Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek ten służy również do wystawiania opinii na temat tego serwera. Równie dobrze moglibyście krytykować tych, którzy bez uzasadnienia was polecają i kazać "wypierdalać" im z tematu. Swoim poziomem nie zachęcacie graczy do gry, a wręcz przeciwnie... Osoby najbardziej wyszczekane, to po prostu dzieci, które chcą podlizać się administracji tego serwera. Jeżeli chodzi o robienie czegoś na szybko, bez obrazy, ale po zachowaniu większości z was, mogę stwierdzić że wasi rodzice popełnili ten błąd. Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP3 Jak widzisz nie jestem takim zbytnio dzieckiem skoro wybrano mnie na MODA, a to że dużo udzielam się w temacie to jest moja sprawa i nie przeczy regulaminowi w żaden sposób o.0

Jeśli jesteś taki mądry i zajebisty to startuj na Protekta zobaczymy czy się dostaniesz i zobaczymy kto tu jest dzieckiem !!!

@Topic Serwer pewnie gdzieś do 13 - 14 off,ale uprzedzam że warto poczekać :P

r718w5.png

Opublikowano

Niestety było włamanie na konto w ovh, wywalili dedyka, ale sprawa już zgłoszona do odpowiednich służb. Dzisiaj serwer powinien zostać zwrócony i uruchomiony.

Opublikowano

@UP A będziemy mieli jakąś rekompensatę za takie zdarzenie ?, i jeszcze jedno podaj PRAWIDŁOWĄ datę startu, nie uspokajaj nas mówiąc 15 tylko powiedz prosto z mostu ile będziemy czekać :(

r718w5.png

Opublikowano

Z tego co wiem Hubi już nie jest w teamie.

Prawdopodobnie miał dosyć, że Ci z ecraft nic nie robią;P

Opublikowano

Z tego co wiem Hubi już nie jest w teamie.

Prawdopodobnie miał dosyć, że Ci z ecraft nic nie robią;P

Hah, Hubi opuszcza każdy serwer w taki sam sposób, ktoś zapewniał was o tym kilka stron tego tematu wcześniej.

Opublikowano

WGl serwer będzie jeszcze on?! o.O

Taką robotę to ja mam w dupie, trzeba było powiedzieć że ten serwer to projekt na 2 dni..!

Szukam kogoś kto ma dedyka 50+ osób na którym mógł by mieć serwer minecrafta, pliki mam już prawie gotowe na serwer.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Jak zawsze...srają sie na serwer i niewypala...

ZAWSZE TAK JEST

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

WGl serwer będzie jeszcze on?! o.O

Taką robotę to ja mam w dupie, trzeba było powiedzieć że ten serwer to projekt na 2 dni..!

Szukam kogoś kto ma dedyka 50+ osób na którym mógł by mieć serwer minecrafta, pliki mam już prawie gotowe na serwer.

Posrało cie neosie? Nie widziałeś co napisali?

"Niestety było włamanie na konto w ovh, wywalili dedyka, ale sprawa już zgłoszona do odpowiednich służb. Dzisiaj serwer powinien zostać zwrócony i uruchomiony. "

Opublikowano

"Kalasznikov123"

Ty ty ty, ogar. To co napisali, może jest jedną z przyczyn.

Drugą jest niestety nie zgrany team i to, że nie ma kto się zająć plikami na serwer.

Wgl co mnie wyzywasz, jak byś nie wiedział należę do teamu.

Pewnie wgl nie grałeś na serwerze, skoro tego nie wiesz.

Mam nadzieje że serwer ruszy, jeżeli nie to pozostaje tylko zgrać jakiś team, i znaleźć osobę posiadająca dedyka.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Mi się server podoba :]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

CO znów jest nie tak !!! Wszedłem na serwer na dosłownie 12 sec i padł i żadnej Informacji i żadnego posta dlaczego !!!

Hubi jak ja mam spełniać mają role Moderatora jeśli nawet nie ma serwera !!! Chociaż pisz tutaj czemu serwer tak nagle off !!!

Ten temat ma ponad 2500 wyświetleń a gra 10 osób :( Albo się weźmiemy w garść albo serwer padnie :(

@Edit Kolejna godzina i serwer off, dalej żadnej informacji dlaczego i jak długo. Zawsze broniłem Hubiego i ogólnie serwera ale teraz to naprawdę przegięcie <_<

@Edit Niestety chyba serwer zaczął podupadać :( Od godziny nie ma żadnego nowego post w temacie [oznacza to że tracimy graczy :(] Dalej nie ma żadnej informacji, forum strzelaj.com dalej nie działa !!! Po prostu wszystko się jebi** :( No niestety jeśli Hubi zaraz czegoś ie napisz i jeśli serwer nie będzie już dziś on to szukam innego !!!

