Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

No dobra Shaco, ale chcę wiedzieć też co powiecie o Nidalee.

1114820.gif

Nakarm!

C A T S

x-neko08.gif

x-yasshan4.gif

x-crun.gifx-catspell.gif

Opublikowano

No dobra Shaco, ale chcę wiedzieć też co powiecie o Nidalee.

Jeżeli wolisz Nidalee to ją kupuj. Postać bardzo dobra. Idzie jako support na bota z AD. Niedość że duży dmg. z dzidy, to jeszcze ma heala. Skille na Ulti nie zabierają many.

Osobiście polecam Ci Nidalee jak i Shaco, ale są to 2 różne postacie, wybór należy do Ciebie.

he?

Opublikowano

Mam pytanie znowu

Kto fajniejszy , gustuję raczej w Ad ale dobra mogą być też Ap

Mam do wyboru Olaf , Xin , LeBlanc , Nidalee , Twitch , Akali , kto taki fajny może być , kto wyciągnie fajny dmg i combo

Opublikowano

Mam pytanie znowu

Kto fajniejszy , gustuję raczej w Ad ale dobra mogą być też Ap

Mam do wyboru Olaf , Xin , LeBlanc , Nidalee , Twitch , Akali , kto taki fajny może być , kto wyciągnie fajny dmg i combo

Nidalee, spróbuj zagrać nią pod ad :] (solo top)

Opublikowano

szukam postaci do 5v5 żeby nie dedała po 1-2 skillach

do 3150

kogo polecacie?

Xina,Udyra albo Olafa.

@Edit, albo uzbieraj 6300 i kup Skarnera.

Opublikowano

Bry, jaką postać kupić za 6300 aby robiła zajebiste dmg ? Mam Ahrii i Fizza

AD to Caitlyn <3 i Vayne, Graves.

AP to Brand (ale nie polecam wystarczy gank i odrazu pada bo nie dość że papier to brak systemu escape)

I Cassopeia

Graves

+ Duży DMG

+ 3 Skille Offensywne

+ System ucieczki(odskok)

+ Chmurka <3

- Brak stuna

Swain

...

+ Przez całą grę robi dobry dmg HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. tak, chyba z rabadonem od 1 lvla.

+ Ciekawy passyw - z ogarniętym last hitem ciągle ma mane Veigar już ma lepszy

- słaby

- znerfiony

Kiedyś kupiłem Swaina jak był w miare dobry a oni go później znerfili i teraz ta postać to służy chyba tylko do zabijania minionów.

Nie polecam nikomu swaina, napewno nie jest wart 6300 , powinien być za 1350.

Opublikowano

gp vs morde

kto lepszy w top i late game.

gp pod offtanka ofc.

Ja polecam zdecydowanie Mordka. Powód? Gp wcale w Late lepszy od niego nie jest, Mordek z dobrym buildem nie do rozpie*** w Late, możesz namieszać z ultem. Polecam jak najbardziej i ten jego passyw :)

wobqx.jpg
Opublikowano

Ja polecam Skarnera, dobry na solo topa i do jungli.

Opublikowano

Jeżeli chcesz dmg to bierz ad carry - vayne, graves

skarnerem nie będziesz robil takiego ogromnego dmg..

Opublikowano

Talon, Lee Sin czy Riven?

Ja bym najchętniej brał Lee Sina, lecz staje się coraz bardziej powszechniejszy :P

I ja miałbym swoje pytanko :) LeBlanc vs Olaf vs Lux najbardziej mi zależy na dmg, ale survival też się liczy ;)

Opublikowano

Talon, Lee Sin czy Riven?

Talon to stealer atakuje z doskoku do ofiary.Dobra ucieczka z ulti.Niezłe aoe skille.Jest trochę papierowy ze względu na to że jest on zabójcą.

Lee Sin to bardzo dobra postać przez nie których nie doceniana trzeba tylko ogarnąć skille i combo.Polecał bym go wyłącznie do jungli , ponieważ robi ją bardzo szybko i można nim wykonać dobre ganki.

Riven nie grałem nią długo.Mogę tylko powiedzieć że dobrze sobie radzi na solo top.

Opublikowano

Riven czy Irelia?

Co sadzicie o Q riven? Na filmikach z YouTube widzialem ze Q riven zadaje smiesznie male obrazenia ale jeszcze nie gralem nia wiec czekam na wasze opinie.

Opublikowano

Riven czy Irelia?

Co sadzicie o Q riven? Na filmikach z YouTube widzialem ze Q riven zadaje smiesznie male obrazenia ale jeszcze nie gralem nia wiec czekam na wasze opinie.

Riven głównie gra się na combo może się wydawać na filmikach że robi mały dmg ale z pomocą teamu jest całkiem niezła.Jej skill Q nie jest taki zły ponieważ podrzuca swoją ofiarę i slowuję przydaje się z AD carry na linii.Natomiast irelia to świetny off tank ma dobrego pasywa na tenacity , spory dmg , dobry life steal ze skilla ( W ) , dobry slow / stun ( E ) i robi dobrą farmę z pomocą Q.

Opublikowano

Co pierwsze kupić LeBlanc czy Gankplank

GP z Q napierdala jak pojebany, do tego mobilność (e) i healt na w.

LB na ulcie miażdży większość przeciwników (w late będzie ciężej jechać tak jak na początku bo się będą mogli wytankować) . ofc jak znasz combo.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...