Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję/Zostanę Administratorem, Moderatorem, Budowniczym Serwera

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam 3 adminow

1. Wiek: obojętnie

2. Obycie z komendami:world guard i world edit wymagany

3. Dlaczego ty::obojętnie

4. Staż z minecraftem:obojętnie

5. Staż z serwerami:obojętnie

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:nieobowiązkowe

7. Na ilu serwerach grałeś:minimum 2

kontakt gg :24247843

Jeszcze 1 wymaganie. Mianowicie wysyłanei smsa lbu robienie przelewu za 11 zł na server.

server stoi na dedyku 24/7!!!

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imie: Jake

Nick: JakeNoluv

Lat: 16

Znajomość komend: 10/10

Znajomość / edytowanie / naprawianie: 20/30

Znajomość ortografii: 11/10

Co oferuje więcej : Oferuje serwer 45 Slot 2.5gb ram TS3 ! Duza znajomość graczy Minecraft !

co zrobić abym udostępnił serwer: BARDZO BARDZO BARDZ duza Znajomość / edytowanie / naprawianie Plugin-ow , Dobry webmaster !!!

Kontakt:

PW

GG - w profilu

Skype - w profilu

TeamSpeak3 - często jestem na TS MPC Forum !

Opublikowano

1. Wiek: 14

2. Obycie z komendami: 9,5

3. Dlaczego ty: Bo jestem pro

4. Staż z minecraftem:potrzebna umiejętność konfiguracji permissions mam z tym problem plugin nie chodzi: Umiem

5. Staż z serwerami:Dlugi

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:Ta

7. Na ilu serwerach grałeś: Na 30

54316_23_04_11_6_37_10.png

15402.png

10319.png

18706.png

DAJ PLUSA +

26746_11_06_11_9_45_04.png

Opublikowano

Zostanę adminem/ modem.

1.Nick: Gatoo130

2.Wiek: 14

3.Doświadczenie: Całkiem spore.

4.Staż w minecraft: Gram od alphy 1.2 i tylko miksturki mi nie wychodzą.

5.Kontakt: PW

Opublikowano

1. Wiek: 15

2. Obycie z komendami: Znam naprawdę wszystkie, o co mnie nie spytasz i tak odpowiem

3. Dlaczego ty: -

4. Staż z minecraftem:dobre 1,5 roku

5. Staż z serwerami:1 rok

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:Oczywiście, byłem administratorem na wielu serwerach classic dzięki moim przepięknym budowlom, adminem wiele razy zostawałem tez przez cheć pomocy

innym graczom, nawet admin pytał się mnie jak się daje cuboidy ;>

7. Na ilu serwerach grałeś: Nie sposób zliczyć, było to bardzo duża liczba serwerów classic, oraz około 50 beta i 10 serwerów w wersji 1.0.0

Niedlugo zaczne nabor do teamu gry "VitaniA". Bądźcie cierpliwi

Opublikowano

Podanie na stanowisko Administratora/Technika.

Witam

Mam na imię Łukasz. Lat 19.Nick: Golima. Jestem uczniem, a właściwie maturzystą Technikum na profilu Technik Informatyk. Mieszkam w Kwidzynie. Zainteresowania: Informatyka(Zarządzanie sieciami komputerowymi; trochę programowanie TP,C++,Java,JS; serwery do gier),kolarstwo,pająki.

Powiem to tak... Nie sprawia mi radości sama gra na serwerach minecraft. Dopada człowieka w końcu taki wiek, że nie bawią go już gry tak jak kiedyś. Jestem informatykiem, co za tym idzie bardziej interesuje mnie sprawa techniczna, bądź zarządzanie serwerem. Choć nie powiem grę też dobrze znam. Zacząłem swoją przygodę z MineCraft od 1.7.3.

