Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem/Moderatorem

Nick: sbno

Mikro: Tak

Premium: Tak

Doświadczenie: Duże, jestem obeznany w bukkicie oraz wielu pluginach po prostu znam się na rzeczy

Czy miałeś kiedyś Admina/Moda?: Dwa razy + własnego dedyka

Czemu ty?: Znam się jak nikt inny na serwerach,

Kontakt: sbno.norway [skype]

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Nick: Kamilcik

2.Wiek: 14 lat

3.Doświadczenie: Bardzo duże , gram na multi od 1.3_01 i dziś jestem bardzo i to bardzo profesjonalnym administratorem.

4.Staż w minecraft: Od 1.3_01 Beta

5.Kontakt: GG 35085893 Skype kamil199757

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Cześć, chciałbym zostać technikiem/adminem serwera. Znam się na pluginach bardzo dobrze, konfiguracja jak i komendy.

Posiadam również własne pliki serwerowe bukkit. Potrafię tworzyć wspaniałe reklamy serwerowe, jak i fora dla serwerów.

W minecrafta gram od ponad roku, serwery dla mnie to łatwizna. Aktualnie uczę się tworzyć serwery w CanaryMod.

Opublikowano

Poszukuje bardzo doświadczonej i zorganizowanej administracji na 30 slotowy DEDYK .

Podania na PW :

imie:

doświadczenie:

czy możesz dopłacić coś na serwer

Dlaczego nie podaje GG ? Bo sie robi spam podan w podaniu :]

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Witam szukam osób które by pragnęły założyć swój serwer . Tez taka jestem ale niestety moje fundusze mi nie pozwalają chętnie z kimś się złoże na serwer .

Oferuje z mojej strony doświadczenie , Webmasterke , strona postawiona na domenie .pl , Zapłacimy tylko raz a serwer już sam się utrzyma i kreatywność

Składki po 10 zł po zapłaceniu będziesz miał prefix "Właściciel"

Myślę ze jak nam się uda wystartować serwer będzie godny uwagi .

Kontakt gg : 504443.

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

1.Nick: Shashiro™

2.Wiek: 15

3.Doświadczenie: Miałem własny serwer, ale padł bo nie zaplacilem i nie chciało mi się iść do banku. Znam większość pluginów b.dobrze. Potrafie doskonale ogarnac serwer. Moge pomagac nowym na serwie, ale nie dając itemy tylko podpowiedzi co i jak.

4.Staż w minecraft: Grałem/gram w minecrafta 1-1.5 rok/u.... nie pamietam. Mogę płacić składki na serwer

5.Kontakt: 22555301 lub pw na mpc.

76561198034810506.png

Opublikowano

Szukam technika na serwer minecraft.

(serwer dopiero chcę założyć)

Koszt: 15zł przelew

Możliwość kupna sms ale będzie oczywiście drożej.

Serwer by miał 10 slotów (na start jeśli by ludzie kupowali vipy może bym wzwiękrzył)

Wymagania: znajomość bukkita, znojomość wielu pluginów.

Więcej info na gg: 495178

Opublikowano

Szukam Admina na serwer Minecraft 30 slotów !

Ma znać się na :

- Pluginach przynajmniej w 60%

- Na komendach 80%

- I Ma umieć grać w minecraft 90%

Kontakt :

Skype pawlos1233211

GG : 28103600

UWAGA LEPIEJ PISAC/DZWONIĆ NA SKYPA !

Opublikowano

to piszemy w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

Temat do zamknięcia .

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Poszukuje ekipy do serwera serwer naprawde duzy nawet bedzie wiekszy ale potrzebujemy: 2-4 Moderatorow (jak najwiecej), 1 SuperModa pisac na gg lub skype:

gg:33770533

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

Opublikowano

Poszukuje moderatorów na 100 slotowy serwer.

Podania pisac na gg: 22555301 / 33770533

Wymagane :

1.Znajomość world edit oraz world guard

2.min. 14 lat

3. Min pol roku gry na serwerach

76561198034810506.png

Opublikowano

Wiek 16

komędy 72% wszystkich

Dlaczego ty? Mam nadzieje że będe kolejny raz dobrym administratorem, mam zamiar poznać wiele fajnych osób.

staż z MC. gram od alphy 1.01.02_12

Opublikowano

Witam szukam osób które by pragnęły założyć swój serwer . Tez taka jestem ale niestety moje fundusze mi nie pozwalają chętnie z kimś się złoże na serwer .

Oferuje z mojej strony doświadczenie , Webmasterke , strona postawiona na domenie .pl , Zapłacimy tylko raz a serwer już sam się utrzyma i kreatywność

Składki po 10 zł po zapłaceniu będziesz miał prefix "Właściciel"

Myślę ze jak nam się uda wystartować serwer będzie godny uwagi .

Kontakt gg : 504443.

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

1.Nick: AcIeDneT

2.Wiek: 14 lat

3.Doświadczenie: Jeżeli chodzi o dedykowane serwery mam z nimi naprawdę duże obycie, bardzo często byłem wynajmowany do konfigurowania plików serwerowych oraz administrowania/moderowania potężnych serwerów minecraft. Moja kariera została przerwana przez masę nauki wiec straciłem wszystkie wyższe rangi jakie sprawowałem z własnej woli. Nie bawiłem się w serwery hamachi i bawić się nie będę gdyż mam na to za wyskoki poziom wyszkolenia. Jestem w stanie płacić za serwer gdyż mam swój wiek i nie boję się ponosić kosztów. Mam bardzo dobrą ortografię,potrafię zapanować nad chaosem związanym przez dużą ilość graczy. Jestem otwarty na pomoc po przez skype oraz ts.

