Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szuakm modow na serwer, zeby dwali cuboidy ok. 3-4 modow, ktorzy znaja sie na rzeczy... pisac na gg: 33770533

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuje KidModeratora oraz Moderatora

Serwer:

-Ma 50slot (bedzie 80)

-VPS

-Mapa zrobiona

-RPG+SURV+FB

Wymagania:

-Wiek 14-25

-Bardzo dobra znajomosc Cuboida oraz WorldEdit

-Znajomośc Komend!

-Kultura Osobista!

Chetne osoby prosze o kontakt:

gg:7141599

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

Opublikowano

WAŻNE DLA OSOB KTORE CHCA COS OSIAGNAC W DZIEDZINIE SERWEROW.

1.Nick: Gram pod róznymi nickami.

2.Wiek: 17/18

3.Doświadczenie: Duuze

4.Staż w minecraft: Rok cos kolo tego

5.Kontakt: skype: luks11221

Chce opisac calą sytuacje:

Chodzi mi o to ze szukam osoby ktora chciala by stworzyc serwer survival taki najzajebistrzy w sieci. Moge poswiecic swoj czas na przypilnowania go i zrobienie. Mowa tutaj o Dedyku co najmniej 60 slotow bo spokojnie byly by one full. Szukam osoby ktora byla by w stanie zakupic dedyka i go oplacac i ktora by nie zrezygnowala z niego po miesiacu bo pozniej serwer sam by sie oplacal jezeli ktos chce wiecej info co i jak albo ma juz taki serwer dooobry , znaczy dobra maszyna 60slotow+ ale po prostu nie ma weny co i jak z nim robic napiszcie do mnie na skype dzwoncie obgadamy sytuacje co i jak i z miła chcecia zrobimy jeden z lepszych serwerow MC w sieci. Wiecej info jak juz pisalem na skype wazne zebys mial checi na kupno i oplacanie go badz juz masz serwer i nie wiesz co z nim zrobic. ZAPRASZAM

add.png

Opublikowano

Szukam budowniczego na serwer 30 slotów który zna się na modach Industralcraft2 buildcraft redpower i umie coś z nich pięknego wybudować

Wiek: Może być nawet 10 lat ale aby dało się z nim dogadać

Musi mieć dobre doświadczenie na minecraft'cie

Mój kontakt:

GG: 3720504

Opublikowano

Poszukuje ekspertów w dziedzinie przygotowania serwerów minecrafta tj. wgrania niezbędnych pluginów przygotowania mapy, gry, , ciekawych rozwiązań, nowych pluginów itd. Dla najlepszej osoby licencja minecrafta gratis. Oferuje kilka miejsc na serwerze (Serwer i7 4xHTx2,66GHz, 24GB RAM możliwość powiększenia serwerowni), stronę www z rejestracją na whitelist mysql, skonfigurowaną bazę danych mysql, serwer www, firewall, java, mysql-connector-java konto dotpay do usług premium serwera, pomoc w pracach związanych z serwerem, stroną, zabezpieczeniami, nowymi pomysłami. Chętne osoby (zaznaczam poszukuje ekspertów) proszę o pisanie na poniższe gg lub pod podany adres email.

Czeka drugi dedyk 24GB RAM Free.

Możliwość także wykupienia miejsca na serwerze za miesięczną opłatę gratis pomoc w administracji serwerem oraz wgraniu plików na serwer.

Serwer 256MB RAM 5 Slotów - 10zł / miesiąc

Serwer 512MB RAM 10 Slotów - 20zł / miesiąc

Serwer 1GB RAM 20 Slotów - 30zł / miesiąc

Serwer 2GB RAM 40 Slotów - 60zł / miesiąc

Pozdrawiam

Admin FreeBSD

gg: 37348913

[email protected]

- zabezpieczenia: logowania do serwera na klucz RSA, baz danych - TUNEL SSH, FIREWALL, ANTY-DOS, aktualizacja systemu

- jaile: (podział serwera dedykowanego na kilka pod serwerów z oddzielnymi adresami IP, usługami, kontami użytkowników, konfiguracją itd.), aktualizacja jaili, autorestart jaila z wewnątrz jaila

- optymalizacja logów, bazy mysql, naprawianie bazy mysql, automatyczny backup na zewnętrzny serwer FTP, poprawny licznik graczy online, itd.