Teraz trochę o moim doświadczeniu. We wrześniu postanowiłem założyć swój własny prywatny serwer. Przygotowywałem go około 2 miesięcy, uczyłem się pluginów sam do wszystkiego dochodziłem. Postawiłem go na hamachi. Miał popularność już na samym wstępie, ale łącze internetowe i parametry sprzętu nie pozwalały na przyjemną grę, a więc kupiłem serwer dedykowany. Serwer się utrzymał na kolejny miesiąc, udało się zebrać odpowiednią sumę by opłacić abonament.Niestety z powodów osobistych oraz braku czasu nie mogłem kontynuować przygody z serwerem. Znam rodzaje serwerów, a raczej rodzaje przygody. FB, RP, RPG, S. Wiele osób tak naprawdę nie wie jaki ma serwer i źle je opisują. Znam się na bukkicie, znam bardzo dużo pluginów jeżeli zaistnieje taka potrzeba mogę wymienić je. Potrafię spolszczać wszystkie pluginy wraz z bukkitem("Gracz dołączył do gry"). Nie mam również problemu z poznawaniem nowych wtyczek, właściwie dobry Administrator/Technik musi sobie radzić z takimi problemami. Potrafię odczytać z consoli kod błędu, sprawdzić w czym jest problem i go szybko rozwiązać. Konfiguracja permissions jest dla mnie czymś banalnym, osobiście preferuje PEX'a. Nie mam problemu w poruszaniu się w putty, czy programy obsługujących protokół ftp.

Cóż, jeżeli coś jeszcze Cię interesuje to napisz.

Mikrofon+TS3. Podstawa w komunikacji.

Kontakt: [email protected]

Pozdrawiam Golima

Opublikowano

Imie:

Jake

Nick:

JakeNoluv

Lat:

16

Znajomość komend:

10/10

Znajomość / edytowanie / naprawianie:

20/30

Znajomość ortografii:

11/10

Co oferuje więcej :

Oferuje serwer 45 Slot 2.5gb ram TS3 ! Duza znajomość graczy Minecraft !

co zrobić abym udostępnił serwer:

BARDZO BARDZO BARDZ duza

Znajomość / edytowanie / naprawianie

Plugin-ow , Dobry webmaster !!!

Kontakt:

PW

GG

- w profilu

- w profilu

TeamSpeak3

- często jestem na TS MPC Forum !

Opublikowano

Witajcie.

Szukam osoby która wspólnie ze mną poprowadzi 2 serwery Minecrafta (3 serwer w planach)

Posiadam 2 serwery , RolePlay (25) oraz Survival (10) .Serwery już się rozkręciły i posiadają stałych graczy oraz wykupione rangi VIP. Współwłaściciela szukam dlatego że za parę dni rozpoczynam poważna prace i wolny czas będę miał jedynie 2-3 razy w tygodniu po 1-2 godziny . Osoba która ma dołączyć do Teamu powinna spełniać następujące wymogi : min . 16 lat , działający mikrofon oraz Skype , dużo wolnego czasu , poprawna ortografia oraz bezbłędna pisownia , osoba powinna być koleżeńska mieć bezkonfliktowy charakter oraz powinna być pomocna i uczynna . Oczywiście biorę pod uwagę pomoc finansowa , więcej info pod GG : 4944354 Skype : sebaker28

Jeśli nie spełniasz powyższych wymagań nie pisz do mnie !

Tylko poważne propozycje!

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

WITAM WAS WSZYTSKICH MAM NA IMIE DANIEL I POSZUKUJE TECHNIKA:

WYMAGANIA:

-MUSI ZNAC BARDZO DOBRZE PLUGINY I ICH KONFIGURACJE

MAM WALSNIE TYLKO 1 WYMAGANIE BARDZO DOBRA ZNAJOMOS PLUGINOW.

TECHNIK NIE MUSI SIE SKLADAC ITD.

