Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

Polecam Ci Tryndmare, bardzo dobre DMG + pod koniec, już z tym 18 lvl'em , każdy będzie lecieć na 1vs1, a przy włączeniu ulti (szał) to i nawet 1vs2 rozjedziesz. ; )

Trynde mam już i znudziła mi się ta postac dla tego teraz szukam kogoś za 3150pz

ps. Grałem Morde i Xin'em Xin to zawalista postać

dużę hity i wogle

A Morde też nawet dobry ale wole Xin i to jego chyba kupie jak już nieędzie darmowy

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Lux czy Leblanc . Lub coś za 6300 ip bo mam aktualnie 4 k. Podajcie powody dlaczego lux lub lebanc .

kamyfek1.png

ZBIERAM PLUSY :)

Opublikowano

@Kamyfek

ciezko powiedziec bo obie postacie sa bardzo dobre ale jak dla mnie lux jest o wiele ciekawsza. leblanc wkolko to samo czyli combo W Q R E. a jezeli ogarniasz lux to pezproblemu zaliczysz penta killa przez ulti

Opublikowano

@Kamyfek

ciezko powiedziec bo obie postacie sa bardzo dobre ale jak dla mnie lux jest o wiele ciekawsza. leblanc wkolko to samo czyli combo W Q R E. a jezeli ogarniasz lux to pezproblemu zaliczysz penta killa przez ulti

skoro leblanc jest nudna to lux tez caly czas to samo. Q,atak,e,atak,ulti,atak... proste! lux jest latwiejsza do ogarniecia przez co niektorzy mowia ze jest lepsza, natomiast leblanc trzeba pograc dluzej zeby nauczyc sie nia grac. tyle ode mnie.

Opublikowano

Chcę kupić kogoś do 4k, podobnego do Teemo/Master yi

btw.

Co myślicie o Shaco? Dobra postać?

I co myślicie na temat Udyr'a ?

I jeszcze le blanc?

Proszę o porządne arugmenty.

edit@

Leblanc vs. Udyr vs. Akali vs. Shaco.

Arugmenty proszę.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Chcę kupić kogoś do 4k, podobnego do Teemo/Master yi

btw.

Co myślicie o Shaco? Dobra postać?

I co myślicie na temat Udyr'a ?

I jeszcze le blanc?

Proszę o porządne arugmenty.

edit@

Leblanc vs. Udyr vs. Akali vs. Shaco.

Arugmenty proszę.

Ja bym wybrał Akali i następnie Shaco . Akali możesz bardzo łatwo "zownic" gre. Q i E możesz miec dobrego LastHita. Na midzie = pogrom. A w shaco jest mniej emocji ;P

he?

Opublikowano

@Slayer

Jak napisał up akali pogram .

Skille combo jak ...

Np . Q-R-normal attack - E .

No i W stealth :)

Energia daje dużo w jej wypadku .

Opublikowano

Dzięki. Ale testowałem Akali i Shaco, to szczerze nie dość że lepiej gra się Shaco, to jeszcze mam nim lepsze staty.

Dzięki, wybrałem Shaco, - dobrze się gra, dobre staty.

Kolega się pyta:

Warwick vs. Olaf vs. Mord

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Niech sobie pogra mordem, jest w rotacji. Moim zdaniem spośród tych 3 najlepszym pickiem jest mordekaiser. Ale na draft'cie sobie nim nie pograsz, bo zwykle jest banowany.

@Opłaca się kupić Kog'Mawa? Jak myślicie?

Opublikowano

Pytanie mam. Proszę o pomoc w wyborze tanka. Jakiego polecacie i dlaczego. Mam 6300. Ew może być postać pod ap (bo tylko pod tanków i ap mam runki :P) ale wolałbym jakiegoś tanka co polecacie.? Ja myślałem nad maokaiem. Blitza miałem ale sprzedałem wiec odchodz. Wasze propozycje.?

Opublikowano

Sprobuj zagrać Amumu, nice tank. Przy dobrym buildzie, niszczy. Nawet solo wieżę rozwaliy, bez utraty hp.

Duże DMG + spora ilość hp i trochę na kryta.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Jeśli tak, to proponowałbym Rammusa, na próbę możesz pograć, bo aktualnie jest w rotacji :D

Już w środkowej fazie gry, przy dobrym buildzie robi niezły burdel, spokojnie rozgonisz 3 graczy będąc sam, może nawet dasz radę chociaż jednego zabić :D Ale wszyscy uciekają w popłochu :) Ma świetną pasywkę, która 25% pancerza dodaje do ataku, tak więc pakuje się build tylko w pancerz. przy 350 pancerza, masz około 200 ataku ;D Pancerz udało mi się raz nawet do 550 dociągnąć, przy czym jeszcze skill W i już miałem prawie 700 defa i 300+ atk :D Przy umiejętnym graczu rządzi na polu bitwy :)

Opublikowano

@3 UP

Myślę, że lepiej poczekać do kolejnej rotacji w której pewnie będzie Riven, a jeżeli się nie spodoba to wybór jest oczywisty :)

@2 UP

Swain = AP + mocny heal z ulti

Caitlyn = typowy AD range, w ogarniętych rękach robi sieczkę

Mimo wszystko łatwiejszy do ,,początkowego koszenia" jest Swain :P\

Caitlyn łatwiejsza do ogarnięcia, ale nie do ,,koszenia"

@1 UP

Grałem Maokaiem, ale Yorickiem nie. Wydaje mi się, że jeżeli chcesz pomagać drużynie to Maokai, a jeżeli chcesz wbijać więcej DMG to Yorick.

Wiem tyle, że Yorick to bardzo ciekawa postać, więc zastanów się.

Opublikowano

I znów wracam do Was z pytaniem..

Kogo kupić do 3250 pz,

kogoś kim dobrze się jungluje, spora ilość hp, a także dobry na linij. (obojętnie, która to strona)

All, po za nunu.

btw.

Albo do 3200 dobrego zabójcę. ;)

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

I znów wracam do Was z pytaniem..

Kogo kupić do 3250 pz,

kogoś kim dobrze się jungluje, spora ilość hp, a także dobry na linij. (obojętnie, która to strona)

All, po za nunu.

btw.

Albo do 3200 dobrego zabójcę. ;)

udyr

Opublikowano

btw.

Już nie potrzebuję, zostaje przy shaco. Ogarnąłem świetny build, gdzie na eraly min. 1-3 kille.

I się rozrkęca. ;]

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

btw.

Już nie potrzebuję, zostaje przy shaco. Ogarnąłem świetny build, gdzie na eraly min. 1-3 kille.

I się rozrkęca. ;]

Jaki to build ? :D

Nlo akurat mam kupywać shaco i by się przydał :D

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...