Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slayer proszę cię nie pisz takich głupot. offtank full ap ma power , kozak na mida;

sztylet 2k? only pod ap i to w chuj musisz mieć tych ap. kryta to on ma 100 % cały czas przy jednym czarze ; o także w jakim late;

Akali nie jest focusowana? proszę cię, wolę fokusować ją niż większość innych champów ale ok.

Proszę cię nie pisz takich głupot ; o

@Axatros

wziął bym Akali, ma moc =D

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz ja

Lee sin

vs.

Vladimir

Lub jakiś inny champion którego polecacie, najlepiej było by gdybyście uzasadnili swój wbór :)

Możecie proponować jakieś fajne postaci używające energii ^^

beznazwy3zt.png

userbarcopy.png

Piszę Poprawnie Po Polsku ||

1286652807-U198706.png

Zbieram

add.png

Opublikowano

No i ja

W lola gram od niedawna, jestem całkowitym laikiem, newbie, noobem, nie umiem nic, trololo. Nie mogę też sobie dobrać postaci. Jakoś tak boję się eksperymentować bo każda taka próba kończyła się besztaniem przez Team że mam gówniany build xD

Jakoś tam ogarnąłem Master Yi i Miss Fortune. W pierwszym urzekło mnie to że sporo napier*ala a w drugim że również w miarę ogarnięcie bije a dodatkowo szybko ucieka i wali na dystans. Ale znając życie wybrałem najgłupsze pod tym względem postacie. Tak więc chciałbym abyście mi jakoś pomogli w doborze. No i jeżeli możecie to mówcie po polsku xD

Ogólnie chyba dobrze mi się gra czymś na dystans, co sporo wali. No i miło by było gdyby przeciwnik mnie na hita nie miał.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

To teraz ja

Lee sin

vs.

Vladimir

Lub jakiś inny champion którego polecacie, najlepiej było by gdybyście uzasadnili swój wbór :)

Możecie proponować jakieś fajne postaci używające energii ^^

Na tą chwile cenniejszy Mnich w teamie.

Opublikowano

Slayer proszę cię nie pisz takich głupot. offtank full ap ma power , kozak na mida;

sztylet 2k? only pod ap i to w chuj musisz mieć tych ap. kryta to on ma 100 % cały czas przy jednym czarze ; o także w jakim late;

Akali nie jest focusowana? proszę cię, wolę fokusować ją niż większość innych champów ale ok.

Proszę cię nie pisz takich głupot ; o

@Axatros

wziął bym Akali, ma moc =D

Aha. To albo gram z noobami, albo mnie po prostu nie ruszają.

Jak Akali ma być fosuowana, skoro trzyma się tylko z tyłu?

Shaco ,nie ma 100% na kryta w erale, bo skil dodaje tylko 40%, na maska dodaje 120%

Lee sin

vs.

Vladimir

Jeżeli chciałbyś pograć for fun, do wybierz Lee Sin'a , przyjemnie się nim gra. ;]

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Aha. To albo gram z noobami, albo mnie po prostu nie ruszają.

Jak Akali ma być fosuowana, skoro trzyma się tylko z tyłu?

Shaco ,nie ma 100% na kryta w erale, bo skil dodaje tylko 40%, na maska dodaje 120%

Jeżeli chciałbyś pograć for fun, do wybierz Lee Sin'a , przyjemnie się nim gra. ;]

Wyjdź ,shaco ma 100% szansy na kryta ,te 40% o których mówisz to dmg kryta zwiększony.

Jak szansa na kryta może wynosić 120%?

I akali musi podejść zeby zabić ,więc łatwo można ją zfocusować.

Wiesz coś ty o tej grze ,czy tylko udajesz że wiesz?

Lee sin

vs.

Vladimir

Na chwilę obecną lee sin ,ale vlad buffa dostaje ,a lee sin nerfa.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Wyjdź ,shaco ma 100% szansy na kryta ,te 40% o których mówisz to dmg kryta zwiększony.

Jak szansa na kryta może wynosić 120%?

I akali musi podejść zeby zabić ,więc łatwo można ją zfocusować.

Wiesz coś ty o tej grze ,czy tylko udajesz że wiesz?

Lee sin

vs.

Vladimir

Na chwilę obecną lee sin ,ale vlad buffa dostaje ,a lee sin nerfa.

Rozbawiłeś mnie.

Jak Akali musi podejść? Wali skila W w środek walki, podlatuje z R, dobija Q siedzi w kółku. Tyle... I nic więcej nie musi robić. Ta zabije, a jej nawet nikt nie zauważy.

Normalnie, wynosi 120%, a że 100% maks to nie moja wina.

Nie ma zwiększonego, kolego.. Mam shaco, grałem, 40% w eraly na 1 poziomie.

top@

Lee sin, do for fanu. Aby pograć dla zabawy, bo ma ciekawe skile, przyjemnie się nim gra.

Natomiast Vladimir, mocne DMG i na bardziej poważniejsze rozgrywki.

Weź Vlad'a.

down@

Jeszcze bardziej mnie rozbawiłeś.

Te działka w Late nic nie robią, a kto Ci w late chodzi po krzakach? Nikt.. A one mają licznik czasowy, - 2 min.

Także wiesz. Mówiłem że w Eraly przydatne, do gangowania. ; ]

hhm. Może zagrasz 1vs1?

Ja na Polskiej wersji jkb.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Slayer16,HAHAHAHAHHAA W Shaco nie przydatne.