ODRAZU DOSTEJ DOSTEP DO FTP

JEZELI ZNA SIE KTOS TROCHE NA PLUGINACH ALBO NIE ZABARDZO PROSZE NIE PISAC. SZUKAM TYLKO DOBRYCH LUDZI. JEZELI BEDA PLUGINY SERWER DO 10 STYCZNIA STANIE SIE SERWEREM 50 SLOTOWYM !!! LECZ DO TEGO TRZEB TECHNIKA. ZGLOSZENIA PISAC NA GG 7019288.

Opublikowano

Imie:

Jake

Nick:

JakeNoluv

Lat:

16

Znajomość komend:

10/10

Znajomość / edytowanie / naprawianie:

20/30

Znajomość ortografii:

11/10

Co oferuje więcej :

Oferuje serwer 45 Slot 2.5gb ram TS3 ! Duza znajomość graczy Minecraft !

co zrobić abym udostępnił serwer:

BARDZO BARDZO BARDZ duza

Znajomość / edytowanie / naprawianie

Plugin-ow , Dobry webmaster !!!

Kontakt:

PW

GG

- w profilu

- w profilu

TeamSpeak3

- często jestem na TS MPC Forum !

Opublikowano

1.Nick: AcIeDneT

2.Wiek: 14 lat

3.Doświadczenie: Jeżeli chodzi o dedykowane serwery mam z nimi naprawdę duże obycie, bardzo często byłem wynajmowany do konfigurowania plików serwerowych oraz administrowania/moderowania potężnych serwerów minecraft. Moja kariera została przerwana przez masę nauki wiec straciłem wszystkie wyższe rangi jakie sprawowałem z własnej woli. Nie bawiłem się w serwery hamachi i bawić się nie będę gdyż mam na to za wyskoki poziom wyszkolenia. Jestem w stanie płacić za serwer gdyż mam swój wiek i nie boję się ponosić kosztów. Mam bardzo dobrą ortografię,potrafię zapanować nad chaosem związanym przez dużą ilość graczy. Jestem otwarty na pomoc po przez skype oraz ts.

4.Staż w minecraft: Gram w minecraft od roku. W tym czasie na prawdę bardzo dużo działałem na multiplayerach. W większości przypadkach, opinie na mój temat były bardzo pozytywne.

5.Kontakt: Skype - EvolutionIsTheLegend || GG - 35875778 || e-mail - [email protected] || Pw - mpcforum

Ps. Co do co miesięcznej zapłaty za serwer, dogadamy się na skype lub gg ( jestem aktywny 24/7 )

Zapraszam do testowania mnie jako administratora.

banner2.png

Opublikowano

Witam!

Szukam dwóch administratorów, którzy byli by chętni do rozkręcenia serwera Minecraft od podstaw. Jedynym wymaganiem jest niestety składka co miesięczna po 7 zł od głowy. Kontaktować się proszę przez PW.

Opublikowano

Witajcie

Szukam jednej osoby która pomogła by kierować serwerem hardcore jedynym warunkiem byłoby zapłacenie symbolicznej kwoty 6 zł (sms'em) na serwer. Szukam tylko i wyłącznie osoby 12+, która zna ortografię oraz która potrafi pomagać graczom (obycie z komendami powinno sięgać trochę ponad podstawowe). Zgłoszenia proszę kierować na gg 34689889

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poszukuję kilku osób, głównie moderatorów. GG: 13044651

Trololo mam filmik na
You
Tube
!

http://www.youtube.com/watch?v=uhnGdXj-Lik&context=C4df06abADvjVQa1PpcFPnClntxyS9GGricc9qoWS1EUxt_QuYZOk=

Opublikowano

zakładam nowy serwer dedyk 10 slotów

potrzebuję osoby która ogrania world edit command booka itp i wgra wszystkie pluginy

w tym cuboidy

oraz plugin na rangi i co wam wpadnie do głowy

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie napisać ten temat, a wieć napisałem go tutaj.

Mam plany w założeniu servera dedykowanego, ale przed tym nie ma sensu wydawac pieniędzy w przygotowaniach go do startu.

