion...

Kontakt: Skype: Krzysio-Tadzik

Opublikowano

Informacje o serwerze :

Serwer hamachi survival

Dużo pluginów

Mało graczy gra (to się zmieni)

Reszta na pw

W związku z tym szukam teamu do serwera

Admin z 3

Jesteś zainteresowany ? Wypełnij to i wyślij mi na pw , z tematem wiadomości "Zostane adminem twojego serwera"

Moderator z 4

Jesteś zainteresowany ? Wypełnij to i wyślij mi na pw , z tematem wiadomości "Zostane moderatorem twojego serwera"

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już moderatorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

Budowniczy z 6

Jesteś zainteresowany ? Wypełnij to i wyślij mi na pw , z tematem wiadomości "Zostane budowniczym twojego serwera"

1.Nick:

2.Wiek:

3.Doświadczenie:

4.Staż w minecraft:

5.Kontakt:

6.Przykładowe budowle:

7.Znajomość komend:

8.Na ilu serwerach byłeś budowniczym:

Pomogłem ? Daj like nie bądź żyła !

rdlogin.png

Do NoT CoPy !!

Opublikowano

1.Nick: Taged

2.Wiek: 14 (wiem wiele osób określa gówniarz smark, ale staram sie zachowywać w miarę)

3.Doświadczenie: Dość duże znam komendy (world edit, world guard itp. itd.)

4.Staż w minecraft: 6 miesięcy.

5.Kontakt: Podam na serwie lub odpiszcie mi tutaj.

6. Posiadam mikrofon.

Opublikowano

Szukam ludzi do pomocy na serwer .

Dobra maszyna możliwość postawienia do 200 slotów .

Pomoc w budowaniu miasta .

===

Cały hosting soban.pl

Opublikowano

Szukamy adminów , moderatorów , budowniczych , policjantów na serwer minecraft proszę się zgłaszać na gg lub skype .

GG: 43903867

Więcej informacji podamy na skype lub gg .

SERWER DEDYKOWANY!!!

Opublikowano

1. Wiek:16

2. Obycie z komendami:Bardzo dobre ogarniam duzo pluginów takie jak WE,WG,PEX,LWC,Xcraftgate

3. Dlaczego ty:Bo uwazam ze mam szanse zostac adminem cuboidy w jednym paluszku

4. Staż z minecraftem:2 lata

5. Staż z serwerami:1,5 lat mialem serwer bukkit z 45% pluginow wszystkie ogarnełem

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:3 razy

7. Na ilu serwerach grałeś:ok.50Xd

pisac na PW!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Szukaam BUDOWNICZYCH na serw !!!

Serwer dobra maszyna możliwość zwiększenia w każdej chwilii do 100 slotów

aktualnie 55 .

-Posiadamy ts / strone / hosting

Serwer ma być jednym z lepszych

Oferuję rangę , w sumie dogadamy się na gg

kontakt : 36729652 gg / marek.klatt1 skype

Opublikowano

1.Nick: Frizi

2.Wiek: 15

3.Doświadczenie: 10/10

4.Staż w minecraft: 1.5 Roku

5.Kontakt: 35172672

Tuor
Chunjo

Sura-WP
Trudny

09350491600558213991.jpg

Opublikowano

Poszukuje Budowniczych

Witam poszukuje budowniczych mam do zaoferowania server 20slotów i jest to fb.Na Servie dopiero powstaje mapka zostaje dopiero budowana lecz zapału nam nie brak jesteśmy zmotywowani i zależy każdemu z modów i adminów na servie.Poszukuje 4 Budowniczych!!!

Poszukuje kogoś kto ogarnie pluginy!

A więc nasz techniczy admin wyjechał na wakacje i poszukuje kogoś do napisania permissions i ogarnięcia pluginów.Osoba ma być odpowiedzialna oraz doświadczona.

Pisać na gg:32867781!

Pisać na skype:PanKermicio!

Pisać na pw!

Opublikowano

1.Nick:Elitarny

2.Wiek:16

3.Doświadczenie:Gram caly czas na serwach multi buduje spawnu itp na serwach

4.Staż w minecraft:2 lata (1 rok single 1 rok multi)

5.Kontakt:Skype lukasz-mama gg-42209376

6.Przykładowe budowle:Umiem robić spawn do serwa survi frakcje jakieś ciekawe mury małe budynki itp Głównie na serwer Survi Frakcje

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

Poszukuje budowniczych sredniowiecznego miasta na moj serw

Budujemy jutro

Oferuje

serwer do budowy dedyk 55slotow

Kanał ts dla budowowniczych

miłą zabawe

Range budowniczy na serwie fb 200slotow

Zgloszenia pisac na gg !

