Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie, zwracaj też uwagę na błędy ortograficzne w swoich wypowiedziach.

Zawsze tak było i zawsze tak będzie, że dzieci się chcą na Policję wzywać. Niestety a może stety, nie ma to sensu. Nie każdy wie, że wyprowadzenie sprawy na drogę sądową, jest dość długie i dość bardzo ciągnie pieniądze z kieszeni waszych rodziców.

A czy zagraniczne IP czy nie, to też nie ma znaczenia. Nic Ci to nie da, że masz jego IP, gdzie wszystkie dane są szyfrowane.

Pozdrawiam.

To z tym "pujdziesz" to było ironicznie.

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem , po co używać crackingu? Nie można się pogodzić? Chcieliśmy zrobić fajny serwer , na którym będzie się dobrze grało, ale przez jakiś debili który są pseudo crackerami muszą oczywiście wszystko psuć... Nigdy nic dobrego nie mieli w życiu i teraz muszą się wyżyć, lub może złe dzieciństwo...

Nie pogodzimy się. Na skype byliście bardziej cwani. Kara musi być i będzie, nie pozwolimy się tak traktować.

Opublikowano

aj drogi endymion myslisz ze jestes anonimowy? ps oj coś źle patrzyłeś skoro mówisz ze nulled haha ;] a ip posłuży mi do ddosa więc pozbawie go internetu

Nie chcę Cię martwić, ale jak ma trochę oleju w głowie, to wystarczy, że dorwie Twoje IP, z którego robisz DDOS.

Podejrzewam, że ataki robisz z tej maszyny, na której stoi MineCraft.

Jedna wiadomość do OVH, że takie i takie IP robi atak DDOS i masz zablokowaną maszynke i 15 tysięcy idzie w plecy, a taki cios zaboli zapewne.

Pozdrawiam.

1-81077-560x95-6-FF5519-FFFFFF.png
Gość Mounthains
Opublikowano

Nie kumam Was. Piszą do mnie jakieś osoby, każą wbijać do tematu, chcą IP a ja nie kumam ocb. Ktoś mi to skróci?

Opublikowano

kolego jatokor obecnie jestem w pracy i nie posiadam dostępu do ssh napisz mi po 17 to ci wyśle co ci będzie potrzebne

Opublikowano

Nie kumam Was. Piszą do mnie jakieś osoby, każą wbijać do tematu, chcą IP a ja nie kumam ocb. Ktoś mi to skróci?

Ja nie wiem co się dzieje, ale jest śmiesznie :). Jak coś to pamiętaj, że udostępnianie adresów IP, komu innemu niż organom ścigania, na wyraźne polecenie, jest niezgodne z prawem.

linki zewn.

Opublikowano

slawo ddosa nie robię z maszyny ;] od tego mam boty i z tego co widzę nie bardzo się orientujesz w tym temacie

Gość Mounthains
Opublikowano

Ja nie wiem co się dzieje, ale jest śmiesznie :). Jak coś to pamiętaj, że udostępnianie adresów IP, komu innemu niż organom ścigania, na wyraźne polecenie, jest niezgodne z prawem.

Nie jestem idiotą. Nie dawałem nikomu IP, ale z tego co widzę to połowa tutaj startuje na multikontach.

Opublikowano

up wejdz na tsa 188.165.210.180 czekam pogadamy sobie i zobaczymy jaki mocny w gebie jestes

Opublikowano

Shackowalinas, czemu chcesz mnie w to wszystko wrobić?

Że to niby ja się z mojego ip logowałem na konto Hubiego?

Dlaczego ja?!

Teraz wszyscy myślą że z tym włamaniem mam coś wspólnego, jak coś masz zamiar psuć to beze mnie.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

slawo ddosa nie robię z maszyny ;] od tego mam boty i z tego co widzę nie bardzo się orientujesz w tym temacie

Boty nie trudno zlokalizować ;)

Odpowiednia konfiguracja IPTables + zapis do logu i będzie po atakach DDOS, a Ty niestety będziesz rozpaczał.

Ty masz prace? Jak byś miał pracę, to chociaż byś pisał poprawną polszczyzną i człowiek ma więcej lat niż 15, nie robił by ataków DDOS, bo to jest zbędne.

Praca = Gimnazjum.

Opublikowano

up wejdz na tsa 188.165.210.180 czekam pogadamy sobie i zobaczymy jaki mocny w gebie jestes

Proponowałbym coś bardziej neutralnego, nie zamierzam udostępniać wam moich danych poprzez wejście na wasz serwerek TS. Jeżeli chodzi o stronkę strzelaj.com - nic by się nie wydarzyło gdybyście nie podjeli współpracy z "Hubim", który do tej pory był bardzo cwany i prowokował nas na każdym kroku.

Opublikowano

powodzenia życzę w lokalizacji kilku set tysięcy botów iptables g zdziała przy dużej liczbie adresów ip i pamiętaj że przed atakiem ddos się nie obronisz ;] możesz jedynie łagodzić atak

Opublikowano

Shackowalinas, czemu chcesz mnie w to wszystko wrobić?

Że to niby ja się z mojego ip logowałem na konto Hubiego?

Dlaczego ja?!

Teraz wszyscy myślą że z tym włamaniem mam coś wspólnego, jak coś masz zamiar psuć to beze mnie.

Ty nie masz z tą sprawą nic wspólnego.

Opublikowano

slawo wbij na ts, ip podane i zobacz, że nawet głosu nie ma na poziomie gimnazjum, maxxika nick to Pajo, wejdź i zobacz ...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

ja nad strzelaj nie płacze ;] bo mam backup i logi z twoim adresem ip jak mówiłem wrócę do domu wtedy się zajmę mc-f oraz tobą

Opublikowano

powodzenia życzę w lokalizacji kilku set tysięcy botów iptables g zdziała przy dużej liczbie adresów ip i pamiętaj że przed atakiem ddos się nie obronisz ;] możesz jedynie łagodzić atak

Kilku set tysięcy botów?

Myślisz, że tyle masz? Grubo się mylisz. Dorośnij, porozmawiamy.

Twój atak łatwo można wyciąć ze szkieletu sieci, a jak ktoś będzie pewny, że to sieć OVH, to wystarczy tylko napisać do nich maila z ABUSSE i koniec.

Jest dużo prostych sposobów.

P.S: Generalnie, jak masz kilka set tysięcy botów, to na Twoim miejscu bym się nie wychylał z taką ilością, bo Ci to nic na forum nie da, a może zaszkodzić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Shackowalinas

To wytłumacz mi, skąd w panelu logowań do konta Hubiego moje ip kurwa..

@Edit

Ktoś mnie tutaj ostro wrabia

@down

Czyli że to niby nie ty?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Czego się czepiacie o lagi ja mogę was uświadomić że na laptopie mam narazie 512 mb/s i NIE MAM ŻADNYCH lagów przy prawie 50 osobach :) No może tylko gdy się teleportuje :(

512mEGABAJTow?! wow chcialbym miec takiego neta .. idioto to sa kb -.-

cooltext530248489.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...