Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co dyskutować. Chcieliśmy udowodnić, że zachowanie, które zaprezentowała nam w ostatnich tygodniach administracja serwera iCraft nie jest bezkarne. Masa prowokacji i szczeniackich odzywek w naszym kierunku sprawiła, że musieliśmy jakoś na to odpowiedzieć. Chcielibyśmy na koniec pozdrowić osobę, która jest głównym powodem całego tego zamieszania, osobą tą jest Hubi. Powodzenia przy następnym serwerze.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tyle, że wy się o wszystko czepialiście... Skończmy już gadać o tym, nie lepiej pograć i przyjemnie spędzić czas?

1365881062-U68160.png

Opublikowano

osoba tj. perzot zniechęca do gry. 14 letnie coś , co myśli , że ma władzę w rękach. Nie polecam!

Opublikowano

Perzot ale to Ty we wszystkich tematach związanych z Wob iCraft czy eCraft spamujesz najbardziej, jesteś wręcz wkurwi*jący... to nie GG..

A ja polecam serwer;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dajcie jakąs mape...bo ja nawet poza miasto po drewno niemoge wyjść

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

Ten serwerek to dzieło grupki niedojrzałych dzieciaków, którzy każdy serwer zamykają po dwóch dniach działania, wymyślając sobie powody z kosmosu. Po co to robią? Chcą poczuć chwilową władzę w swoich rękach. Nie polecam, jeżeli szukacie stabilnego miejsca do gry.

Opublikowano

nowe ip ts3!!!!!!!!!!!!!!!!! 188.165.154.163:3330

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze iCraft. Mimo, iż Team się zmienił serwer jest b. niedopracowany. Dogadali się z Maxikiem w niecałe 30 minut. I wypuscili serw po kilku H od dogadania się. Nie można zrobić sklepu, miasto jest zniszczone przez Creepery. Rangę "techniczny" dostają osoby, które nawet nie mają dostępu do Konsoli (nawet do dedyka).

Pozdrowienia dla:

Oskar13 :D

Opublikowano

Przy 17 osobach są mega lagi, nawet admini to przyznają:

20110617191027.png

Oczywiście twierdzą że mają ataki na serwer, przy łączu: 10GB/s te ataki idą na was z Pentagonu ? Czy żeście połowe 4chana wkurzyli ?

Moby off hp się regeneruje, non stop restarty,mapa zniszczona bo nikt tam nie potrafi jej zabezpieczyć, szkoda czasu na grę bo Admini i tak coś odwalą i za chwile będzie cofka a jutro jak na poprzednich będzie off.

Opublikowano

Nie podoba się nie graj. Takie proste :)

Jeśli uważasz że serwer to dno, to zrób lepszy na pewno go spr.

No ja zrobiłem lepszy na hamachi , bo nie stać mnie na dedyka, ale miło się grało bez większych problemów i lagów.

Nie polecam, wiedziałem że to niewypał.

- Lagi

- Lagi

- I jeszcze raz lagi (500 slotów ... pfff kolejny serwer podobny do tego gówna WoB'a)

- nie działają pluginy

Szkoda mi naiwnych osób którzy napalili się na ten serwer.

a wy administratorzy... pierdolicie o jakichś atakach ddos a nawet nie wiecie w ogóle co to znaczy, usłyszeliście o tym, bo wspomniano o tym na mpcforum, jak podobno atakowali je.

Nie lubię koksów którzy grożą innym a gówno robią

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

tia ;] nie jeden sie przekonał zapraszam na tsa ;] to porozmawiamy o tym w bardziej doglebnym towarzystwie

Opublikowano
Nie polecam serwera Moderator mnie zbanował za nic

Leśny ty się tutaj w ogóle nie udzielaj kidzie jebany, a tu masz te twoje "za nic" neosie:

http://imageshack.us/g/864/20110617173340.png/

zalewałeś, rozdawałeś złoto i rozwalałeś szklarnie

Opublikowano

Przy 17 osobach są mega lagi, nawet admini to przyznają:

20110617191027.png

Oczywiście twierdzą że mają ataki na serwer, przy łączu: 10GB/s te ataki idą na was z Pentagonu ? Czy żeście połowe 4chana wkurzyli ?

Moby off hp się regeneruje, non stop restarty,mapa zniszczona bo nikt tam nie potrafi jej zabezpieczyć, szkoda czasu na grę bo Admini i tak coś odwalą i za chwile będzie cofka a jutro jak na poprzednich będzie off.

wtf??

ja mam net 1mb i niemam lagów jak są nawet 30 osob

76561198020607078.png

Opublikowano

Ja od początku byłem za tym, aby była nowa mapa. Niestety oni chcieli aby została ta, z tego względu żeby nie było opóźnień w starcie. I tak były, ale to przez pluginy które dłuugo konfigurowaliśmy.

Ja tam polecam grę na serwerze, a te nie uzasadnione opinie "nie polecam serwera" to sobie mogą co niektórzy w dupsko wsadzić.

@Edit

Zapomniałem dodać, banów nie dajemy za nic.

Nic się nie ukryje.

Wtedy kiedy serwer jest off, to oznaka że są jakieś prace.

@Edit2

Jeżeli ktoś posiada plugin anty spam, albo posiada zdolności aby takowy napisać, to bardzo byśmy prosili aby go udostępnił.

@Edit3

Mam podejrzenia że lagi były spowodowane generowaniem mapy. "Podglądałem" parę osób na dynamicznej mapie.

@stich

Kolejny który nawet nie był na serwerze, a odpierdala opinie na jego temat na całą strone.. No GZ.

Jak już wspomniałem takie opinie to sobie możecie..

Wgl..

"Myślisz, że ludziom nie można oceniać twojego dzieła"

Jego dzieła? To jest dzieło całego teamu iCraft, więc wara od perzota.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jeśli uważasz że serwer to dno, to zrób lepszy na pewno go spr.

Wiesz, że twoje podejście jest głupie, żeby nie mówić, że wręcz idiotyczne? Myślisz, że ludziom nie można oceniać twojego dzieła, które de facto jest gównem? Nie muszę umieć tańczyć, żeby powiedzieć, że ktoś rusza się jak paralityk. Nie muszę umieć tworzyć grafiki, żeby widzieć, że ktoś inny robi gówno. Nie muszę mieć swojego serwera, żeby widzieć, że twój jest badziewny. Pogódź się z tym.

Opublikowano

Ja wam powiem tak.

Niepodoba sie??to wypierdal**!

Założe sie że byście Wy niezrobili takiego serwa,a pieprzycie na innych.Zróbcie to pogadamy.

A te ''bugi'' ktore były na serwie to jak sie nie myle naprawione.

No ja zrobiłem lepszy na hamachi , bo nie stać mnie na dedyka, ale miło się grało bez większych problemów i lagów.

Nie polecam, wiedziałem że to niewypał.

- Lagi

- Lagi

- I jeszcze raz lagi (500 slotów ... pfff kolejny serwer podobny do tego gówna WoB'a)

- nie działają pluginy

Szkoda mi naiwnych osób którzy napalili się na ten serwer.

a wy administratorzy... pierdolicie o jakichś atakach ddos a nawet nie wiecie w ogóle co to znaczy, usłyszeliście o tym, bo wspomniano o tym na mpcforum, jak podobno atakowali je.

Nie lubię koksów którzy grożą innym a gówno robią

na hamachi to sobie możesz.2 osoby bez lagów to tak...a max uciągnie 10?

A te niby lagi ktore są naserwie...

ja mam net 1mb i jakąs niemam...

76561198020607078.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...