- programowanie: edycja/pisanie skryptów php, zapytań (query) SQL.

Opublikowano

Zostanę Administratorem, Moderatorem

Imię: Rafał

Nick: outi

Ortografia:9/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad rok gry w minecraft,moderator na 1 serwerze

Staż w minecraft: Ponad rok gry.

Kontakt: Gadu: 11440056

Składki: Mogę składać się na serwer jeśli naprawdę jest on dobry .

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Mogę rownież zająć się forum. Oferuj pomoc każdemu. Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 8 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.

Pomogę w rozwijaniu się serwera !

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Poszukuje admina co sie zna na pluginah i permissions

Ja oferuje pomoc w pluginach oraz w permissions za niewielką opłatą.

Za to dostajesz gwarancje działania!

Polecam zadzwonić na Skype lub podać mi na gg jakies ip tsa czy mumbla.

Moje GG: 21196696

Opublikowano

Cześć szukam ogarniętego Administratora na serwer mieszczący 20slotów (OwnServer.pl)

Duża znajomość komend

Chętnych proszę pisać gg:

Wahol- 5316012

42kokos-8312604

Opublikowano

Poszukuje Moderatora Na Serwer Bukkit

1. Wiek: Od 11 Do 15

2. Obycie z komendami: Dobre aby przynajmniej umieć cuboidować.

Serwer stoi na Hamachi ale może kiedyś będzie dedykowany.

Serwer stoi 04.02.2012 serwer jest nowy i ma dużo fajnych pluginów.

Dlatego poszukuje też moderatorów do serwera, myślę że razem

Zbudujemy fajny serwer Minecraft. I byłoby też dobrze gdyby ktoś miał

GaduGadu lub Skype.

Kontakt :

GG - 25394049

Skype - kewink8pl

Lub na PW

Opublikowano

minecraft_0.jpg

Zostanę Administratorem, Moderatorem Serwera

Imię: Rafał

Nick: outi

Ortografia:9,5/10

Doświadczenie: Wystarczająco dobre, ponad rok gry w minecraft,moderator na 1 serwerze

Staż w minecraft: Ponad rok gry.

Kontakt: Gadu: 11440056

Składki: Mogę składać się na serwer.

Dlaczego ja ?

Jestem uczciwą osobą.Nie mam zamiaru nic nikomu dawać , przez to gra staję się bez sensu ( można sprawdzić logi czy ktoś otrzymał ode mnie przedmiot ). Jestem w stanie reklamować serwer ile tylko się da. Mogę rownież zająć się forum. Oferuj pomoc każdemu. Jestem dość często na komputerze , minecrafcie. ( ok. 8 godzin , w weekendy częściej ). Dzięki mojemu długiemu doświadczeniu na serwerach Multiplayer opanowałem komendy dla Admina i Moda

z komendami typu "cuboid" 100%.Jestem opanowanym,cierpliwym graczem z poczuciem humoru.Umiem dostosować się do otoczenia i dogaduję się z graczami.

• Pomogę w rozwijaniu się serwera !

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Szukam 3 adminów, 2Moderatorów, i jednego KiDmoda , wymagania :

- mikrofon [ skype ]

- znajomość podstawowych komend typu: dawanie działek itp.

- wiek nie ma znaczenia

Kontakt: [skype: waakeupp , suchar213] [GG: 41078076 , 32436766 ]

Opublikowano

Imię: Maciej

Nick: maciejkami1

Czas gry w MC: 8 mieś.

Byłeś wcześniej modem?: Gamemoda miałem, niektórzy admini ufali mi tak, żeby dać dostęp do cuba spawnu itd., ale modem ani adminem nie byłem.

