Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy xerath będzie dobrą postacią?

Tak to bardzo dobry AP. Ma ładny DMG i range z skillem. Dobry wybór na mida.

Opublikowano

Byle kto za 6300. (Nie Swain, Ezreal und Malza)

na mida w jungle solo topa czy ad carry

Jeżeli na mida to bardzo dobry bd Brand lecz wymaga ni jakiego skilla

W jungle polecam lee albo nocek (już bardziej nocka, ale to twój wybór)

Solo top? hmmm w sumie to dobry byłby voli ze wzg na passywke, ale są tańsze postacie i o wiele lepsze

Ad carry? proste vayne lub caitlyn (vayne trochę trudno ogarnąć)

Podałem tylko kilka propozycji jak mi powiesz na jaki lane to będzie o wiele lepiej

Najbardziej polecam nocka

<>

Opublikowano

Nocturne to taki wg. noobski champ, ulti > autoattack, fear> autoattack , ulti karthusa > aktywacja bańki... I to wszystko. Lee Sin 3x lepszy, nie nudzi się, jest OP, Slow, dash, piękne Q, ulti. Świetny jungler, i w ogóle zajebista postać.

Teraz mam pytanie, bo dozbierałem znów do 3150 i nie wiem kogo kupić. Zastanawiam się nad Shaco ,grałem nim jak i nad Kassadinem , aczkolwiek blitzcrank też jest ciekawy.

Opublikowano

Nocturne to taki wg. noobski champ, ulti > autoattack, fear> autoattack , ulti karthusa > aktywacja bańki... I to wszystko. Lee Sin 3x lepszy, nie nudzi się, jest OP, Slow, dash, piękne Q, ulti. Świetny jungler, i w ogóle zajebista postać.

Teraz mam pytanie, bo dozbierałem znów do 3150 i nie wiem kogo kupić. Zastanawiam się nad Shaco ,grałem nim jak i nad Kassadinem , aczkolwiek blitzcrank też jest ciekawy.

blitz jest fajny jak masz go w teamie ale tak to sie nudzi strasznie nudna postać nie warto go kupować według mnie

za to wiele zabawy z shaco ap,ad,jungla wiele możliwości i ciekawe skille oraz jak potrafisz nim grac to nigdy cie nie zabiją :D

niestety strasznie słaby na team fight , kassadin średni nie nudzi już się tak ale też nie za ciekawy w solo miażdży każdego w team fight też nawet nawet

NJxbd4x.png

Opublikowano

Polecam Kassadina . Free flash z ult co 3 sec . Mocny dmg silence slow .

Opublikowano

tez jestem za kassadinem. jedynem - jest czesty brak many przez ulti. blue buff jest obowiazkowy
Opublikowano

Najłatwiejszy jungler (łatwo go ogarnąć) i najlepszy jungler (może być ciężko ogarnąć, ale oczywiście lepiej będzie jak będzie łatwiej) Cena nie gra roli.

Opublikowano

Byle kto za 6300. (Nie Swain, Ezreal und Malza)

Polecam Kennena :) Stun co chwilę, ghost ze skilla, E + W dobrze działa na stworki :)

A jak kogoś kto bije z bliska to Talon, Nocturne, Lee Sin itp.

@up

Nie wiem czy ciężko tymi postaciami się jungluje, ale Lee Sin i Nocturne są mocni w jungli.

Opublikowano

Najłatwiejszy jungler (łatwo go ogarnąć) i najlepszy jungler (może być ciężko ogarnąć, ale oczywiście lepiej będzie jak będzie łatwiej) Cena nie gra roli.

Jako najłatwiejszy to Volibear.

A jako najlepszy to nie wiem ale polecam Trundle.

post-369695-0-95680800-1460989850_thumb.png

Opublikowano

@Raga Faja

taric to supporter/tank wiec go nie licze a jezeli chodzi o morgane czy janne bierz morgane jest bardziej op i troche podobna do lux :P

Opublikowano

Taric, Morgana, Janna ??

pomóżcie mam dylemat -__-

Morgana. Dobra dla newbie . Ma klatke stuna z ulti na wszystkich champów w pobliżu dobra farma dzieki plamce i tarcza która uchroni ją przed stunem slowem itp

Udyr. Łatwa jungla stun co 5 sec . OP tarcza dobry TANK z dobrym dmg

Opublikowano

Mam do was pytanko, kogo wybrać:

Malzahar czy Kennen ?

Nie grałem żadnym z nich.

Chciałbym, abyście wypisali +/- ich, ja sobie wybiore który mi się bardziej podoba.

Pzdr.

++

Opublikowano

Mam do was pytanko, kogo wybrać:

Malzahar czy Kennen ?

Nie grałem żadnym z nich.

Chciałbym, abyście wypisali +/- ich, ja sobie wybiore który mi się bardziej podoba.

Pzdr.

Kennym dużo gram jest to dobra postać na mida ponieważ nie potrzebuje blue bo ma energie. Super spam z Q dobra farma minionów dzięki E i W. Oraz ma super ulti coś w stylu fiddla oraz stunuje. Malzą nie grałem ale jest mnóstwo kontr na niego a szczególnie na ult. Wystarczy quiksilver slash i malza ssie . Może też wystarczyć morgana i jej tarcza

Opublikowano

Vladimir - Akali

Zależy co wolisz . Akali to assasin wbija się ubija i może sama przy tym paść . Vlad to raczej osoba która dobija dzięki ult oraz slowuje dzięki plamce . Akali musi kupować rzeczy do spellvampa vlad nie potrz na 1 lvl bo leczy się z transfuzji . Jednak Akali ma większy dmg w Late Game więc polecam Akali

Opublikowano

Jako najłatwiejszy to Volibear.

A jako najlepszy to nie wiem ale polecam Trundle.

No spoko , że pedomisiek jest najłatwiejszym junglerem.

Słyszałeś o czymś takim jak fiddlesticks czy warwick?

po patchu wszystkimi junglerami jest łatwo więc bierz kogo Ci się podoba

xxcafs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...