Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

Karthus, ze względu na globalne ulti. (nikt Ci nie ucieknie. ;] )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

Jak ogarniasz, to Jax. Mocniejsze skile, jak wolisz szybszą postać to Master.

AP - jax,

AD - master

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

@ Up

Amumu- Świetne ulti, wymaga ogarnięcia skilla q (skill shot, trafia również w miniony), strasznie manożerny-1350 IP (Albo 3k nie pamiętam już)

Leona- 2x Stun, miecz dzięki któremu przyciągasz do kolesia, tarcza która daje ci rezy i wybucha po kilku sekundach (oczywiście zadaje obrażenia) - 6300 IP

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

up@

Brand ma potężny DMG, natomiast Karthus, przy odpowiednim buildzie, z ulti (globalne) potrafi zjechać 2/4 hp. (około 1500-2000) ;)

Karthus.

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Moi ulubieni bohaterzy to: Morgana , Lux , Nidalee , Ashe , Fiddle , Teemo , Heimer

Styl gry:

1. trzymam się z tyłu i pomagam teamowi;

2. walka na dystans;

3. głównie postacie AP

Kogo polecacie kupić, żeby miał podobny styl gry do któregoś z wymienionych powyżej?

Najlepiej dziewczyna ;d mam już 7 i chcę więcej ;D

heh

Opublikowano

Kto jest podobny (ma podobny styl gry) do Te emo

Bo chcę kogoś kupić a nie wiem kogo a dotychczas najlepiej grało mi się Te emo więc szukam podobnej postaci

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Contadino Swain jest ciężki do opanowania trzeba dobrze kombinować ze skilami co pierwsze co 2 jak pomóc itp no i ulti jeśli nie ogarniesz to w 10 sec masz po manie

Opublikowano

Do Teemo podobny jest Heimerdinger ma swoje działka coś podobnego do grzybków teemo

Taxior ogólnie polecam ci GangPlanka sam nim gram jeżeli kupisz sobie runki na kryta i armor penetration to jesteś pro

Opublikowano

Do Teemo podobny jest Heimerdinger ma swoje działka coś podobnego do grzybków teemo

Taxior ogólnie polecam ci GangPlanka sam nim gram jeżeli kupisz sobie runki na kryta i armor penetration to jesteś pro

Runki na kryta na gp ,gj.

Cait czy CockMaw?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Kto ma lepszy Damage

-Brand

-Malzahar

-Riven

Brand

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Runki na kryta na gp ,gj.

Cait czy CockMaw?

Kog'Maw to mój ostatni zakup. Cait grałem cały tydzień jak była w rotacji - osobiście polecam Kog'Mawa. Pod as zjada tanków (10% max hp celu na hita z as 2,5, gl!) do tego może sobie bić na spokojnie zza ściany z włączonym W. Pod ap robi ładną miazgę z ulti, które na 16lvlu można spokojnie rzucać na wrogów pod turretem stojąc daleko za ścianą... Trzeba tylko uważać, żeby się nie wbić we wrogów, bo kog bardzo łatwo pada.

Opublikowano

Meldo@

Ostatnio kupiłem Anivię, idzie mi nią świetnie.

Gdy ktoś potrafi grać, ma nią dobre staty.

Robisz go pod AP, z dopiską HP.

Wtedy wymiata, z ulti potrafi zjechać 3/4 hp.

Anivia 100%

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

up@

Nasus, hmm. Zapros Slayer16b, zobacz hiostorię gry.

Gra nasus'em, z poczatku jest nudna, polega na harasowaniu skila Q, ale gdy juz będzie 200-300, + dmg z item + crit = 1000 dmg ;]

Nasus to tank, ja osobiście, miałem nim 5k hp i z łapy biłąme po 500 bez kryta. Idziesz solo na wieże, bez minionow. Wporawujesz w środek walki i all jedziesz, nikt ci nie ucieknie bo masz skila W.. ; )

2x up@

build mam swój, nie dam Ci go.

Ale naprawdę uwież że warto.

Miyoshi

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...