Oceń swoje możliwości od 1-10: Sczerze 4/10, jednak szybko mogę się nauczyć

Napisz coś o sobie: Cóż, nazywam się Maciej, lubię Minecraft, inne gry także, najbardziej RPG. Ale granie nie jest jedyną rzeczą, którą robie, nie jestem no-livem. Lubie majsterkować, gotować, dobrze zaimprezować itd.

Ilość czasu wolnego w tygodniu: Czas mojego grania jest zmienny, czasem gram dziennie tylko po pół godziny lub wcale, a czasem zdarza się, że 5 godz. Wszystko zależy co w danym dniu robię.

Dlaczego ja: Nie jestem kolejnym dzieciakiem, który przestanie grać po tygodniu. Nie jestem również takim debilem, któremu odjebie i zniszczy spawn dla zabawy lub coś w tym stylu. Pozatym mam kilka pomysłów na serwer.

Kontakt: gg-13023388, email: maciejkami1 @op.pl (bez spacji oczywiście).

PS Wiem, że może doświadczenie nie za duże, ale (przynajmniej wg mnie) jestem ambitny, ogarnięty i mam wiele pomysłów na serwer.

PS2 Czemu tutaj piszę, zamiast próbować na serwerach? Nie chodzi mi o to, żeby zostać adminem. Miałem kilka takich okazji, ale mnie do tego nie ciągnie. Chodzi mi o to, aby stworzyć serwer doskonały, perfekcyjny i jedyny w swoim rodzaju.

Opublikowano

1.Nick:Emixel

2.Wiek:14

3.Doświadczenie:Miałem już własny serwer hamachi.Ogarniam większość komend administratora.Dawanie cubów itp.Mam także wiele ciekawych pomysłów na budowle oraz eventy.

4.Staż w minecraft: 1.7

5.Kontakt:gg 5248132 skype: emilhempgru

Bywalec
Opublikowano

Cześć !

Cześć, witam Was bardzo gorąco, mam ofertę współpracy, przejdźmy do rzeczy!

Masz serwer, ale nie wiesz jak go rozbudować, masz mapę ale nie wydaje Ci się ona przyciągająca i zachwycająca?, to oferta dla Ciebie.

Oferuję swój cały ''talent'' dla Ciebie !, oto krótkie wymagania:

1. Twój serwer musi mieć minimalnie 50 slotów, nie masz tylu, nie pisz.

2. Wiek jest obojętny, możesz mieć 5 lat jak i 25.

To tyle, teraz trochę ode mnie.

Mam 12 lat, zajmuje się architekturą Minecraft, skateboard'ingiem jak i muzyką.

Składam Wam moją pomoc ponieważ uwielbiam budować, ale chcę aby to co wybuduję miało jakieś zastosowanie, a nie stało bezczynnie na save'ie.

Krótkie podanie, które ułatwi Wam zadanie:

1. Ile masz lat?

2. Ile slotów ma twój serwer?

3. Serwer stoi od niedawna i nic na nim nie ma czy już jest w użytku?

4. Czego ode mnie wymagasz?

5. Kilka słów o sobie.

Podania proszę pisać na PW.

Skopiuj/wklej to takie proste !, a ja się z Wami już żegnam, czekam niecierpliwie na podania.

Pozdrawiam,

5jJNSGS.png

Uczeń
Opublikowano

<p style="text-align: center; "><span style="font-size:24px;">Witam!</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Szukam <span style="color:#ff0000;">Administrator</span>, <span style="color:#008000;">Moderatora Serwera i Forum</span>, <span style="color:#ffd700;">Programistę </span>i <span style="color:#800080;">Sponsora.</span></span></p>

<p style="text-align: center; "> </p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Serwer powstanie już niedługo</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Co oczekuję?</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Wiek: 13+</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Poprawną polszczyznę</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Znanie się na fachu</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Duża aktywność na serwerze</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Co oferuję?</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Rangę na forum i serwerze.</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Może część pieniędzy z V.I.P'a.</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Miła atmosferę</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">Jeśli Sponsor/Programista dobrze sobie poradzi Admin/Junior Admin na serwerze i forum.</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="font-size: 24px; ">I więcej.</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="color: rgb(238, 130, 238); font-size: 24px; ">Kontakt:</span></p>

<p style="text-align: center; "><span style="color: rgb(238, 130, 238); font-size: 24px; ">GG: 7265722</span></p>

2zs64qb.png

Opublikowano

Poszukuje KidModa na server Dedykowany

Wymagania:

minimum 13 lat

znajomosc glownch komend

podania skladac na skype

Zyczymy powodzenia!!!

