Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1:Wiek Nie szukam ludzi po wieku tylko ludzi odpowiedzialnych

2.Podstawowe komendy zakładanie kuboida

3.Utrzymywanie serwera będzie płatnele

4.Ile grasz już w minecrafta

5.Jeśli chcesz napisz na [email protected] lub steam : rainbovsix (tank30[pl)

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostanę Moderatorem serwera Dedykowanego MineCraft

Info:

Staż w MC:6miechów

Mikrofon:Tak

Dopłacę jakieś Many Many na serwer .

Jestem ogarniętym i znającym się na komendach człowiekiem .

Kontakt:39677874

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

Poszukuję takich osob od minecrafta i do cs 1.6

Podania prosze wysyłaś na gg 36963205 !

Opublikowano

crafterzy.jpg

Witam , Szukam zdolnych budowniczych na serwer "Crafterzy" .

Jesli jestes dobry w tym co robisz , wynagrodzimy Cię .

Aby do nas dołączyć pisz na gg : 23976998 !

SZYBKO !

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Witam szukam Administratorów oraz budowniczych i sponsorów na serw no-hamachi narazie PW gg. 6714311

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Poszukujemy Team'u do Sieci Serwerow MineCraft:

-Admin

-Programista

-Budowniczy

i co tam jeszcze potrzebne =)

Kontakt GG: 39377272

34127134971236946388.png

Opublikowano

1.Nick:piotrek1210

2.Wiek:16 (rocznikowo - 13 czerwca 1996)

3.Doświadczenie:Bardzo duże. Posiadam swój serwer który "wyłączyłem" z wielu czynników.Prowadziłem go 2 miesiące. Pluginy konfigurowałem sam.

(Mogę udowodnić iż owy serwer istnieje ;P)

4.Staż w minecraft:Blisko dziesięciu miesięcy.

5.Kontakt:GG-38362306, posiadam mikrofon.

Bądź mogę dołączyć do innej sieci serwerów.

Opublikowano

1.Nick:Masterek

2.Wiek:16 Lat

3.Doświadczenie:Mam duże doświadczenie miałem swój serwer oraz Admina na 3 Serwerach.

4.Staż w minecraft: Od 1.6

5.Kontakt:gg:34928332

Opublikowano

1.Nick: AcIeDneT

2.Wiek: 14 lat

3.Doświadczenie: Jeżeli chodzi o dedykowane serwery mam z nimi naprawdę duże obycie, bardzo często byłem wynajmowany do konfigurowania plików serwerowych oraz administrowania/moderowania potężnych serwerów minecraft. Moja kariera została przerwana przez masę nauki wiec straciłem wszystkie wyższe rangi jakie sprawowałem z własnej woli. Nie bawiłem się w serwery hamachi i bawić się nie będę gdyż mam na to za wyskoki poziom wyszkolenia. Mam bardzo dobrą ortografię,potrafię zapanować nad chaosem związanym przez dużą ilość graczy. Jestem otwarty na pomoc po przez skype oraz ts.

4.Staż w minecraft: Gram w minecraft od roku. W tym czasie na prawdę bardzo dużo działałem na multiplayerach. W większości przypadkach, opinie na mój temat były bardzo pozytywne.

5.Kontakt: Skype - EvolutionIsTheLegend || GG - 35875778 || e-mail - [email protected] || Pw - mpcforum

Ps. Co do co miesięcznej zapłaty za serwer, dogadamy się na skype lub gg ( jestem aktywny 24/7 )

banner2.png

Opublikowano

1.Nick: MedionPL (preeeemka :>)

2.Wiek:15

3.Doświadczenie: praktycznie 100% komendy, wielokrotnie bylem adminem nie tylko na moich serwerach, moge zrobic serwer od podstaw

4.Staż w minecraft:praktycznie od classic, nakurwianie wszystkiego na hita yeah

5.Kontakt:pw, na pw moge podac ew. gg

@EDIT : Posiadam ts3 oraz skype. (mikro)

Opublikowano

Imię: Maciej

Nick: maciejkami1

Czas gry w MC: 7 mieś.

Byłeś wcześniej modem?: Gamemoda miałem, niektórzy admini ufali mi tak, żeby dać dostęp do cuba spawnu itd., ale modem ani adminem nie byłem.

Oceń swoje możliwości od 1-10: Sczerze 4/10, jednak szybko mogę się nauczyć

Napisz coś o sobie: Cóż, nazywam się Maciej, lubię Minecraft, inne gry także, najbardziej RPG. Ale granie nie jest jedyną rzeczą, którą robie, nie jestem no-livem. Lubie majsterkować, gotować, dobrze zaimprezować itd.

