Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK MASZ 128 MB/S TO SIĘ DZIWISZ...

SYTUACJA WYGLĄDAŁA TAK:

IMO I JA ZAUWAŻYLIŚMY ŻE ZARAZ PO COFCE KOLEŚ MA W ŁAPIE DIAXY OK COŚ TAM SIĘ ZACZĘLI KŁÓCIĆ I OK WPISAŁEM

/vanish ŻEBY BYĆ NIE WIDZIALNYM I ŻEBY ICH OBSERWOWAĆ :) MIAŁEM Z/W NA SEC [WC] ODWRACAM SIĘ PATRZE MOSSY W ŚCIANIE 0.O

10 MINUT PO COFCE O.0 JA MOWIE CO TO MA BYĆ A ONI MÓWIĄ ŻE JA GRAĆ NIE UMIEM BO SPAWNER W 5 MIN TO PRZECIEŻ DLA NICH ŁATWO

ZNALEŹĆ O.0 [MIELI W DOSŁOWNIE 10 MIN GOLDA DIAXY MOSSY] POTEM ZACZĘLI MNIE WYZYWAĆ ŻE MAM 10 LAT ] UŻYTKOWNIK GUCIO4991

POTWIERDZI ŻE MAM 14 LAT [ROZMAWIALIŚMY NA SKYPIE] OK NAPISAŁEM " ZADAJ MI PYTANIE NA KTÓRE 10 LATEK NIE ODP "

DOSTAŁEM ODP " chuj ci w dupe " [Hubi spr w logach] OK JUŻ WPISZE /KICK NIE DZIAŁA OK TO PISZE /BAN TEŻ NIE DZIAŁA PISZE /BANIP TEŻ NIE DZIAŁA

WPISAŁEM /HELP I ZOBACZYŁEM KOMENDĘ /MUTE ZMUTOWAŁEM 2 :P POTEM 3 SIĘ PLUJE ŻĘ NIE WIE CO TO X-REY, 2 MINUTY PÓŹNIEJ PO CIĄGŁYCH WYZWISKACH

MNIE WSZEDŁEM DO JAKIEJŚ DZIURY W ICH PSEUDO DOMKU [KRZYWY KWADRAT] LECĘ NA DÓŁ A NA DOLE CIEMNO JAK W DUPIE I DEST KOPIE SOBIE TUNEL ZROBIŁEM

2 SS, POTEM PRZYSZEDŁ HUBCIO I JUŻ PISZĘ CO SIĘ WYDARZYŁO ALE ON WYŁĄCZYŁ NAGLE SERWER.

To cała historia Imo może potwierdzić połowę historii bo potem wyszedł :(

do zbanowania : DEST, Dej [coś tam] Rumcy [coś tam] Hubio spr w logach :)

r718w5.png

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do was.

Jak postawić serwer na takiej mocnej maszynie żeby przy 20 osobach grać się nie dało ?

No ale co się dziwić jak za stawianie serwerów biorą się dzieci.

Który to już wasz serwer w ciągu ostatnich 2 tygodni ? Trzeci czwarty ?

Admini tak wszystko ogarniają ale na razie im ban,kick,permissions,dynmapa itd. nie działa? ehhh...

No na skopiowanie do plugins np dynmap.jar i zmienienie w configuration.txt 2-3 ustawień potrzeba kilku dni B)

P.S.

Dalej mam na waszych plikach serwerowych Head Admina ? Czy tego też nie potraficie zmienić ?

P.S.2

Do Kid moda tego forum.

Coś ci te banowanie mnie nie wychodzi.

Opublikowano

Tylko proszę, bez spamu w tym temacie.

Jeżeli ktoś ma kogoś zgłaszać to musi mieć SS.

Jeżeli ktoś ma jakiś problem, to niech go dokładnie opiszę.

Jeżeli ktoś ma pytanie, niech pyta śmiało. Ale pytanie ma być sprecyzowane i przemyślane.

Jeżeli ktoś zauważył jakiś błąd na serwerze, niech go zgłosi a w miarę możliwości wyślę SS.

Serwer nie działa nie wiem z jakiego powodu, jak tylko wbije osoba mająca dostęp do dedyka to się dowiem.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

więc tak nie wiem co się za bardzo dzieje ledwo usiadłem na kompa patrze forum strzelaj.com usunięte ale to nie problem bo backup co 2min sie robi drugie serw off ale do tego też dojdę po logach co następne nie wiem co ma znaczyć powyższa wypowiedź hubiego ale tego też się dowiem

Opublikowano

Ten serwer ssie, kosmiczne lagi, ekipa serwera wyzywa innych i zachowuje się dziecinnie, wierzycie w te bajeczki z ich "sprzętem"? Skąd niby mieliby wziąć tyle kasy -.-, ludzie oni zmyślają parametry serwera a wy im wierzycie?

