Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo nie jestem se pewien ale byc moze mi nie dziala a raczej ze dostaje dc przez to ze nie mam zrobione to z ibot_necessities regOCXFiles_win7, pojawia mi sie blad ze nie idzie z modulowac plików bo nie ma ich w danym folderze!!

Opublikowano

@up a masz ostatnia wersje bota? ibotforfun.blogspot.com

danio jakie ty glupoty wypisujesz...pierw sie dowiedz do czego jest NUDE PATCH

@slavon loadera masz dobrze ustawionego... zajrzyj na pierwsza strone tego tematu i zobacz czy na pewno wszystko robisz dobrze i zobacz czy amsz ostatnia wersje bota ibotforfun.blogspot.com

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

i co ? zrobilem jak kazales na pierwszej stronie.... czytaleem 5 razy ....

mam nowego ibta

mam tego loadera i hs co podales... na stronie ? i co ?

I dostaje sie dc.. po 1 min !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tyle wam powiem to jest jakas podpucha....

!!!!!!!!!!!

Opublikowano

przestudiowalem dzisiaj wszystko na temat tego shitu.... i na epvp i tu i innych forach gdzie przypadkiem cos znalazlem i nadal wielkie nic... boze... Co sie dzieje z tym wystarczajaco posranym sro to ja nie wiem.

Odpalam Patchera custom / patch i wylaczam : )

Nastepnie odpalam hackshielda gdy klikam lunch sro na dole po prawej game guard laduje sie . SRO NIE odpala?~! hmm mowie ok niech bd. probowalem potem czysto odpalic to niby sro jest wlaczone. Jakby ktos poprostu zabil clienta w prockach. Wiec stwierdziłem ,ze nowa v. HS'a automatycznie zabija clienta bo i tak jest zbedny. (JESLI NIE TO HELP)

Nie wylaczawszy okienka HS'a.

Odpalam Ibot (16000). Odpalam loadera ( wiem jak go ustawic uzywalem go W C*** ...) odpalam sro :) Mysle ,ze wszystko działa a tu bum dc po 1 min. po kilkunastu próbach w przeciągu całego dnia mam dość. Próbowałem na wszystkie sposoby i gówno z tego jest.

Ktoś coś ma jakiś pomysł ? Może czegoś nie zrobiłem w co wątpie bo kilka tematów bardziej obszernych niż ten przestudiowałem post po poście a i tak nic z tego nie ma.

Opublikowano

Nic sie nie zmienia jest :

Click launch sro. i IPHS (IP).

Game guard sie zaladuje i nic pozatym nie ma.

No i tyle sie zmienil oze nie moge ponownie kliknac launch sro.

Opublikowano

Znam chyba rozwiazanie waszego problemu wlączcie Hs i poczekajcie az zaladuje sie do konca powinno pisac HackshieldSerwer is now ready wtedy dajcie hide client i nastepnie wlaczcie ibota i loadera mi ten najnowszy ibot dziala tylko na clientlessie dlatego uzywam wersji 1.1.10 . Ja nie czekalem wlanczalem hs i pozniej odrazu loadera i ibota i mialem dc przy starcie silka. Teraz jak czekam az hs sie zaladuje to moge bocic 24/7.

Pomoglem daj +

Opublikowano

Znam chyba rozwiazanie waszego problemu wlączcie Hs i poczekajcie az zaladuje sie do konca powinno pisac HackshieldSerwer is now ready wtedy dajcie hide client i nastepnie wlaczcie ibota i loadera mi ten najnowszy ibot dziala tylko na clientlessie dlatego uzywam wersji 1.1.10 . Ja nie czekalem wlanczalem hs i pozniej odrazu loadera i ibota i mialem dc przy starcie silka. Teraz jak czekam az hs sie zaladuje to moge bocic 24/7.

Pomoglem daj +

a mi to nie pomaga, ma ktos jakis iny pomysl???!!!!!!!

jak mam odpalone silka przez loadera to mi dziala ale tylko jak mam odpalone 1 postac jak juz odpalam wiecej to dc co chwilke a jak odpalam przez clientlessa to git tylko nie moge tego mieszac, czyli 1 postac przez loadera a 2 postac przez clientlessa bo tez dc dostaje!!! co na to mozna poradzic

THX z góry^^

Opublikowano

DLaczego nie chce mi się włączyć silk po naciśnięciu w HS launch? Ciagle pisze initializing please wait?

Opublikowano

no to trzeba czekac

nie zgadłeś kolego. Musiałem pobrać HS 2.1

Pewnie wbijałeś wszystkie swoje 2k postów takimi radami, gratulacje!

Opublikowano

Ja posiadam inny problem z ktory probowalem juz o wiele wczesniej zwalczyc gdy zamierzałem zabawe z ibotem .

Teraz gdy znowu nabrałem ochote zeby sie w niego pobawic posiadam ten sam problem.

Przy uruchomieniu "edxSilkroadLoader5" wyskakuje mi to okienko na 1 sek i odrazu wywala mi błąd :

Wystąpił problem z aplikacją edxSilkroadLoader5.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

bla bla bla [Wyślij raport o błędach] [ Nie wysyłaj ]

jakieś pomysły jak to zwalczyc ? AntyVirus wylączony wszystkie instalacje do iBot zaistalowane ;)

Stary pomogem Ci ?:D No to stawiasz + albo piwko , Twoj wybor ;>

Hardcore.

podpis?

Taki ch*j , w pół sie zginam..

96m0jm.gif2ni302q.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...