Człowieku,gram shaco pod ap stawiasz boxy w krzaki i masz killa :>.

Niewiem który ty lvl na lolu masz ale sie nieznasz ,sory 8).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie.

Jak Akali musi podejść? Wali skila W w środek walki, podlatuje z R, dobija Q siedzi w kółku. Tyle... I nic więcej nie musi robić. Ta zabije, a jej nawet nikt nie zauważy.

Normalnie, wynosi 120%, a że 100% maks to nie moja wina.

Nie ma zwiększonego, kolego.. Mam shaco, grałem, 40% w eraly na 1 poziomie.

top@

Lee sin, do for fanu. Aby pograć dla zabawy, bo ma ciekawe skile, przyjemnie się nim gra.

Natomiast Vladimir, mocne DMG i na bardziej poważniejsze rozgrywki.

Weź Vlad'a.

down@

Jeszcze bardziej mnie rozbawiłeś.

Te działka w Late nic nie robią, a kto Ci w late chodzi po krzakach? Nikt.. A one mają licznik czasowy, - 2 min.

Także wiesz. Mówiłem że w Eraly przydatne, do gangowania. ; ]

hhm. Może zagrasz 1vs1?

Ja na Polskiej wersji jkb.

Masz 15 lvl czy co?

Lee Sin właśnie jest na bardziej poważne rozgrywki ,Vlad to gówno narazie i tyle.

Co do Shaco to proszę:

Shaco instantly stealths for 3.5 seconds, and teleports to target nearby location. If he attacks while stealthed, the attack is guaranteed to crit for 40/60/80/100/120% bonus physical damage.

L2p pls.

A kto w late chodzi po krzakach?

Całe teamy.

W late nie chodzi się tylko po lane ,ale się kampi ,czeka i ganguje.

Akali -

Oracle i bye bye

No chyba że nakurwiasz same normale w których nawet junglera nie ma ,albo masz tak niskie elo że support oracla nie kupuje.

@Up

Twitch nie jest postacią którą można grać rankedy.

Postać podobna do teeemo to(dla mnie ) kog maw ,chociaż tak szybko nie popyndala.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Slayer pieprzysz takie głupoty ,że głowa boli

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wyjdź ,shaco ma 100% szansy na kryta ,te 40% o których mówisz to dmg kryta zwiększony.Jak szansa na kryta może wynosić 120%?I akali musi podejść zeby zabić ,więc łatwo można ją zfocusować.Wiesz coś ty o tej grze ,czy tylko udajesz że wiesz?Lee sin vs. Vladimir Na chwilę obecną lee sin ,ale vlad buffa dostaje ,a lee sin nerfa.

Vlad buffa dostanie? Jeśli mógłbyś, to źródło, bo jestem bardzo ciekaw :P.

@topic

Irelia vs. Yorick. Szukam offtanka z niekiepskim dmgem, ale słyszałem, że Irelkę mają znerfić... Ktoś coś wie?

Opublikowano

Witam chcę kupic Sweina, kog'mawa lub nocturna. Jaką postać polecacie i dlaczego??

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Siemano ;) Niedługo nazbieram 3150 Ipk'ów i mam zamiar nowego championa kupić. Myślałem nad Katariną (bo jestem lowkiem , coś tam ogarnę , ale nie wiele). Co wy sądzicie na ten temat ? Jak to z Katariną jest dla low nubków na początek ? :)

Gold Member

nvm

Opublikowano
Gragas - offtank' date=' powolny. Dystanst, dobre DMG. (ap) Słaby system ucieczxki.

Shaco - dobre gangi w eraly, 100% kryt w late, skil W wgl. nie przydatny w Late. Sztylet potrafi zabrać nawet 2k dmg. Dobry system ucieczki.

Akali - Dobre combo, świetny system ucieczki, mocne dmg, nie jest focusowany. Można spamować ulti , które świetnie się sprawuje.

Q + W + E + R - papiery leżą, a z tankami to tak:

Q + W + hit + Q + E + R + R i każdy tank, z nawet 4k hp padnie. ; ']

A tutaj masz moją grę Akali, z dobrym buildem.

http://www.mpcforum.pl/topic/327349-wasze-statystyki-i-osiagniecia-w-league-of-legends/page__st__100

OMG odpisujesz na mojego posta z przed 11 dni...

I jak chcesz zobaczyć moją grę akali to łap:

akalik.jpg

Z resztą mój screen jest o 2 posty wyżej nad Twoim i to co piszesz w tym poście to fake,bo wcześniej grałeś Akali ;]

@EDIT

Chciałem przeprosić,że nie na temat,ale denerwuje mnie odpisywanie na moje posty z przed 2 tygodni,na który już dawno dostałem odpowiedź.

Opublikowano

Lepiej zakupić Katarinę czy Akali? Jestem początkujący więc którą postać szybciej bym opanował i która jest lepsza.

Z góry dziękuję.

Szybciej opanujesz katarynę. Ogólnie obydwie postacie są bardzo dobre.

Opublikowano

Chcę kupić Pantheona. Lubię postacie typu Miss Fortune, Garen itp. Musi to być postać łatwa. Macie jakieś inne propozycje oprócz Pantheona?

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Kogo Lepiej kupić kathusa malzahara czy catlyin

z tych 3 polecam malze.

Opublikowano

Ad - Caitlyn

Mag - Karthus a Malzahar? Trudne pytanie, sam bym kupił Malzahara, ale Karthusem też grałem... W sumie to kwestia gustu, popatrz na skille i zdecyduj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...