35871092

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Witam. Szukam teamu do zrobienia serwera RPG. Może zacznę od mapy.

vufb.jpg

Rozgrywka

Ok. Początkowo gracz zaczyna grę w wybranej przez siebie wiosce. Każda wioska ma swoje przywileje, np. Wioska Leśna nie musi chodzić do lasu po drewno, wioska Górnicza nie musi chodzić do kopalni itd. W ciągu dnia gracze mają obowiązek zapłacenia podatku który wynosi 60 talarów. W każdy tydzień Administrator przychodzi do każdej wioski i zabiera jednego gracza ktory wyroznial się dobrą postawą i trafia on do zamku. W zamku płaci mniejszy podatek, 30 talarów i może sobie wybrać zawód. np. Kowal, Górnik, Rybak itd. W każdą sobote otwierany jest targ w zamku, gracze mogą kupować i sprzedawać. Natomiast w niedzielę jest obchodzona msza Święta.

Frakcje

Mieszkaniec zamku może załozyć swoją frakcje, która będzie rywalizowała o zamek z innymi frakcjami.

Wymagania:

- 3 graczy z każdej wioski, czyli 9 osob to minimalna ilosc graczy we Frakcji

- Wpłacenie 1000 talarów na dobro państwa

- Maxymalnie 15 osób we frakcji,

Każdego miesiąca zostaje rozegrany mini-turniej o zamek.

Potrzebujemy Teamu:

- Mini-Hoster - ktoś kto na czas budowy będzie mogl udostpenic serwer hamachi lub no-hamachi

- Grafik - prywatny grafik serwerowy

- WebMaster - ktoś kto potrafi zrobić forum , przypisac domene itp.

- 5 Architektów - Ludzie odpowiedzialni za mapę [ wypisuj w zgloszeniu ktora czescia chcesz sie zajac]

- Moderator - Ktos kto bedzie nadzorowal prace, a pozniej sprawoal tężę range na serwerze

- Administrator - No wiadomo, Admin

Jeżeli jesteś chętny to pod tematem napisz post, wzór.

Ranga: Kim chcesz być

Gadu-Gadu:

TS3 lub Ventrilo:

Pozdrawiam, Mass.

Dziękuję.

gg: 11725511

pisać nawet jak jestem niedostępny.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Doświadczenie:Bardzo Duże

Czy byłeś już Adminem innych serwerach?: Tak byłem 3 razy

Kontakt:Skype nazwa kariollo125

Czemu ja : Jestem Doświadczony i Buduje Bardzo fajne Budowle więc chce zostać adminem i jak coś jestem odpowiedzialny i Ogarnięty

1. Wiek:15

2. Obycie z komendami:Bardzo dobre

3. Dlaczego ty:Jestem Doświadczony i ogarniam pluginy

4. Staż z minecraftem:5 miesięcy

5. Staż z serwerami:2 lata

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:TAK byłem 3 razy

7. Na ilu serwerach grałeś:grałem na 20 a tera na 3

8.Mam mikro

9.Kontakt Skype: kariollo125

Opublikowano

Zostanę Administratorem, Moderatorem Serwera

Imię: Rafał

Nick: outi

lat: 15

Ortografia: 9,5/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad dobry rok gry w minecraft multiplayer.

Kontakt: Gadu: 11440056 (niewidoczny),skype,TS3

MPCForum

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Oferuj pomoc każdemu.

Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 3-4 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Mogę zrobić pliki na serwer i pomóc w pluginach.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.Jeżeli muszę to mogę zrobić pliki z modami.Interesują mnie oferty poważne, minimum 20-30 slotów nie hamachi.Najlepiej serwery z modami.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Witam szanownych tutaj zebranych bardzo serdecznie!

Chciałbym zostać administratorem, bądź moderatorem serwera minecraft. Dwudziestego trzeciego lipca, organizuję osiemnastkę, toteż nie jestem już młodym i narwanym dzieckiem. Wiem co to władza, co to są pieniądze, realne, zielone, szeleszczące. Nie nadużywam nigdy przywilejów, na serwer poświęciłbym ponad 4 godziny, jestem bezkonfliktowy, surowy, ale sprawiedliwy. Gdy trzeba potrafię również dobrze się bawić. Ale takich, jak ja są setki. Choć ja się wyróżniam. Codzienne konkursy, eventy, wspólne wyprawy z graczami?Dla mnie to chleb powszedni. Nie będę niedostępną wysoką personą, z głową w chmurach, z grobową miną, i komendą do banowania. Cierpliwie pomagałbym małym, nieopierzonym graczom minecrafta, aby poznali serwer z dobrej strony, zaprowadzę gdzie trzeba, wyjaśnię, a wiedzę mam dość sporą, pamiętam czasy infdeva, indeva, czy nawet classica w przeglądarce. Postaw na mnie, a postawisz na stabilność człowieka, który do pewnych funkcji dorósł. Komendy znam dobrze, jeżeli chodzi o pluginy podstawowe, Xauth, Authme, Warpy, i te sprawy, toteż śmiało moją wiedzę oceniam na 88 %, rzadko sięgam, ale przyznam, że na godzinę czarną, mam ściągawkę. Bawiąc się na multiplayer, poznawałem wszystkie zakamarki tego sześciennego świata, odkąd tą opcję udostępnił notch, to wykorzystywałem ją, czy to na podwórkowym gamingu, czy na poważnych serwerach. H@ miałem raz, był to serwer hamachi, zrezygnowałem z powodu braku wsparcia reszty drużyny, i ich zachowania w stosunku do mnie. Moderatorem byłem również raz, sieć miała nazywać się McFree, zrezygnowałem, ponieważ wybudowałem 3/4 serwera, i usłyszałem, że albo sms za 55 zł, albo mogę uciekać w stronę miejsca, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. Mówiąc coś o sobie prywatnie, mam na imię Martin, urodziłem się w Czechach, waszym trudnym, aczkolwiek pięknym językiem władam dosyć dobrze, ponieważ do Polski przyjechałem w wieku lat 14(2 klasa gimnazjum). Jestem sumienny, wykonuje obowiązki, zadania, z nawiązką. Można mi zaufać, a jeżeli uważasz, że jestem ci potrzebny, chcesz się zapytać o coś bardziej osobistego, lub mniej, pisz śmiało steam ajronek1816, lub gadu gadu 34379720, ew. w ostateczności skype konterstrajk123, dodam, że mikrofon posiadam, ale nie przepadam za używaniem.

