Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie chodzi o TS'a, tylko serwer minecrafta, rozumiesz? Czy nie za bardzo?

Jeszcze nie widziałem u was +30 osób, może za rzadko wchodzę na waszą stronę i patrze na status serwera.

1365881062-U68160.png

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie chodzi o TS'a, tylko serwer minecrafta, rozumiesz? Czy nie za bardzo?

Jeszcze nie widziałem u was +30 osób, może za rzadko wchodzę na waszą stronę i patrze na status serwera.

44666165461176479104.jpg - Screen z przed dwóch minut.

+30 osób na Minecraft Forever jest przeciętnie, w godzinach szczytu dochodzi do 60 osób. Nie puszczaj marnych plotek jeżeli nie jesteś dobrze poinformowany. Problemem waszego serwera jest to że nie macie stałych graczy, bo cały czas ich tracicie. Przychodzi do was nowa fala, coś się sypie i umieszczanie nową reklamę z nową nazwą serwera.

Opublikowano

Ty nie wiesz jak było... I dlaczego jest tak jak jest. Na początku mieliśmy postawić serwa u Hubiego na kopie, robiliśmy mape, aż się przybłąkał oskar , pomyśleliśmy czemu nie będzie dedyk, klient itp. ale nie wypał bo w cliencie był wirus, potem było bez oskara na tym samym dedyku, wszystko było by dobrze gdyby nie lagi przy 40osobach, podobno coś miał z uploadem, i teraz przenieśliśmy się, nie wiem po co, mnie nie było wtedy w domu, i założony był serwer na dedyku teraz co jest , była zapowiedź i wszyscy srali, żeby włączyć serwer, który był nie dopracowany. A co teraz robią to nie wiem. Dlatego też nie chciałem mieć Admina bo nie chce mi się robić cokolwiek z pluginami.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

No tak, macie tak zajebiście ogarniętego admina pajo :>

Byłem na serwerze, spytałem się jaki ma nick, bo on był na konsoli i pytał się czy ma bana w grze.

To mi odpisał "a chuj cie to obchodzi syfie"- mam ssy :>

Po czym go odbanowałem, i zbanowałem bo sprawdzałem czy ma bana, a on mi dał bana na ip.

Zajebiście ogarnięty człowiek.

Specjalista
Opublikowano

@MasseyLP jak u was siedzi tyle osób to dlaczegu wypowiadasz sie w tym temacie ? Pilnuj swojego serwera czy tego na którym grasz.

A co dotego serwera powiem jedno był więcej czasu offline niż online , idę stąd bo nie mam zamiaru czekać.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

A ja odchodzę jako gracz.!

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...