Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xerath vs. Skarner vs. Yorick

Kogo wybrać

Ostatnio kupiłem Twitch'a i dobrze mi się nim grało ktoż nich podobny stl gry ma albo jakaś inna postać za 6300PZ

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Polecam ci Swaina sam go mam. Jego ulti jest zajebiste zresztą sam sie przekonasz o ile go kupisz :) Polecam w 110%!

Swain bardzo dobrze bije z umiejętności. A i do tego ma dużo hp jak na maga :) Jeśli walniesz dobry build to sam pociśniesz 1vs3 :)

Racja.Tez mam Swaina

Yyyy

Zmieniam pytanie xD

Kennen vs. Swain vs. Irelia

Swain 99%...

Opublikowano

Vladimir vs Brand?

aktualnie lepiej jest brać branda

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kennen vs Irelia vs Twitch vs Swain

Kogo polecacie ?? . Uzasadnij wypowiedź

Swain 100% - dobre combo i gosciu lezy i oczywiscie dobrze rozwienita postac ^^,a co do reszty nie wiem bo nigdy nie gralem ale SWAIN najlepszy

Opublikowano

Kogoś do 3k podobnego do Anivi bądź Akali.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Swain czy Karthus? Normale. Przyjemniejsza gra [niekoniecznie dziesiątki killi, żeby się miło grało].

Z twoich wymagan dobrze bedzie jak kupisz SWAINA

sory zle przeczytalem moga byc dziesiatki killi nawet ;d

dla dobrze rozbudowanego Swaina nie problem ^^

------------------------------------------------------

Malzahar moj typ vs Xerath

Opublikowano

Kupiłem sobie Branda przy wyborze Brand or Malzahar. Teraz mam 3250 i zastanawiam się czy zbierać na Malzahara czy kupić Anivie. Dobrze mi się gra Brandem ,Xinem. Co do Anivi to boje się tego ,że jak zeszła z ceny to dostanie Nerfa i tyle sobie nią pogram.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

up@

Polecam Ci Anivię. Bardzo przyjemnie się nią gra i po ogarnięciu rzueceniem stun'a, oraz blokady drogi. Naprawdę doba postac.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@up

Raczej słabe szanse, że nerfa dostanie ;) . Mało ją teraz widać, a Malza nie ogarniam (może dlatego, że ostatnio grywam tylko na dominionie ^^). Jeśli nie masz run pod ap, lepsza będzie chyba Anivia.

Opublikowano

2@up

Xerath Ma ogłuszenie i mały cooldown skilli.

@up

Pantheon, ponieważ na early ma większy dmg, jak zgarnie z 4 fragi to Jest Op, bo niedość że ma odległościowe ulti, 3 skille jako ataki i dobrą pasywke to na pewno zabije większość. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...