Opublikowano

może pokazać fakturke? mówisz lagi a zapytam jakiego masz kompa bo przy 50 osobach ja i większość serwera lagów nie odczuło ps serw off do czasu aż nie uporamy się z permissions które wywołuje crashe cały czas jesteśmy dostępni na tsie

Opublikowano

Proszę o dodanie na whitelistę

UndercoVPL

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

może pokazać fakturke? mówisz lagi a zapytam jakiego masz kompa bo przy 50 osobach ja i większość serwera lagów nie odczuło ps serw off do czasu aż nie uporamy się z permissions które wywołuje crashe cały czas jesteśmy dostępni na tsie

Wystarczy screen z polecenia "free -m" i "cat /proc/cpuinfo"

linki zewn.

Opublikowano

JAK MASZ 128 MB/S TO SIĘ DZIWISZ...

SYTUACJA WYGLĄDAŁA TAK:

IMO I JA ZAUWAŻYLIŚMY ŻE ZARAZ PO COFCE KOLEŚ MA W ŁAPIE DIAXY OK COŚ TAM SIĘ ZACZĘLI KŁÓCIĆ I OK WPISAŁEM

/vanish ŻEBY BYĆ NIE WIDZIALNYM I ŻEBY ICH OBSERWOWAĆ :) MIAŁEM Z/W NA SEC [WC] ODWRACAM SIĘ PATRZE MOSSY W ŚCIANIE 0.O

10 MINUT PO COFCE O.0 JA MOWIE CO TO MA BYĆ A ONI MÓWIĄ ŻE JA GRAĆ NIE UMIEM BO SPAWNER W 5 MIN TO PRZECIEŻ DLA NICH ŁATWO

ZNALEŹĆ O.0 [MIELI W DOSŁOWNIE 10 MIN GOLDA DIAXY MOSSY] POTEM ZACZĘLI MNIE WYZYWAĆ ŻE MAM 10 LAT ] UŻYTKOWNIK GUCIO4991

POTWIERDZI ŻE MAM 14 LAT [ROZMAWIALIŚMY NA SKYPIE] OK NAPISAŁEM " ZADAJ MI PYTANIE NA KTÓRE 10 LATEK NIE ODP "

DOSTAŁEM ODP " chuj ci w dupe " [Hubi spr w logach] OK JUŻ WPISZE /KICK NIE DZIAŁA OK TO PISZE /BAN TEŻ NIE DZIAŁA PISZE /BANIP TEŻ NIE DZIAŁA

WPISAŁEM /HELP I ZOBACZYŁEM KOMENDĘ /MUTE ZMUTOWAŁEM 2 :P POTEM 3 SIĘ PLUJE ŻĘ NIE WIE CO TO X-REY, 2 MINUTY PÓŹNIEJ PO CIĄGŁYCH WYZWISKACH

MNIE WSZEDŁEM DO JAKIEJŚ DZIURY W ICH PSEUDO DOMKU [KRZYWY KWADRAT] LECĘ NA DÓŁ A NA DOLE CIEMNO JAK W DUPIE I DEST KOPIE SOBIE TUNEL ZROBIŁEM

2 SS, POTEM PRZYSZEDŁ HUBCIO I JUŻ PISZĘ CO SIĘ WYDARZYŁO ALE ON WYŁĄCZYŁ NAGLE SERWER.

To cała historia Imo może potwierdzić połowę historii bo potem wyszedł :(

do zbanowania : DEST, Dej [coś tam] Rumcy [coś tam] Hubio spr w logach :)

tymituniepierdol19850.jpg

panie perzocie:> po 1 nie mialem diamentow w lapie po 2 on w SWOIM ekwipunku mial diamenty:] wiec mu ich nie cofnelo ;o?! tylko hatke mu usunelo xD bylem u niego chwile przed wbiciem na serwer i widzialem jak gra jak zrobiliscie na jakies 5min czy 10min serwer off to wyszedlem do siebie bylem u niego i nie widzialem zadnego x raya co kolwiek to jest pozniej w googlach sprawdze aa no kopie a co w tej grze innego mozna robic skoro hatka stoi i potrzebuje zelaza? kopalem kilofem z kamienia i po 2 zauwazylem zelazo skoro ty nie widzisz kilku czarnych kropek jak przyblizysz leb do monitora to nie moja wina jak pewnie masz monitor 10odswiezania ja mam monitor bardzo dobry z mozliwoscia jeszcze zrobienia jasniej to niby troche daje ale nie tak bardzo duzo :] ale kropki widzialem wiec kopalem w bok bo zawsze jest po 5 zaleza przynajmniej ja tak mialem wiec o jaki ch** ci czlowieku chodzi ze sobie robilem na dole wlasny pokoik ?? bo oni mieli hatke ta razem a ja na samym dole chcialem sobie zrobic taka hatke jakby z klapa ta co dodali w 1.6 taki pokoi i nwaet sobie kopac nie moglem:OO jak masz noc to nic nie widzisz? to co ty masz kompa z przed 20 lat? niby taki pro serwer sprzet taki pro chociaz watpie zeby on mial chociaz 8gb ramu i po 2 net 10gb jest nie mozliwy chyba ze placi 2000zl miesiecznie :O czlowieku ten sprzet co napisales to jest zalosne bo 10 osob bylo ja mam dobrego kompa i neta i mialem lagi wieksze niz na serwerze z gorszym sprzetem i jakbylo 10 osob xD naprawde to co sie wtedy stalo bylo bardzo zalosne rada dla hubiego;

