Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Szukam admina na serwer survival + FB

12 slotów serwer pelny

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

moje gg 40308672

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje osoby która wykona pliki serwerowe do mc 1.1 pod serwer RPG. Taka osoba zostanie wynagrodzona adminem bądź modem w zależności jak zadecyduje współwłaściciel.. pisać na gg: 9386581

Opublikowano

Poszukuje ekspertów w dziedzinie przygotowania serwerów minecrafta tj. wgrania niezbędnych pluginów przygotowania mapy, gry, działek, ciekawych rozwiązań, nowych pluginów itd. Dla najlepszej osoby licencja minecrafta gratis. Oferuje kilka miejsc na serwerze (Serwer i7 4xHTx2,66GHz, 24GB RAM możliwość powiększenia serwerowni), stronę www z rejestracją na whitelist mysql, skonfigurowaną bazę danych mysql, serwer www, firewall, java, mysql-connector-java konto dotpay do usług premium serwera, pomoc w pracach związanych z serwerem, stroną, zabezpieczeniami, nowymi pomysłami. Chętne osoby (zaznaczam poszukuje ekspertów) proszę o pisanie na poniższe gg lub pod podany adres email.

Dwa dedyki czekają.

Pozdrawiam

Admin FreeBSD

gg: 37348913

[email protected]

Powiem tyle kolega chce zrobic serwer by zarabiac kokosy , nie polecam wgl nawet do niego nie pisac

add.png

Opublikowano

Tak, również do niego pisałem i ta sama sytuacja. Koleś chce zrobić serwer by zbić fortunę i chce żeby wszystko zrobić za niego . Nie polecam.

Opublikowano

1.Nick: Franci - forum // fizolof - gra

2.Wiek: 16 lat

3.Doświadczenie: prowadziłem wlasny serwer ale nie miałem już kasy na opłacanie. Umiem od podstaw zrobić fajne pliki serwerowe od polowy roku ludzie do mnie piszą czy jeszcze mój serw ruszy.

4.Staż w minecraft: nie liczyłem ale duży

5.Kontakt: GG: 34033846

Proszę pisać an GG w ostateczności na forum ;]

sygnafranc.png

Opublikowano

Witajcie:) Szukamy ADMINÓW na nowy serwer CraftStory.

Będzie on miał 40 slotów..

Interesują nas osoby które mogą płacić oraz znają się na rzeczy.

Dokladnie:

1. Wiek

2. Ile możesz płacić

3.Czy masz mikrofon

4. Dużo o tym wiesz?

PISAĆ NA SKAJPAJ : luzaq9999 gg : 2416324.

Opublikowano

Cześć szukam admina na serwer dedykowany (narazie hamachi. W poniedziałek przelewam z kolegą pieniądze na ownserver. Serwer będzie mieścił 20slotów+ 3 Niewidoczne dla Adminów.) Od Admina oczekuję zrobienia perrmisions(Z pluginu Essentials z folderu Group Menager ) dla każdej rangi :

-vip

-mod

-Admin

-Gracz

Admin również musi przestrzegać regulaminu oraz potrafi nałożyć cuba i zna dużo komend do najważniejszych pluginów. Chętnych proszę o kontakt gg:5316012

Opublikowano

WAŻNE DLA OSOB KTORE CHCA COS OSIAGNAC W DZIEDZINIE SERWEROW.

1.Nick: Gram pod róznymi nickami.

2.Wiek: 17/18

3.Doświadczenie: Duuze

4.Staż w minecraft: Rok cos kolo tego

5.Kontakt: skype: luks11221

Chce opisac calą sytuacje:

Chodzi mi o to ze szukam osoby ktora chciala by stworzyc serwer survival taki najzajebistrzy w sieci. Moge poswiecic swoj czas na przypilnowania go i zrobienie. Mowa tutaj o Dedyku co najmniej 60 slotow bo spokojnie byly by one full. Szukam osoby ktora byla by w stanie zakupic dedyka i go oplacac i ktora by nie zrezygnowala z niego po miesiacu bo pozniej serwer sam by sie oplacal jezeli ktos chce wiecej info co i jak albo ma juz taki serwer dooobry , znaczy dobra maszyna 60slotow+ ale po prostu nie ma weny co i jak z nim robic napiszcie do mnie na skype dzwoncie obgadamy sytuacje co i jak i z miła chcecia zrobimy jeden z lepszych serwerow MC w sieci. Wiecej info jak juz pisalem na skype wazne zebys mial checi na kupno i oplacanie go badz juz masz serwer i nie wiesz co z nim zrobic. ZAPRASZAM

add.png

Opublikowano

Poszukuje 5 Adminów Na Serwer Moderatorów Także

Poszukuje 5 Adminów na serwer Serwer Hamahi ale Zbieram Adminow Na serwer By powstal Dedyk Dedyk Bedzie wtedy kiedy nazbieram Team

