Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Drodzy gracze! dziś do 15h server powinien być udostępniony wam także gotujcie się i pamietajcie "updejtując" minecrafta nie będziecie mogli połączyć się z serverem ponieważ jest on na wersji 1.5

Użytkownik StefanMT2 edytował ten post dziś, 14:35

Opublikowano

Wszystko fajnie, gdyby nie te lagi wczoraj od południa do 23 lagowało jak cholera.... jeśli chcecie pograć bez lagów poszukajcie innego serwera.

Opublikowano

No sorry bardzo ale serwer był przywracany do poprzedniego stanu i wszystko jest nadal wgrywane więc przez jakiś czas będą jeszcze lagi... Serwer będzie zaktualizowany do wersji 1.6 jak tylko wyjdą zaktualizowane pluginy te które mamy na szerwerze

Poza tym jeżeli serwer bedzie updatuwany na wersje 1.6 to serwer bedzie offniety na przynajmniej pół dnia żeby to wszystko od początku zrobić

Opublikowano

Zapraszamy! Brak lagów.

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Zapraszamy! Brak lagów.

Zapraszamy na server już wszystko OK !!

Dziwne, mi nie działa. Jeśli po raz kolejny sie okaze ze bedzie cofanie ...

Opublikowano

Dziwne, mi nie działa. Jeśli po raz kolejny sie okaze ze bedzie cofanie ...

Żadnej cofki nie będzie. Serwer niestety znowu się wysypał... Pracujemy nad tym..

Przepraszamy za problemy.

Opublikowano

czyli ja moge tez updeta robic ??

Wstrzymaj się jeszcze chwilę. My w tym temacie damy znać jak będzie pod 1.6 gotowe. Bądźcie czujni!

Opublikowano

Witajcie!

Zakończyliśmy prace nad przenoszeniem serwera na wersję 1.6! Możecie już śmiało updatować swojego MC. Naprawiliśmy też ostatecznie błędy dyskowe i serwer działa jak należy.

UWAGA! Na czas testów 1.6 do IP serwera należy dodać port 25568! Pełny adres wygląda następująco:

91.204.162.120:25568

Pragnę jednak zaznaczyć, iż działamy na testowej wersji CraftBukkta, gdyż polecany build jeszcze nie wyszedł. Mapa może ładować się odrobinę wolniej, etc.

Opublikowano

zapraszamy! jako jeden z pierwszych serwerów już na 1.6! brak lagów!

Opublikowano

zapraszamy! jako jeden z pierwszych serwerów już na 1.6! brak lagów!

I w dodatku mamy pluginy!! Pluginy działające na naszym serverze w 1.6: WorldEdit, Permissions, CommandBook, FalseBookBlock, iChat, AntiXRay, FalseBookEkstra, SimpleWarp, WorldGuard, FalseBookChat, SimpleHome, LWC, Log, uQuest, MagicCarpet, ColorSheep, VanishNoPickup, FalseBookCore, FakeMessage, Backup, AuthMe, ProperTime, FalseBookIC, NSCommand, Iconomy

co do IconomyChestShop czekamy na update CraftBukkita (wypuszczenie zalecanego builda dla 1.6) oraz update iConomyChestShop

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Mam problem, wczoraj zmieniałem znowu Windowsa tym razem na XP, teraz wchodzę na server, kończy się na loggin in. Zrobiłem update do 1.6.4. To wina kompa czy server off ?

POMOGLEM ? - POSTAW PLUSA :)

wpieprzak2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...