Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Yang ! Coraz Bardziej Rosną ! Koniec Małych Cen Za 1Kkk!

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta jedna osoba ale szok...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Moim zdaniem radosc jest tylko chwilowa chinczykow nikt nie zatrzyma niestety pare sprzedawcow pisalo mi ze to tylko taki chwyt marketingowy ale to jawny pic.:)

Cieszmy sie poki możemy bo co upadnie moze za pare lat wrocic z zdwojona sila

Opublikowano

Moim zdaniem radosc jest tylko chwilowa chinczykow nikt nie zatrzyma niestety pare sprzedawcow pisalo mi ze to tylko taki chwyt marketingowy ale to jawny pic.:)

Piszez tak jakbys mial zamiar cale zycie przy metku przesiedziec :P

Opublikowano

"Ja to chciałbym aby wcale nie było sprzedawania yangów nawet za 1kk za 100zł.. Bo i tak zawsze się ktoś znajdzie i kupi."

Cóż dzieci zawsze będą wydawać kasę rodziców...

Po co wyjść na miasto jak można kupić yangi ... ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

nigdy bym nie wydal 100zł na yangi czubku.. samo 15 zł mi szkoda wole sie złozyc z ziomeczkiem po 15 złoty i sobie ogarnac jakis temacik za 30 blach.. ; ) a nie wydac na ta jebana gre.. najwiecej ile na nia wydalem to 5złotych . ; = ]

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Mamy takie same myślenie ;) rok temu też był taki chwyt i po 2/3 miesiącach wszystko było tak jak dawniej i do tego trochę drożej niż na początku...

Opublikowano

Mamy takie same myślenie ;) rok temu też był taki chwyt i po 2/3 miesiącach wszystko było tak jak dawniej i do tego trochę drożej niż na początku...

Błech :ninja:

Ja jakoś gram już dosyć dłuugo i nie pamiętam takiej sytuacji ;)

Noo wiesz, może kiedyś nie siedziałem na allegro, ale na pewno ceny nie spadały tak jak teraz :P

JA PIERDOLE

Opublikowano

Wczoraj pisałem posta, że na metn2.cc 2kkk yang kosztuje już o 5 euro drożej, dzisiaj wchodzę, patrze znowu, a tutaj kolejne 5 euro, już za 2kkk trzeba zapłacić ok. 60zł

Opublikowano

Wg.mnie to wgl nie powinno sie sprzedawac yang na allegro!Kiedys byla fajna gra bo zbieranie yang z potworkow przynosilo efekty Medal Konny byl po 120k i nic do tego nie mialem lubie gdy gra jest troche ciezka ale to juz przesada...Moje zdanie:Niech ceny pojda w dol a handlarze yang raz na zawsze zbanowani

Kropka :)

Pruchuu_euw_266_1_text.png

Opublikowano

Wg.mnie to wgl nie powinno sie sprzedawac yang na allegro!Kiedys byla fajna gra bo zbieranie yang z potworkow przynosilo efekty Medal Konny byl po 120k i nic do tego nie mialem lubie gdy gra jest troche ciezka ale to juz przesada...Moje zdanie:Niech ceny pojda w dol a handlarze yang raz na zawsze zbanowani

Noo wiesz chinole robia tak, ze jak zbanuja im konto to robia 5 nastepnych itd.

Ale nie wiem czy jeszcze tak robia ;)

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ot. masz jeszcze inne globale, np metin2 US gdzie ceny są normalne.

Opublikowano

ok 60 zl za 2kkk to juz na allegro wychodzi taniej:P

Swoja droga jestem ciekaw dlaczego administracja tak nagle sie za to wziela ktos sie musial tam wkopac:)

Nareszcie ceny beda normalne chocaiz przez jakis czas:)

Opublikowano

Witam dostałem informację od yansellera z gold4fast ważna informacja dla noobów i dzieci neo Lipiec najprawdopodobniej cenny yang spadną pracują nad nowym niewykrywalnym farmbotem :) zauważcie że ostatnia aktualizacja była w Listopadzie 2010r B) i uwaga dla tych którzy próbowali eksperymentować z pseudohackami yasnsellerzy mają na obecną chwilę nowy sposób sprawdźcie czy na innych serwerach na których nie gracie nie macie czasem konta o nicku np:jskjhkhjhs252 radzę jak najszybciej zmienić hasło,jak na obecną chwilę yansellerzy pod waszą nieświadomością będą bocić :D Pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze nie jest tak drogo 1kkk za 12 zł najtaniej ale pomyślmy co bedzie za tydzień 2 tygodnie po 25zł 1kkk a potem zmieni sie z 1kkk na 1kk 15zł masakra ;p