Ja jestem jedynym administratorem servera, nie mam nikogo do pomocy i teraz pytanie do was.

- Masz duzo czasu i nie wiesz co z nim zrobić?

- Myślisz, że jestes kreatywny?

- Masz wyżej 14lat?

- Opanowałeś cuboidy oraz większość pluginów?

- Uważasz, że jestes rozwinięty umysłowo? ;]

Jeżeli tak to możesz zostać Administratorem mojego servera.

Server bedzie pod względem średniowiecza.

UWAGA

Server jest mało przygotowany.

Server posiada:

- forum

www.mincraftforumpl.pun.pl

- Team Speak 3

Aby sie zapisać na administratora przejdź do kategori Minecraft server MINECRAFT.PL>Podanie na administratora servera>podanie:

Możesz stworzyć nowy temat "[nick] - Podanie" lub napisać na mój e-mail ([email protected])

Zapisy bedą trwały do 13.01.2012r

Opublikowano

Siemka. W tym Poście Chciałbym zgłosic podanie na

Administratora Serwera. Survival/FreeBulid.

1. Wiek:16 lat

2. Obycie z komendami:WorldGuard/edit

3. Dlaczego ty:Bo szukam Nowego serwera gdzie mogę coś nowego wnieśc ze sobą.

4. Staż z minecraftem:Od wersji 1.7

5. Staż z serwerami:to od Survivali i FreBulidow było tego dużo.

6. Czy byłeś już moderatorem/administratorem jakiegoś serwera:Tak byłem już na dużej ilości serwerach

Mogę to udowodnic.

7. Na ilu serwerach grałeś:Nie przeliczę ilości serwerów na których grałem.

Kontakt:GG 39031250 I PW mpc forum.

JakNieTyToKto?

35672.jpg

27033.gif31019.png34818.gif

30941.jpg6628.gif32282.gif

35518.gif4366.png31433.png

24093.jpg5941.jpg5390.png

18706.png

face_1282903050_by_Tabok_thumb.png

Opublikowano

Nick: SpixXxel

Doświadczenie: Byłem administratorem/technikiem na serwerach takich jak MineMania i TheMinecraft (około 200 graczy)

Staż w Minecraft: Od classic później zrobiłem sobie przerwę i grałem ponownie od chwili wejścia biomów do minecraft (wersja Alpha)

Kontakt:

- GG: 37392906

- Prywatna wiadomość

Dodatkowo: Poza administrowaniem serwerem mogę też robić pliki serwerowe, pomagać przy linuxie itp.

Opublikowano

Witaj, chcesz być ze mną w administracji servera MC?. Poszukuje 1 osoby, ktora umie ogarnac server ma 12+ lat (sam mam 14), i moze cos dolozyc na server. Jesteś chętny?. Dodaj mnie na Skype : pokerface332. WYMAGANE MIKRO.!

Opublikowano

Poszukuje adma na serwer

musi miec:

+12 lat

umysł*

musi miec skype

umiejetosc uzywania worldedita i worldguard w duzym stopniu

grac conajmniej na 4 serwach

poswiecac co najmniej 3 h dziennie

* to naj bardziej

KONTAKT skype ; majorekstra1

Opublikowano

Siema

Szukam 3/4 Moderatorów (jednego po czasie testowym awansuje na Smoda)

Oferuję :

- Posadę moderatora na serwerze dedykowanym 24/7 , 45 slot (możliwość zwiększenia )

- Miłą atmosferę

- I wiele wiele więcej

Wymagam :

- wiek 14+

- znajomość 97 % komend

- znajomość podstaw j.angielskiego

- kontakt przez TS3 ( mikro i komunikator głosowy TS3 )

- Staż w MC 5 miesięcy

- Poświęcanie serwerowi 3/4 h dziennie

Kontakt

GG - 37996038

TS3 - 178.33.53.89

Nieaktualne

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...