Pozdrawiam serdecznie,

Scorpion.

Opublikowano

Witam.

Szukam 2 HeadAdminów . Wymagania:

Składka minimum 10 zł na serwer .

minimum 16 lat.

Mikrofon.

Sporo czasu na serwer,

Humor i zmiany klimatyczne.

Baardzo duże doświadczenie.

Szukam 4 adminów. Wymagania:

Składka gdzieś 2 zł na serwer.

Minimum 14 lat.

Mikrofon

2 H na serwer.

Humor i zmiany klimatyczne

Duuuże doświadczenie.

Szukam 3 moderatorów.

Składka gdzieś 1 zł na serwer.

Minimum 14 lat.

Mikrofon

2 H na serwer

Humor i zmiany klimatyczne

Spore doświadczenie.

Szukam 1 Technika.

Składka: 1 raz 11,07 zł na serwer.

Umiejętność pisania pluginów (opcjonalnie)

Minimum 13 lat.

TS (mikro nie obowiązkowe.)

Spora Znajomość Pluginów.

Humor i zmiany klimatyczne.

Na co takie wymagania?

Chcę stworzyć POŻĄDNY serwer Minecraft, nie bedzie botów, haków,cheaterów NIC!. Serwer będzie spory, ma sie trzymać przez minimum 6 miesięcy (plany). Większość podam na SKYPE. Skype: Mateusz.jurga2

Pozdr

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

vufb.jpg

Rozgrywka

Ok. Początkowo gracz zaczyna grę w wybranej przez siebie wiosce. Każda wioska ma swoje przywileje, np. Wioska Leśna nie musi chodzić do lasu po drewno, wioska Górnicza nie musi chodzić do kopalni itd. W ciągu dnia gracze mają obowiązek zapłacenia podatku który wynosi 60 talarów. W każdy tydzień Administrator przychodzi do każdej wioski i zabiera jednego gracza ktory wyroznial się dobrą postawą i trafia on do zamku. W zamku płaci mniejszy podatek, 30 talarów i może sobie wybrać zawód. np. Kowal, Górnik, Rybak itd. W każdą sobote otwierany jest targ w zamku, gracze mogą kupować i sprzedawać. Natomiast w niedzielę jest obchodzona msza Święta.

Frakcje

Mieszkaniec zamku może załozyć swoją frakcje, która będzie rywalizowała o zamek z innymi frakcjami.

Wymagania:

Potrzebujemy Teamu:

- Mini-Hoster - ktoś kto na czas budowy będzie mogl udostpenic serwer hamachi lub no-hamachi

- 5 Architektów - Ludzie odpowiedzialni za mapę [ wypisuj w zgloszeniu ktora czescia chcesz sie zajac]

- Moderator - Ktos kto bedzie nadzorowal prace, a pozniej sprawoal tężę range na serwerze

Gadu-Gadu:

TS3 lub Ventrilo:

Pozdrawiam, Mass.

Dziękuję.

Ranga: Admin lub Moderator

Wiek: 14 (niestety ale mam zamiar zachowywać się w miarę)

Gadu-Gadu: (nie mam)

TS3 lub Ventrilo: (nie mam ventrilo ale przez ts3 moge się skontaktować jeżeli podasz ip)

Opublikowano

Witam. Szukam kilku ludzi do budowy servera EspadaCraft. Wyżej znajdziecie inforamcje o serwerze.

Szukamy:

2 Architektow - Musisz lubic i umiec budowac sredniowieczny klimat

Dobrego Grafika do wykonania rzeczy na forum, loga itd.

Proszę pisać na gg: 11725511

Mamy juz wlasny server na czas budowy mapy (10 slotow)

WYMAGANIA : minimum 14 lat, gg, ts3, ogar.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

vufb.jpg

Rozgrywka

Frakcje

Wymagania:

Potrzebujemy Teamu:

Gadu-Gadu:

TS3 lub Ventrilo:

Pozdrawiam, Mass.

Dziękuję.

Ranga: Moderator

Gadu-Gadu:12490159

TS3 lub Ventrilo:ts3

v6aq.jpg

Przeważnie nicki w grach:

*TheRainbowDoggie

*Doggie

*Emily

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...