Niestety Za Administratora Brdzie Trzeba Zaplacic SmS 7zl Lub Przelewem 5zl

Za Moderatora 6zl Sms lub 5zl Przelew

GG:37240135

Skyp: kaku2500x

Wiek jakikolwiek byle Ogarnięty

Zachęcam Do Pisania

Opublikowano

1.Nick:zenekos

2.Wiek:14

3.Doświadczenie:Co do serverow,duże sam byłem pół roku administratorem,lubianym.Potrafię obsługiwać się dużą ilością pluginów.

4.Staż w minecraft:Od pierwszej wersji alphy.

5.Kontakt:Na pw mpc-forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uwaga !

Poszukuje Administratora , Modernatora , KidModa , Technika i Współzałożyciela .

Co dostaną poszczególni Rangowi :

1)Administrator-Range na serwerze (Admin) dostęp do wszystkich pluginów.

2)Modernator- To samo co Admin z możliwością dawania działek .

3)KidMod- Uczy się od Modernatora i awansuje na niego .

4)Technik- Robi wszytko na serwerze między innymi :Instalacja Pluginów , Premissions itd. Oczywiście dostaje Admina .

5)Współzałożyciel- Dostaje dostęp do FTP , range (Współzałożyciel) i wszytko co możliwe .

Składka wynosi:

1)10zł SMS , 5 zł Przelew

2)Brak w Sprzedarzy (Awans po KidMod'zie)

3)15zł SMS , 8zł Przelew

4) Zgłosić się do mnie sam wybiorę i ustalę składkę początkową

5)35zł SMS , 20zł Przelew (tylko składka początkowa)

Podanie Pisać do mnie na GG:11219115

Serwer Dopiero co powstanie , szukam zgranej załogi .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1.Nick: Piotroszko

2.Wiek: Prawie 15

3.Doświadczenie: Dużee , [2 moje serwery dedykowane + na 3 serwerach (2 survi i 1 fb) wspaniale znam WorldEdita'a,Guarda, i inne (szybko sie ucze).]

4.Staż w minecraft: Od pierwszych wersji alpaha.

5.Kontakt: skype- piotr.roszkowski9 , tu na pw.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

WITAM!

Mam zamiar tworzyć serwer dedykowany ( sloty w zależności od rozwoju oraz kasy ) Survival. Na serwerze nie będzie miast jedynie spawn. Na serwerze będzie dostępna ranga vip, będzie ona dostawała dodatkowe itemy oraz np: Cuboida. Jeszcze wszystko przemyslimy na skype. Wiec tak kogo szukam i moje wymagania

-Szukam Technika. Adminow. Moderatorow.

-Ile masz lat?

-Jak masz na imię?

-Czy wpłacisz pieniadze na serwer?

-Jesteś ogarniety?

-Wybierz jedna z 3 rang. ( Admin, technik, moderator) I napisz co wiesz na ten temat?

Piszcie na skype: albi54321 Lub gg: 17377105

Na skype jestem zawsze !!

PS : Jestem niewidoczny na skype i gg

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

1.Nick: MasterDulu

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Gram w minecraft od wersji 1.6, posiadałem własne serwery dedykowane(nie było pieniędzy na utrzymanie). Obecnie wykonuję projekt serwera(już niedługo wyjdzie). Znam się na konfigurowaniu plugin'ach jak i na permission. Znam także potrzebne komendy w rozgrywce serwera.

4.Staż w minecraft: Gram w minecraft od wersji 1.6

5.Kontakt:

GG: 38889059

6.Premium: Tak

Opublikowano

Poszukuje ekspertów w dziedzinie przygotowania serwerów minecrafta tj. wgrania niezbędnych pluginów przygotowania mapy, gry, działek, ciekawych rozwiązań, nowych pluginów itd. Dla najlepszej osoby licencja minecrafta gratis. Oferuje kilka miejsc na serwerze (Serwer i7 4xHTx2,66GHz, 24GB RAM możliwość powiększenia serwerowni), stronę www z rejestracją na whitelist mysql, skonfigurowaną bazę danych mysql, serwer www, firewall, java, mysql-connector-java konto dotpay do usług premium serwera, pomoc w pracach związanych z serwerem, stroną, zabezpieczeniami, nowymi pomysłami. Chętne osoby (zaznaczam poszukuje ekspertów) proszę o pisanie na poniższe gg lub pod podany adres email.

