Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] iCraft.Strzelaj.com

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niepodoba sie??to wypierdal**!

Założe sie że byście Wy niezrobili takiego serwa,a pieprzycie na innych.Zróbcie to pogadamy.

już o tym pisałem, post wyżej nad twoim. Możemy oceniać i mówić że serwer to gówno. Mamy takie prawo i nie musimy mieć swoich, żeby to mówić.

na hamachi to sobie możesz.2 osoby bez lagów to tak...a max uciągnie 10?

a to, że masz pieniążki na dedyka od mamusi, to nie zapewnia Ci od razu rangi "dobrego serwera". Problemem nie jest maszyna czy net. Problemem są debile w zarządzie serwera :)

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
a to, że masz pieniążki na dedyka od mamusi, to nie zapewnia Ci od razu rangi "dobrego serwera". Problemem nie jest maszyna czy net. Problemem są debile w zarządzie serwera

Gdzie ja napisałem że zbieram na dedyka??

Dla was serwer do gówno...ale ja mam swoje zdanie..

Niepodoba sie??to wypieda**

Piszę poprawnie po Polsku

GG:43581089

76561198020607078.png

Na serwerach gram pod nickiem - Exultet

Opublikowano

Jak ktoś jest taki mądry to poproście mamusie o dedyka i postawcie serwery zobaczymy który będzie lepszy :)

Jak ci się nie podoba to nie graj :)

Wystarczy raz napisać "Nie polecam" A ty stich piszesz o tym od początku tematu, WYSTARCZYŁO NAPISAĆ RAZ NEOKIDZIE !!!

Lagi były spowodowane złą konfiguracją pluginów, A tak w ogóle lagów nie było prawie wcale !!! Mam neta 2 mb/s i czyściutko się grało !!!

Źle po konfigurowane pluginy spowodowane były tym że w temacie zapowiedzi każdy pluł się "czemu jeszcze off" "włączać serwa" Chcieliście szybkiego startu to mieliście :)

Teraz trwa dosyć długa przerwa która na pewno naprawi wiele bugów i niedopatrzeń !!!

r718w5.png

Opublikowano

Jak ktoś jest taki mądry to poproście mamusie o dedyka i postawcie serwery zobaczymy który będzie lepszy :)

czemu miałbym robić swój serwer? Wiem, że postawienie dobrego serwera przerosło by moje możliwości, więc wolę go nie stawiać, nisz puszczać taką kupę jak Ty :)

Wystarczy raz napisać "Nie polecam" A ty stich piszesz o tym od początku tematu, WYSTARCZYŁO NAPISAĆ RAZ NEOKIDZIE !!!

Doprawdy nie wiem skąd te inwektywy? Nie rozumiem twojego toku myślenia (napisałem 3 posty -> jestem neokidem?). Mogę to uzasadniać tylko tym, że albo nie znasz pojęcia "neokid", albo jesteś idiotą.

EDIT:

Musi dodać swoje..

Idz lepiej spać.

nie wiem co to ma wspólnego z czymkolwiek.

Opublikowano

Musi dodać swoje..

Idz lepiej spać.

76561198020607078.png

Opublikowano

Stich - popieram cię w 100%. Dzieciaki, zajmijcie się nauką, a nie stawianiem 13321414 serwera, który po dwóch dniach i tak upadnie.

hahahahaha...

już prawie że wakacje :D:D

Ooo...widze że jest tu osoba przewiadająca przyszłosc :)

76561198020607078.png

Opublikowano

Dla mnie serwer bardzo w porządku.

Super administracja itp.

A dlaczego off?

Pozdrawiam Atom.

Opublikowano

Najlepsze jest to, że wczoraj z ponad 300 desek zbudowałem chatkę, dziś wchodzę, chaty nie ma.

A jakiś kidmod, chyba krismisialek mi piszę, że on mi nie dawał cuba to mi nie pomoże, paranoja..

Przy 20 osobach lagi, co będzie przy 50?

Odradzam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

hahahahaha...

już prawie że wakacje :D:D

Ooo...widze że jest tu osoba przewiadająca przyszłosc :)

Przewidująca przyszłość? Popatrz sobie na worldcube i poprzednią odsłonę icrafta, prowadzoną przez tą samą administracje. Nie muszę przewidywać przyszłości, wystarczy spojrzeć kilka dni wstecz. Wakacje? Administracji tego serwera przydałyby się jakieś specjalne zajęcia w trakcie ich trwania, może wtedy udałoby im się dorównać z poziomem dzieciom z podstawówki.

Opublikowano

@UP Jedyny kontakt który mam z Hubim to DARCIE SIĘ NA CHACIE bo on mi prawie nigdy nie odpisuje ale bo po prostu ignoruje :( Myślę że po prostu że Hubi już wcale tego nie naprawia tylko poszedł w kime :P na klawiaturze :P Jutro pewnie będzie ON :)

@Totalny Offtop Ma ktoś link do pobrania gry: Serious Sam: Pierwsze starcie

najlepiej w 1 parcie i plik torrent thx z góry :P

r718w5.png

Opublikowano

Lagi były spowodowane złą konfiguracją pluginów, a osoby które nie uzasadniają swojej opinii typu "Odradzam" "Nie polecam" "Dno". Niech sobie darują, i wypierdalają na drzewo banany prostować.

Opuszczą ten temat w trybie natychmiastowym.

@diablo2301

Ty sobie kolego nie igraj.

"Kozak w necie, pizda w świecie"

Poza tym, "Naskoczyć"? Ciekawe do czego, chyba do końca twoich skarpetek podciągniętych pod kolana.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Seb ten serw nigdy nie będzie dobrze funkcjonował.

Było kiedyś fajnie przez 2 dni, ale teraz, co trochę jakieś cofi, bugi, lagi i wgl.

Nie polecam!

Shogun, a ty małolacie możesz mi naskoczyć. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Chcecie mieć lagi??bugi??

To dajcie im naprawić!

Już niemożecie wytrzymać??

76561198020607078.png

Opublikowano

@Totalny Offtop Ma ktoś link do pobrania gry: Serious Sam: Pierwsze starcie

najlepiej w 1 parcie i plik torrent thx z góry :P

Perzot jesteś taki żałosny. Twój poziom jest zerowy, gorzej być nie może. Spamujesz, robisz tragiczną reklamę dla serwera i zachowujesz się jak rozpieszczony bachor, nie dziwie sie że Hubi z Tobą nie pisze, też bym nie wytrzymał. Najlepiej nie pisz już nic w tym temacie i wyjdź, jakiś mod dawno powinien Ci dać ostrzeżenie.

A co do serwera, to robi się teraz coraz gorzej ;/ administracja sie zbyt spieszy... Najpierw postawcie dobrze serwer, a potem wypuszczajcie, a nie wypuścicie i błedy naprawiacie jak na serwie ktoś gra... Stracicie, już straciliście przez to wielu graczy... Zróbcie ten dzień/2 dni przerwy i skonfigurujcie wszystko perfekcyjnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chociaż jeden powiedział normalnie,bez wulgów.

Spokojnie,Spokojnie...jeszcze przyjdzie czas na granie

76561198020607078.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...