Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up vayne jest bardzo dobra gdy idziesz z jakims supportem ktory moze cie healowac, vayne moze dobrze uciekac, bo po ulti jest niewidzialna dobry tez stun, przybicie do sciany pare autoattackow i przeciwnik lezy, ale jak dla mnie za squishy

Brand jest dobry, na combo moze sciągnąć wszystkich, bardzo uzyteczny w tfightach ale nie ma zadnego mechanizmu do escape'a

Talon chyba najlepszy z tych postaci, bardzo dobry mechanizm ucieczki bardzo dobry dmg papierow mozna sciagac na autoattack :D nie jest squishy, nie trzeba jakos specjalnie umieć nim grać

Jak dla mnie Talon

Ja raczej polecam Talona; )

@ViiperPL

Akali zdecydowanie

@Sebastator jak dla mnie nidalee, ten spear jest po prostu op, skladasz kazdego na solo lane(mid albo solotop) ogolnie jest bardzo dobra, ale polecam też wziąść pod uwage gangplanka;)

post103988127047034227.png

Błagam DAJ +, tobie to nic nie szkodzi a mi wiele pomoże!

TradeHack na PL'u!

Pomoz psom! Wystarczy imie i nazwisko!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2Up

Olaf-Świetny dmg robiony pod hp(frozen,warmog,atma).Doskonały jungler

Kennen-W połączeniu z Amumu lub Fiddlem robi masakre ulti,niesamowity AP dmg.

Akali-Według mnie największy combo dmg w grze(może poza lb,którą Akali bije we wszystkim na głowe)

Akali-Kennen-Olaf

Według mnie jakbyś chciał kupować wszystkich to taka kolejność,jak nie to tylko Akali ;)

@Up

Nie chce cie martwić ale chyba już była,ale wybrałbym Brand'a(AoE ulti kosi w każdej fazie gry)

Chyba że preferujesz Assasin to Talon.Nocturne jak lubisz jungle i łatwe kille ;).

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

@up , uważam że shaco , sam mam go i koksze.Ap shaco wymiata , sztylet , pacyna ulti i po gościu , a jak chce uciec to q i po typie.

A teraz moje pytanie. Zastanawiam się nad Malzaharem , Vladimirem , Brandem i Kenenem. Wszystkie mi się podobają , ale stać mnie tylko na jednego.Prosze o uzasadnienie!

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

@up , uważam że shaco , sam mam go i koksze.Ap shaco wymiata , sztylet , pacyna ulti i po gościu , a jak chce uciec to q i po typie.

A teraz moje pytanie. Zastanawiam się nad Malzaharem , Vladimirem , Brandem i Kenenem. Wszystkie mi się podobają , ale stać mnie tylko na jednego.Prosze o uzasadnienie!

Malza - łatwo zajebać gościa na lini

Vlad - Słaby po nerfach

Brand - Po nerfach nadal mocny pick ,z zajebistym dmg

Kennen - W Tfach robi rozkurw.

Polecam branda.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Corki vs. Karthus vs. Lux vs. Leblanc vs. Gangplang ;)

minusy i plusy proszę

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Postac do 1350 jakis ninja albo mag mam już akali i tryndamere. myśłałem nad Sivir vs Dr Mundo vs Teemo vs Janna. ;d tak dużo do wyboru, ale nie potrafie wybrać dlatego tu pisze :)

Nie obrazę się czy mi dasz plus czy minus ale zbieram +. Więc rób co chcesz ;)

Opublikowano

Postac do 1350 jakis ninja albo mag mam już akali i tryndamere. myśłałem nad Sivir vs Dr Mundo vs Teemo vs Janna. ;d tak dużo do wyboru, ale nie potrafie wybrać dlatego tu pisze :)

teemo owned sam długo nim grałem

Opublikowano

@bajeczniak5 janna to support więc za dużo nią nie pozabijasz, sivir ma no damage z auto attackow, jest dobra w early bo z q moze zabrac duzo dmg, dr mundo nie wiem bo nigdy nim nie gralem, ale widzialem sporo osob ktore nim wyciągaja dobry dmg i sporo hp, z teemo jest tak samo jak z sivir dobry w early ale w late jakis najslabszy dps go zjedzie nawet z 2x slabszymi itemami

Ale i tak polecam ci fiddle'a albo Garena bardzo łatwi są i dobry dmg mają ^^

post103988127047034227.png

Błagam DAJ +, tobie to nic nie szkodzi a mi wiele pomoże!

TradeHack na PL'u!

Pomoz psom! Wystarczy imie i nazwisko!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...