Ilość czasu wolnego w tygodniu: Czas mojego grania jest zmienny, czasem gram dziennie tylko po pół godziny lub wcale, a czasem zdarza się, że 5 godz. Wszystko zależy co w danym dniu robię.

Dlaczego ja: Nie jestem kolejnym dzieciakiem, który przestanie grać po tygodniu. Nie jestem również takim debilem, któremu odjebie i zniszczy spawn dla zabawy lub coś w tym stylu. Pozatym mam kilka pomysłów na serwer.

Kontakt: gg-13023388, email: maciejkami1 @op.pl (bez spacji oczywiście).

PS odpowiadam prędzej na e-mail niż na gg.

PS2 Wiem, że może doświadczenie nie za duże, ale (przynajmniej wg mnie) jestem ambitny, ogarnięty i mam wiele pomysłów na serwer.

PS3 Czemu tutaj piszę, zamiast próbować na serwerach? Nie chodzi mi o to, żeby zostać adminem. Miałem kilka takich okazji, ale mnie do tego nie ciągnie. Chodzi mi o to, aby stworzyć serwer doskonały, perfekcyjny, jedyny w swoim rodzaju.

Opublikowano

Imie:

Jake

Nick:

JakeNoluv

Lat:

17

Znajomość komend:

11/10

Znajomość / edytowanie / naprawianie:

27/30

Znajomość ortografii:

11/10

Co oferuje więcej :

Pomoc przy tworzeniu serwera Minecraft , Tworzenie stron www. , Grafika

Kontakt:

PW

GG

- w profilu

- w profilu

TeamSpeak3

- często jestem na TS MPC Forum !

Opublikowano

Szukam ogarnietej ekipy na moj przyszly fb+surv

poszukuje:

• Technika - kogos kto dobrze ogarnia pluginy i potrafi stworzyc wlasna paczke
  • WebMastera - kogos ktory dobrze zna sie na serwerach WWW
  • Budowniczego - kogos kto umie ladnie i dobrze budowac, jest kreatywny itp.

Zapraszam do pisania podan na nr. GG 24604363.

Wzor podania:

Imie:

Wiek[min.13lat]:

Zainteresowania:

Staz z minecraft:

Staz z serwerami:

Sprawny mikrofon i skype:

Cos o sobie:

Dlaczego ty:

Pozdrawiam

Vixon48

Opublikowano

Witam Poszukuje pomocy przy serwerze hamachi może przeniosę go na jakiegoś dedyk po krótkim czasie!

​ Proszę pisać podania na forum tylko na podania

Piscie pw podam link .

//bez linków

1348939498-U482456.png

Lubisz Barcelone ? Daj Lajk!!

Opublikowano

1.Nick: SiVy00

(Premium oczywiście)

2.Wiek: 16lat

3.O mnie:

W Minecraft gram od wersji beta 1.3, czyli bodajże od lutego 2011. Od tamtego czasu grałem w niego praktycznie codziennie (może małymi kilkudniowymi przerwami). Mogę wiec powiedzieć, ze Minecraft nie ma już przede mną tajemnic. To prawdopodobnie spowodowało lekkie znudzenie gra. Postanowiłem wiec zaoferować pomoc przy tworzeniu i administracji serwera Minecraft.

Moje doświadczenie przy administrowaniu serwera jest duże. Znam komendy w wysokim stopniu. Zdobyłem je głównie przez zakładanie własnego serwera. Chciałem aby był dokładnie taki jak ja chce, wiec dodawałem każdy plugin po kolei ucząc się go i konfigurując (ciężka zabawa z permission's).Bylem adminem jakiś czas temu na innym serwerze jednak został on zamknięty bez słowa wyjaśnienia.

Na grę w Minecraft mam dużo czasu ze względu na na "łatwy profil szkoły", do której chodzę po przeprowadzce za granice, wiec mogę poświęcać dużo czasu na serwer.

Co do moich umiejętności budowania, potrafię tworzyć naprawdę ładne i odpowiednio dopasowane do serwera (jego klimatu jeżeli takowy jest określony) budynki. Znam się tez dobrze na Redstone.

4.Kontakt

GG:6313849

Mam mikrofon jednak nigdy nie bylem fanem TS czy Skype podczas gry. Jednakże zawsze mogę pogadać jeżeli jest taka potrzeba.