@PS - Jeśli ktoś posiada dedyka i szuka wsparcia od strony moich umiejętności WE i WG to zapraszam na GG - 24025713 :)

r718w5.png

Opublikowano

"Kalasznikov123"

Ty ty ty, ogar. To co napisali, może jest jedną z przyczyn.

Drugą jest niestety nie zgrany team i to, że nie ma kto się zająć plikami na serwer.

Wgl co mnie wyzywasz, jak byś nie wiedział należę do teamu.

Pewnie wgl nie grałeś na serwerze, skoro tego nie wiesz.

Mam nadzieje że serwer ruszy, jeżeli nie to pozostaje tylko zgrać jakiś team, i znaleźć osobę posiadająca dedyka.

Sorry, mam dosyć spamu neosów, myslałem, że jesteś jednym z nich :). Wiele osób wbija tu po to żeby cisnąć na ekipe/serwer/hosterów/graczy/matki.

Opublikowano

Hubi jeśli serwera nie będzie jutro to ja odchodzę !!! Bo nie mam zamiaru grać na takim nie ogarze !!! :angry:

A tak żeś go bronił. I niby miał nie paść po 2 dniach, prawda? Żałosny jesteś :P

Opublikowano

Ja sam już nie wiem, Hubi to na prawdę spoko gość, tylko przez mc-f i ich pseudo włamania musieliśmy naprawiać mapę itp. potem były problemy z pluginami, i jeszcze była ta zapowiedź gdzie wszyscy srali, żeby włączyć serwa, byliśmy naprawdę spięci z pracą , aby odpalić serwer... Mogliśmy was nie słuchać bo się nigdzie nie spieszyło, ale zlitowaliśmy się ze złymi efektami tego, ponieważ było parę, kilka, a nawet i wiele bugów. Gdybyśmy mieli jako team ze 2 dni wolnego, na pluginy itp. to by wszystko ładnie działało. No i jeszcze ci śmieszni z mc-f, że nie mają graczy u siebie to muszę atakować innych.

To na tyle, myślę że przeczytacie i zrozumiecie co było nie tak.

@Hubi a mogliśmy postawić na twoim kompie serwa jak to miało być ileś tyg. temu i był by spokój.

Tylko to mnie dziwi , serwer dedykowany z pro parametrami z lagami uciąga 50osób a Hubiego komputer bez lagów 80osób. To mnie dziwi .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Ja sam już nie wiem, Hubi to na prawdę spoko gość, tylko przez mc-f i ich pseudo włamania musieliśmy naprawiać mapę itp. potem były problemy z pluginami, i jeszcze była ta zapowiedź gdzie wszyscy srali, żeby włączyć serwa, byliśmy naprawdę spięci z pracą , aby odpalić serwer... Mogliśmy was nie słuchać bo się nigdzie nie spieszyło, ale zlitowaliśmy się ze złymi efektami tego, ponieważ było parę, kilka, a nawet i wiele bugów. Gdybyśmy mieli jako team ze 2 dni wolnego, na pluginy itp. to by wszystko ładnie działało. No i jeszcze ci śmieszni z mc-f, że nie mają graczy u siebie to muszę atakować innych.

To na tyle, myślę że przeczytacie i zrozumiecie co było nie tak.

@Hubi a mogliśmy postawić na twoim kompie serwa jak to miało być ileś tyg. temu i był by spokój.

Tylko to mnie dziwi , serwer dedykowany z pro parametrami z lagami uciąga 50osób a Hubiego komputer bez lagów 80osób. To mnie dziwi .

Hahaha, śmieszny jesteś. Na mc-f siedzi więcej osób na samym TSie, niż u was gra. Wczoraj była tam całodniowa przerwa ze względu wprowadzania nowych usług i z tej racji został zorganizowany event na TSie. U was tygodniowe przerwy, które i tak nie przynoszą żadnego skutku nie są nawet zapowiadane.

"Że nie mają graczy u siebie to muszą atakować innych." Hmm? Z tego co widzę to tylko wasza załoga cały czas to robi. Zaczynaliście do mc-f wcześniej, Hubi puszczał plotki po wszystkich graczach to się doigraliście i jeżeli dalej tak będzie, to jeszcze nie raz się doigracie. I skończcie pierdolić o "pseudo" hackerach, bo nawet z pseudo atakami sobie nie poradziliście. Hubiego komputer z tego co pamiętam uciągnął maksymalnie bez lagów z 25 osób. Aa i jeszcze takie małe info, hubi trzy dni temu chciał reaktywować klan w Warbandzie, więc nie pierdolcie że brakuje wam czasu.

A tutaj screen z pustego serwera mc-f:

77817339046939191101_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...