Dwa dedyki czekają - jest jeszcze kilka miejsc.

Pozdrawiam

Admin FreeBSD

gg: 37348913

[email protected]

- zabezpieczenia: logowania do serwera na klucz RSA, baz danych - TUNEL SSH, FIREWALL, ANTY-DOS, aktualizacja systemu

- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila

- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.

- programowanie: edycja/pisanie skryptów php, zapytań (query) SQL.

Opublikowano

Uwaga !

Poszukuje Administratora , Modernatora , KidModa , Technika i Współzałożyciela .

Co dostaną poszczególni Rangowi :

1)Administrator-Range na serwerze (Admin) dostęp do wszystkich pluginów.

2)Modernator- To samo co Admin z możliwością dawania działek .

3)KidMod- Uczy się od Modernatora i awansuje na niego .

4)Technik- Robi wszytko na serwerze między innymi :Instalacja Pluginów , Premissions itd. Oczywiście dostaje Admina .

5)Współzałożyciel- Dostaje dostęp do FTP , range (Współzałożyciel) i wszytko co możliwe .

Składka wynosi:

1)10zł SMS , 5 zł Przelew

2)Brak w Sprzedarzy (Awans po KidMod'zie)

3)15zł SMS , 8zł Przelew

4) Zgłosić się do mnie sam wybiorę i ustalę składkę początkową

5)35zł SMS , 20zł Przelew (tylko składka początkowa)

Podanie Pisać do mnie na GG:11219115

Serwer Dopiero co powstanie , szukam zgranej załogi .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zapraszam na mój serwer minecraft

Na razie tylko kogoś do pomocy

a później do pełnej gry na serwerze

serwer na plikach bukkita

IP:91.150.178.225

potrzebuję szybkiej pomocy

Opublikowano

1.Nick:Herciks

3.Doświadczenie:Duze bylem raz administratorem przez 3 miesiace znam duza komend

4.Staż w minecraft:od 1.7

5.Kontakt:PW

Opublikowano

Witam, poszukujemy moderatorów/kidmodów na serwer dedykowany Minecraft, póki co 15 slotów (dopiero wczoraj wykupiony, więc z czasem liczba slotów się powiększy). Chętnych o zostanie modem/kidem, proszę o wysłanie mi na pw, wiadomości z takim schematem .

1.Nick :

2.Posiadanie premium :

3.Wiek :

4.Staż :

5.Znajomość pluginów : ModTRS, LogBlock, KiwiAdmin

6.Kontakt :

Opublikowano

1.Nick:MedionPL

3.Doświadczenie:Jestem ogarniety, mam premke, mikrofon - moge nawet zalatwic kanal na tsie, komendy ogarniam w 100%.

4.Staż w minecraft:od minecraft 1.3 alpha

5.Kontakt: pw, gg : 36649716

Opublikowano

Szukam dwóch/trzech kidmodów na serwer 20 slotowy postawiony na ownserver.pl Podania pisać ze wzorem:

1. Wiek:

2. Obycie z komendami:

3. Dlaczego ty:

4. Staż z minecraftem:

5. Staż z serwerami:

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:

7. Na ilu serwerach grałeś:

8. Czy mógłbyś wpłacić coś, żeby wspomóc server na następny miesiąc:

GG: 38357203

Opublikowano

1.Nick: Blatts.

2.Wiek: 14, w Czerwcu będzie 15 (1997).

3.Doświadczenie: Ogarniam World Edit, World Guard, iConomy... Byłem raz administratorem i raz moderatorem(Tam gdzie byłem moderatorem po 40-50 ludu grało).

4.Staż w Minecraft: Powiem, że tak Marzec 2010.

5.Kontakt: GG: 37297606, PW, TS3(po podaniu).

---

Opublikowano

Szukam administratora/moderatora/kidmoda na serwer który prawdopodobnie zostanie jutro udostępniony.Mamy 20 slotów.Chętni na gg 11019922

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...