Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion vs Mordekaiser jak coś to od razu mówię ,że morde bym robił w AP a nie w tanka

ja bardziej lubie siona ;] wiekszy dmg i graj pod ap

Brand vs LeBlanc ?

ja bym kupil branda bo lb jest dobra ale tylko na 1 target a brand moze na luzie zalatwic caly team z combo

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up brand cały team na combo? to by musiał chyba z ulti bić 2-3k przy odbiciu...

Z W u branda nie trafisz 5 ludzi + licz się z tym że jak nie trafisz w 5 twoje E też nie poleci w nich, no a o Q to już nie mówie.... Zostaje ulti. Ale jak tu zabić 5 ludzi z full hp na ulti?

Riven vs Renekton vs Wukong

KTO NA SOLO Z W/W ?

Ostatnio gram solo Riven. Gra mi się świetnie jeszcze nie było kogoś kto by mnie pocisnął. Nie ważne czy nasus czy irelia czy garen. Bierz Riven + do tego skina Redeemed Riven (Uwielbiam go <3).

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

Ja mam takie pytanie

Mam 3180 i nie wiem kogo sobie kupić ;/

Interesowałem się :

Karthus

Akali

Lubię grać warwickiem nawet nieźle mi idzie nim

oraz master yi :)

Mogą być też inni nie za 3150 ;D

powtarzam pytanie bo nikt nie czyta ;(

Mam 3150 i niewiem na co wydać może wy pomożecie

Za 3150 mam już:

xin,shaco,akali,gp i cos jeszcze :)

Polecam wam obu Olafa :)

Opublikowano

@Up brand cały team na combo? to by musiał chyba z ulti bić 2-3k przy odbiciu...

Z W u branda nie trafisz 5 ludzi + licz się z tym że jak nie trafisz w 5 twoje E też nie poleci w nich, no a o Q to już nie mówie.... Zostaje ulti. Ale jak tu zabić 5 ludzi z full hp na ulti?

Ostatnio gram solo Riven. Gra mi się świetnie jeszcze nie było kogoś kto by mnie pocisnął. Nie ważne czy nasus czy irelia czy garen. Bierz Riven + do tego skina Redeemed Riven (Uwielbiam go <3).

a czy ja napisalem ze z full hp?

Opublikowano

@Up Jeszcze większa kosa pod AD :D . Dziś grałem przeciwko sionowi pod AD i nie dość , że nie można było go zjechać to kryty po 700 no tego to powinni znerfić ;d .

Opublikowano

nocturne jugler i ganker jak nie potrafisz jungowac to se go odpusc

malzahar robi cuda na midzie swiene dmg i niesamowite ulti na 1 kolesia ale za to papier

karthus taki paier ze glowa mala ale za to ma swoje babki i E do farminia + ulti

radze ci wzasc malza poniewaz ma niesamowity farm a na krthusa to tylko ulti czekac ;)

ale jesli ci szkoda 3150 do malza to karthus super postac ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nocturne jugler i ganker jak nie potrafisz jungowac to se go odpusc

malzahar robi cuda na midzie swiene dmg i niesamowite ulti na 1 kolesia ale za to papier

karthus taki paier ze glowa mala ale za to ma swoje babki i E do farminia + ulti

radze ci wzasc malza poniewaz ma niesamowity farm a na krthusa to tylko ulti czekac ;)

ale jesli ci szkoda 3150 do malza to karthus super postac ;)

Nocturne bez jungli też jest bardzo dobry nie widze problemu ;)

Opublikowano

GP czy Udyr?? Nie chodzi mi o dzungle.

Runki jak narazie mam pod attack speed i obrażenia, ale na krytyka nie będzie problemu.

Więc?

++

Opublikowano

GP czy Udyr?? Nie chodzi mi o dzungle.

Runki jak narazie mam pod attack speed i obrażenia, ale na krytyka nie będzie problemu.

Więc?

weź GP, runki masz dobre tylko te pod krytyka kup. do 10 lvla będziesz wyciągał z Q 500 z krytykami.

Opublikowano

Jak sądzicie, kupić Nidalee czy zdobyć jeszcze 3000 PZ i kupić Kennen'a?

Zbieraj na Kennena

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@Why

Ezreal:

Plusy:

- krótki cooldown na Q skill

- spory zasięg umiejętności

- dobry harrasser

- wbudowany Flash (E skill)

- ultimate o zasięgu globalnym

Minusy:

- typowe wady Ranged Carry (papierowy, zależny od many, słaby w zwarciu itd)

- praktycznie wszystkie umiejętności to skillshoty (wymagane DOSKONAŁE opanowanie skillshotów, aby gra Ezrealem była efektywna)

Gangplank:

Plusy:

- dobry jungler

- możliwość leczenia oraz ściągania CC (może przerwać CC będąc pod wpływem np. ogłuszenia)

- globalny zasięg ultimate'a sprawia, że idealnie nadaje się do dobijania przeciwników, którzy uciekli już poza zasięg innych umiejętności, a także do wspierania towarzyśzy na innych liniach

- odpowiednio zbudowany jest bardzo wytrzymały i potrafi zadać spore obrażenia

- posiada możliwość zbuffowania ruchu i obrażeń całej swojej drużyny

Minusy:

- typowe wady Melee Carry (duże ryzyko zgonu przy walce w zwarciu, poważne zagrożenie stanowi dopiero w zwarciu)

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie. Którego tanka wybrać :amumu czy rammusa? (+ i -)

Oraz którą z tych postaci najlepiej kupić:trundle,rumble,talon,wukong (też + i - jak można)

Opublikowano

@TrojanPL

Co do typowego tanka kup rammusa, jest moim zdaniem najlepszym "obrońcą". Prowokacja,kulka tarcza, i dmg nie taki mały jak na tanka.

Co do reszty Ci nie pomoge bo tylko 2 grałem, i grało mi się lepiej wukongiem niż talonem. Ale to tylko moje wrażenia. Myślę że talon jednak będzie lepszy widząc to co ludzie nim wyczyniają :D

Dzięki za odp co do mojego pytania, daje lajki.

++

Opublikowano

Moze mi ktos inny wymienic + i -

Ahri - Graves

Mam dopiero 11 llvll wiec noob zemnie

Ponawiam pytanie w tej rotacji dobrze mi sie nawet ahri gra ale nia trzeba uciekac i puszczac te 3 kulki xD wtedy kozak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...