58752091951397908521.png

50 Postow OK

100Postow Ok

Opublikowano
Poszukuje KidModa na server Dedykowany Wymagania: minimum 13 lat znajomosc glownch komend podania skladac na skype skype: simonPLful Zyczymy powodzenia!!!

Tego gościa nie polecam, Jego rozumienie jest na poziomie 10 latka

a test na kidmoda typu wypełnij to dirtem za pomocą world edit jest banalne i jego cały team jest na takim poziomie jak on czyli debile.

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Zostanę Administratorem na serwerze dedykowanym :

1.Nick: Phoenix

2.Wiek: 15

3.Doświadczenie: Znam się bardzo dobrze na WorldGuardzie i WorldEdicie i innych !

4.Staż w minecraft: Jeden i pół roku !

5.Kontakt :

Gadu - Gadu - 40471915

Skype - thedonaldtusk

luq7n.png

Opublikowano

Witam, a więc poszukuje kilku ogarniętych ludzi do stworzenia serwera RolePlay. Warunki są proste osoba, która się zgłasza powinna troszku się znać rp, mieć minimum 14 lat oraz ogarniać ortografie. Serwer jest już postawiony itd (własny dedyk), lecz po prostu sam nie mam pomysłu i głowy jak by takie coś miało wyglądać. Chętni proszeni są o kontakt pod numerem gg: 9143605, lub na pw. Pozdrawiam

Opublikowano

1.Nick: Nicos

2.Wiek: 21

3.Doświadczenie: Mam dużo doświadczenie gram w MC już ponad 7miesięcy gram od wersi 1.2_02 Alpha

4.Staż w minecraft: Ponad 7 Miesięcy i od wersji

1.2_02 Alpha

5.Kontakt:Skype : opcio_minecraft

Jeśli pomogłem daj Like

Minecraft

Spec

06dd09c0d968.jpg

Robię sygnaturki za free pisać na PW

Opublikowano

Zostanę Administratorem na serwerze dedykowannym lub hamachi:)

1.Nick: XxHeroxXx

2.Wiek: 12

3.Doświadczenie: Znam się bardzo dobrze na WorldGuardzie i WorldEdicie i innych !

4.Staż w minecraft: Jeden i pół roku !

5.Kontakt :

profile_skype.gifgabriel.bukat1

Zatanów się zanim Dasz WARNA! ok?;D

mca.pngmca.png

[10] Jea!

[20[ Jea!

[30]Jea!

[40]Jea!

[50]Jea!

[100]No

[150]No

[200]No

Opublikowano

Zostane KidMod/Mod/Admin

1.Nick: Ziom

2.Wiek: 12

3.Doświadczenie: Miałem wiele serwerów i ogarniam wszystkie pluginy potrzebne do gry. Nie jestem jeszcze perfekcjonista ale dam rade utrzymać dobrą i miłą atmosfere na serwerze.

4.Staż w minecraft: Od wersji 1.2 Beta to moja pierwsza wersja, ale jeszcze wczesniej u brata grałem na wersji APLHA.

5.Kontakt: GG: 12273240, lub PW.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zostane KidMod/Mod/Admin( Może być serwer hamachi)

1.Nick: damain0904

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Miałem 1 serwer RP, Byłem już Adminem na kilku serwerach.

4.Staż w minecraft: Od wersji 1.3

5.Kontakt: GG: 13325536,PW na forum

Pozdrawiam.

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...