na adminow wez osoby z wiekiem minimalnym 16 i obeznanymi komendami i najlepiej zeby mikro mieli i na tsie siedzieli czy ventrilo bo np taki perzot bal sie ze mna porozmawiac na skype bo chcialem sie go spytac co jest dziwnego w kopaniu pokoiku w hacie tylko ze kilka kratek nizej a ten juz mam SSy mam ssy!$% R#@!%$R leci ban rzal bul mlek0 i jajka:< ogarnijcie ta administracje bo serwer dlugo nie postoi i radze napisac prawdziwy sprzet serwera bo ten co jest to nie mozliwe zeby przy 10osobach sie lagowal na takim sprzecie minimum 500 osob bez lagow bys pociagnal 10gb net przeciez to jest lepiej niz zajebisty xD

@ sorry nie chciales wejsc na skype to co ja mam z toba pisac? i ty na gg chcesz pisac a mi to twojego wieku nie potwierdzi wbij na skype albo vt\ts pogadamy wyjasnimy sprawe i koniec co mam ci wrzucic mojego minecrafta i sobie sprawdzisz czy mam pliki jakies tam czy co to ejst ten xrey bo chuj wie

a no zapomnialem ja cie nie wyzywalem tylko mowilismy zebys wbil na skype wyjasnic sprawe;) wiec ogarnij troche bo ani razu cie nie wyzwalem a to chuj ci w dupe to dodaj na koncu ? bo to bylo pytanie ^^ na ktore 10 latek nie odpowie:>

hubi sprwadz mnie czy wydobylem chociaz 1 zelazo wegiel czy uzywalem x czegos tam wszystko sprwadz przekonamy sie czy cos mialem ^^

@reporterMC

+ dla ciebie chyba ze wolisz -

cooltext530248489.jpg
Opublikowano

O to zajebiste zabezpieczenia tego zajebistego forum.

asdasd_heqqeww.PNG

Hubi mówiliśmy że się doigracie ;). Trzeba było nas zostawić w spokoju. Nasze włamanie jest tylko i wyłącznie Twoją głupotą. Podrzędne cwelasy.

06754803404852615930.jpg

Opublikowano

łał gż tyle że backup forum jest :* a drogi kolego ip znamy ;]

Opublikowano

Wszysto robione jest przez zagraniczne IP ;). Co pujdziesz na Policję? Jeszcze sam wpdaniesz jak śliwa za IP.Boarda nulled'a :)

Generalnie, zwracaj też uwagę na błędy ortograficzne w swoich wypowiedziach.

Zawsze tak było i zawsze tak będzie, że dzieci się chcą na Policję wzywać. Niestety a może stety, nie ma to sensu. Nie każdy wie, że wyprowadzenie sprawy na drogę sądową, jest dość długie i dość bardzo ciągnie pieniądze z kieszeni waszych rodziców.

A czy zagraniczne IP czy nie, to też nie ma znaczenia. Nic Ci to nie da, że masz jego IP, gdzie wszystkie dane są szyfrowane.

Pozdrawiam.

1-81077-560x95-6-FF5519-FFFFFF.png
Opublikowano

aj drogi endymion myslisz ze jestes anonimowy? ps oj coś źle patrzyłeś skoro mówisz ze nulled haha ;] a ip posłuży mi do ddosa więc pozbawie go internetu

Opublikowano

Nie wiem , po co używać crackingu? Nie można się pogodzić? Chcieliśmy zrobić fajny serwer , na którym będzie się dobrze grało, ale przez jakiś debili który są pseudo crackerami muszą oczywiście wszystko psuć... Nigdy nic dobrego nie mieli w życiu i teraz muszą się wyżyć, lub może złe dzieciństwo...

1365881062-U68160.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...