Opublikowano

Witam dostałem informację od yansellera z gold4fast ważna informacja dla noobów i dzieci neo Lipiec najprawdopodobniej cenny yang spadną pracują nad nowym niewykrywalnym farmbotem :) zauważcie że ostatnia aktualizacja była w Listopadzie 2010r B) i uwaga dla tych którzy próbowali eksperymentować z pseudohackami yasnsellerzy mają na obecną chwilę nowy sposób sprawdźcie czy na innych serwerach na których nie gracie nie macie czasem konta o nicku np:jskjhkhjhs252 radzę jak najszybciej zmienić hasło,jak na obecną chwilę yansellerzy pod waszą nieświadomością będą bocić :D Pozdrawiam

1. rzecz to sam jestes neosem

2. to koniec z yang sellerami i sie z tym pogodz i nie wyzywaj typow od neosow

3. nie zrobia nie wykrywalnego bota chyba by musieli byc nie widzialni hahahahahahaha xD

4. nie moze nikt zrobic chinol u ciebie konta i sobie bocic w tym samym czasie co ty grasz ( to jest bzdura hahahaha ) poniewaz 1 konto moze byc tylko zalogowane . np .jesli grasz na pasach xxxxxx11 na monastyr to na tych samych sie nie zalogujesz w tym samym czasie np. na syrku ale co ci bede tlumaczyl jestes neo

5. koniec z jeb***mi farbotami pogodz sie mogles miec wpizdu kasy za 4 zl objebane 50 harow w kasie a teraz za 100zl bedzie cie stac na 1kkk jeb**** neosie hahahaha pozdro

Opublikowano

3. nie zrobia nie wykrywalnego bota chyba by musieli byc nie widzialni hahahahahahaha xD

4. nie moze nikt zrobic chinol u ciebie konta i sobie bocic w tym samym czasie co ty grasz ( to jest bzdura hahahaha ) poniewaz 1 konto moze byc tylko zalogowane . np .jesli grasz na pasach xxxxxx11 na monastyr to na tych samych sie nie zalogujesz w tym samym czasie np. na syrku ale co ci bede tlumaczyl jestes neo

5. koniec z jeb***mi farbotami pogodz sie mogles miec wpizdu kasy za 4 zl objebane 50 harow w kasie a teraz za 100zl bedzie cie stac na 1kkk jeb**** neosie hahahaha pozdro

Dobrze jak uważasz ty masz swoje zdanie ja mam swoje.

Opublikowano

Heh paranoja co się porobiło.Po ponad półrocznej przerwie postanowiłem sobie zagrać, a tu zonk, ceny normalnie z kosmosu wyciągnięte no masakra ;d

Opublikowano

ja odnosnie 3 punktu ^^ myslisz ,ze niewykrywalny bot to taki ,w ktorym hary lataja niewidzialnie po mapie ??

czekam na odpowiedź ;****

hersygna.png
Opublikowano

Gold4fast.com??? to ktoś tam jeszcze kupuje, przecież tam 1kkk kosztuje prawie 29 EUR xD , więc nie są konkurencją nawet dla allegro, a co dopiero metin2cc. A informacja z metin2 board jest śmieszna, przecież każde dziecko wie, że pseudohacki jak yanghack, kowalhack służą do okradania kont, ktoś może nie tylko ukraść eq, ale zakładać nowe postacie, np. na serwerach zamkniętych, to rzecz tak oczywista, że aż dziw, że piszą o tym na boardzie. Pewnie chodzi im o tym żeby znowu straszyć: "nie grajcie na hackach, bo przyjdzie farmbot i wam pozakłada nowe postacie, a wy dostaniecie bana".

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

yasnsellerzy mają na obecną chwilę nowy sposób sprawdźcie czy na innych serwerach na których nie gracie nie macie czasem konta o nicku np:jskjhkhjhs252 radzę jak najszybciej zmienić hasło,jak na obecną chwilę yansellerzy pod waszą nieświadomością będą bocić :D Pozdrawiam

Tutaj sprawdza sie powiedzenie '' Dojebales jak łysy włosami o kant kuli ''. Ja bede sobie siedzial w DT a ktos moim kontem bedzie stac w m1 a to ciekawe : D Polecam isc sie zabic albo chociaz w 5% przemyslec to co napisales bo zaraz nam pewnie napiszesz kto zabil Kennedy - ego .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...