4.Staż w minecraft: Gram w minecraft od roku. W tym czasie na prawdę bardzo dużo działałem na multiplayerach. W większości przypadkach, opinie na mój temat były bardzo pozytywne.

5.Kontakt: Skype - EvolutionIsTheLegend || GG - 35875778 || e-mail - [email protected] || Pw - mpcforum

Ps. Co do co miesięcznej zapłaty za serwer, dogadamy się na skype lub gg ( jestem aktywny 24/7 )

Zapraszam do testowania mnie jako administratora.

banner2.png

Opublikowano

Witam,poszukujemy moderatorów serwera JobCraft!!!

Zgłoś się jeśli tylko potrafisz Pomagać innym.

Wzór podania :

Nick :

Lat :

Ile gram w minecraft ?

Dlaczego ja ? (Minimum 3 zdania)

Jakie znasz Pluginy ?

Umiesz stawiać cuboidy?

Podania w które będą odbiegać od wzoru nie będą nawet czytane!

Pozdrawiam Trenx95.

Podania zgłaszać na GG: 8240224 (Pisać nawet jak niedostępny często jestem na niewidoku!)

Zaczynać od napisania skąd jesteś i w jakiej sprawie piszesz.

Przykład:

Witaj jestem z MPCforum.pl w sprawie zgłoszenia się na moderatora serwera.

Opublikowano

Chciałbym zostać modem lub Kidmodem, ogólnie zależy mi na pomocy innym. Mogę przydzielać cuboidy itd. Byłbym po prostu taką pomocną dłonią xP.

1.Nick: Mmaciorek

2.Wiek:taa... 10 (wiem, wiem...idź dziecko się lepiej uczyć...)

3.Doświadczenie: jeśli chodzi o servery, to mam swój jeden prywatny, umiem dość dobrze komendy, obsługiwać pluginy i bukkita.

4.Staż w minecraft: 6 mies.

5.Kontakt:Skype (podam w razie potrzeby), PW

Opublikowano

Witam. Poszukuje administrator/technika. Ktory zna sie bardzo dobrze na pluginach I komendach. Chcilabym tez zeby sie skladal na serwer 15-20 zl miesiecznie (oczywiscie nie musi). tez szukam Informatyka ktory zrobil by forum. Podania prosze skladac na gg 7019288 pisac nawet jak niedostepny zawsze odpisze

Opublikowano

Poszukuje 2 adminow:

1. Wiek: min.14lat 2. Obycie z komendami: 9/10,Kultura i ortografia dobra

3. Dlaczego ty: Bo chce zrobic ciekawy serwer mc na ktorym beda grac ludzie

4. Staż z minecraftem: min 1.5

5. Staż z serwerami: dlugo

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera: Tak

7. Na ilu serwerach grałeś:

A i tez zeby mogli placic skladki co miesiac-10zl

kontakt:960741-gg

Opublikowano

Witam chciałbym zostać adminem jakiegoś małego servera ponieważ z moim kolegą robimy server...A ja nie ogarniam do końca komend.

Oczywiście jestem kulturalny i opanowany!Mogę zostać niestety tylko tymczasowym moderatorem lub adminem.Jeszcze coś,

grę na serverze mogę zacząć dopiero od środy!Przy okazji ogarniam ortografię(zdarzają się czasem błędy)

1.Nick:Sweetgrove

2.Wiek:12(ta... mało)

3.Doświadczenie:O minecrafcie duże, kieeedys gralem w GTA SAMP na servach RP i gdyby taki serv był byłbym mistszem!

4.Staż w minecraft:Ok. pół roku

5.Kontakt: Skype adriansweetgrove12

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Witam zostane adminem serwera survival[survival tak nie do konca][serwer możę być survival-role play-free build ale lepiej mi sei gra na survivalu i w mieście

Wiek 13

Doświadczenie mam duże w cubach[korzystam z odpowiedzi w swoim temacie

Musze mieć:

opa

dostęp do permission nie musi być cały do takich komend ktorych nie ma w opie

w minecrafta gram od bety 1.0

posiadam moda Industrialcraft 1

i buildcraft więć na serwerze z modami takimi też zostane adminem

jestem ograniety

kontakt PW

Opublikowano

Chcę zostać moderatorem/administratorem na serwerze FB lub FB+RP.

Witam.

1.Nick: increasepl

2.Wiek: 16

3.Doświadczenie: administrator na 1, moderator na 2 innych

4.Staż w minecraft: rok

5.O sobie: Jestem uczniem Technikum Elektronicznego w kierunku Technik Informatyk. Znam komendy World Edit, World Guard oraz kilku innych podstawowych pluginów używanych do serwerów FB+RP.

6.Kontakt:

921252 - gg

increasepl - steam

Opublikowano

ZOSTANE ADMINEM/MODEM!

Ile gram w minecraft ? od 1.5

Dlaczego ja ? Umiem dawać cuby. Dobrze znam World edit i world guard. Otóż mam też

swój serwer (jak narazie hamachi) I umiem ładne budowle budować. Mogę

jakieś permissions skonfigurować dla serwera. To, że mam mały wiek to nie znaczy, że nie mam doświadczenia. Znam dobrze ortografie, ale czasem popełnie błąd w pisaniu. Pozdrawiam

Jakie znasz Pluginy ?

AutoSave

BetterShop

CraftBook

Essentials

FoundDiamonds

HeroChat

Iconomy

KiwiAdmin

LWC

MagicCarpet

Permissions

ProperTime

RealShop

TreeHunger

WorldEdit

WorldGuard

PermissionsPLUS

MobArena

AntiXRay

PvPToggle

Umiesz stawiać cuboidy? no pewnie. Możesz nawet mnie sprawdzić jeśli nie wieżysz

Wiek się nie liczy, ale ważne, że mam skilla i znam ortografię : )

Kontakt TS3/Mumble

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...