Opublikowano

1.Nick:SoliderPL

2.Wiek:14

3.Doświadczenie:potrafie dawac cubboidy, mialem 3 dedyki, rozsądny jestem

4.Staż w minecraft:od minecraft 1.3 alpha

5.Kontakt:skype kamil metin2

ogólnie to.... Bagno

Opublikowano

Witam serdecznie poszukuje wspolnika do kupna serwera do gry minecraft . Taka osoba powinna umieć biegle posługiwać sie pluginami jak zarówno komendami . Chętnych prosze o kontakt gg:5118568

Opublikowano

1.Nick:Orzel

2.Wiek:13

3.Doświadczenie:potrafie dawac cubboidy,byłem adminem na jednym serwerze,umiem robić strony www,ogarniam pluginy oraz komendy,

4.Staż w minecraft:ok.8miesięcy

5.Kontakt:

GG:33023030

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam,

Szukam sponsora na serwer Minecraft. Mam już wykupioną domenę MyneCraft.pl

Otóż jestem głównym prowadzącym serwer Lost World, jest to w miarę duży (10.00-20.00 od 15 do 25 slotów zapełnionych) serwer Minecraft.

Teraz, gdy serwer troszkę się zmienia, jest trochę mniej ludzi. Serwer chciałbym, aby był Surv+Factions, lub w tematyce Gwiezdnych Wojen.

Dobrane pluginy już mam, jednak słaba maszyna to nasz problem.

Razem z resztą Administracji chcemy rozbudować ten serwer, i stworzyć portal o Minecrafcie, forum, i serwery.

Chcemy stworzyć sieć serwerów (FB, RP, Surv+RP). Niestety nie mamy dużo pieniędzy, więc szukamy sponsora na pierwszy serwer z takiej sieci.

Co od siebie możemy dać:

- rangę Sponsor na forum i w grze (po jakimś czasie być może Admina),

- przypięty wątek z reklamą (na naszym forum),

- baner w stopce forum,

- kanał z reklamą (na TeamSpeaku),

- automatycznie wyświetlającą się informację o Sponsorze (w grze),

- inne - do negocjacji.

Oczekiwania: 110zł (do negocjacji)

Adres serwera: lw.mynecraft.pl (lub 178.32.200.61)

Adres TS3: ts.mynecraft.pl

Adres forum: lost-world.cba.pl (niedługo nowe)

Kontakt:

GG: 12547971 (dość rzadko bywam),

Mail: [email protected] (preferowany),

PW naszego forum.

Pozdrawiam,

Invicter

Opublikowano

POSZUKUJE

Witam poszukuję Head Admina na mój serwer. Poszukuje, ponieważ nie znam się dobrze na pluginach. Chcę Head Admina, aby mi skonfigurował-zrobił dobry serwer, oczywiście jest on na hostingu (www.servhost.pl). Gdy już się zgodzisz na współprace dostaniesz dostęp do servhost. Wydatki na pół, zarobki np. gdy sie serwer rozwinie będą sprzedawane Adminy, Vipy, Działki, zarobki na pół lub całość na serwer. Byłbym zadowolony gdy by się ktoś zgodził na taką współprace.

Kontakt:

E-mail:[email protected]

Proszę Bardzo O Pomoc I WspółPrace.

Opublikowano

Siema .

Zostanę moderatorem/administratorem serwera (wyłącznie serwer dedykowany powyżej 40 slot )

Posiadam premium , mój nick w mc to MrMagnus95.

Oferuję usługi najwyższej jakości , mam staż na wielu serwerach Mc . Znam 99% komend WE , WorldGuard oraz innych pluginów . Mogę również doradzić w sprawie pluginów . Jestem również dobrym budowniczym , moja budowla zajęła 8 miejsce w konkursie Worth1000

http://mcrft.worth1000.com/entries/666362/fortress

Coś o mnie : W miecrafta gram alphy 1.2 a na serwerach swoją przygodę rozpocząłem od 1.3 (beta) . Mam 16 lat (17 w sierpniu ) .

Kontakt :

GG:37996038

s4ElBud.png
Opublikowano

Pomoge robic i konfigurować serwer!

1.Nick: DjDaymix

2.Wiek:16

3.Doświadczenie: Zakładałem juz nie raz serwer. Sam osobiscie posiadalem serwer do minecrafta jak i tez do innych gier. Potrafie byc dobrym dla innych. Szybko się ucze nowych żeczy na swoich błędach.

4.Staż w minecraft: 4miesiące

5.Kontakt: gg: 22222779

b_560_95_1.png

Opublikowano

Poszukuje ekipy na 15slotowego dedyka 39677874

Podania krótkie ;]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...