Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Yang ! Coraz Bardziej Rosną ! Koniec Małych Cen Za 1Kkk!

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba wroce na pla :D wkoncu bedzie mozna pograc normalnie jak dawniej...za jakis miesiac znow yang bedzie na wartosci ;]

Ta gra tak czy siak nie będzie tak jak dawniej :)

Ja poczekam i zobaczę co się będzie działo ;D to wtedy drożej konto sprzedam :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

japierdole ale jestescie pojebani, nie rozumiecie tego ze to wlasnie GF sprzedaje yangi na kazdego metina, sytuacja z yangami wymknela im sie z pod kontroli, a te farmboty to sa od chinioli ktore maja za zadanie ustalac ceny na dany przedmiot na danym seriwe, wiec boty byly, sa i beda. Tym całym adminom czy chuj wie tam komu nie spodobalo sie to ze gracze zaczeli wymieniac się przedmiotem za kamyk albo co innego, nigdy nie wprowadza tego ze postac moze posiadac wiecej niz 2kkk i tam 1kkk na handlu, bo jak by zniesli te ograniczenie to wiecej ludzi kupowalo by wiecej yang. Teraz powoli beda starali sie przywrocic porzadek z kasa na serwie a wy dalej pojebusy bedzieice kupowalio yangi

@ a te cale bankructwo firmy to 1 wielki wal zebyscie nigdy nie pomyslilsi ze to GF sprzedawalo yangi, ciekawe ile ta firma dostała kasy za zerwanie umowy

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

omg.. ceny nie wrócą tak jak było kiedyś ! załóżmy ktoś ma 200kk, a cena aury wraca spowrotem do 1kk więc gdzie tu sens? osoby które są oszczędne wygrają to .. wbiją se coś na G itd. bodzie po 2kk wszyscy mają eq+9 non sens według mnie to tak łatwo nie wróci.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Tylko, że teraz dużo ludzi nie ma przy sobie duzej ilości yangów tylko kamyki.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zawsze mialem cos do YS

Teraz przegiecie jest. 350kk za aure? Pamietam czasy, ze za 500k schodzila ;d

Opublikowano

omg.. ceny nie wrócą tak jak było kiedyś ! załóżmy ktoś ma 200kk, a cena aury wraca spowrotem do 1kk więc gdzie tu sens? osoby które są oszczędne wygrają to .. wbiją se coś na G itd. bodzie po 2kk wszyscy mają eq+9 non sens według mnie to tak łatwo nie wróci.

Ceny będą spadać, ale stopniowo. Tak samo jak yangi szybko taniały na allegro, ceny w grze rosły, ale nie od razu. Aura nie podrożała z dnia na dzień z 5kk do 300kk, tylko w ciągu dwóch miesięcy. I tak samo jeśli yangi będą drożeć, ceny w grze będą spadać, ale po jakiś czasie, jak zmniejszy się nadmiar yang na serwerach. Będzie to proces stopniowy, najpierw aura po 280kk, potem 250, 200, 180, 150 itd. Żeby znowu chodziła po 1-2kk, albo yang musiałoby już nie być na allegro, albo ich cena musiałaby wynosić tyle ile wtedy gdy aura po tyle stała czyli 20 zł za 100kk. Nie wiadomo, czy w ogóle do tego dojdzie, a nawet jeśli zejdzie z kilka tygodni, jak nie miesięcy. Ale jak dla mnie aura nie musi chodzić po 1kk, już po 50kk byłoby lepiej niż jest, a kamole chociaż nie więcej niż 200kk, przynajmniej wszytko mieściłoby w limicie itd.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Niestety ale wszystkich was rozczaruje, te braki yang u sellerów to sciema:D To jest poprostu taki chwyt marketingowy producenta tych yang który nakazał mowic ze pobanowano im zasoby. Stało mu sie to mało opłacalne i chce zarabiac jak dawniej :) to jest tylko taki chwyt wiec nie rozczulajcie sie :)

Opublikowano

Niestety ale wszystkich was rozczaruje, te braki yang u sellerów to sciema:D To jest poprostu taki chwyt marketingowy producenta tych yang który nakazał mowic ze pobanowano im zasoby. Stało mu sie to mało opłacalne i chce zarabiac jak dawniej :) to jest tylko taki chwyt wiec nie rozczulajcie sie :)

A skąd to niby wiesz?Domyślać każdy się może .

Opublikowano

Farmazon.. Może powiesz skąd to wiesz ;0 udowodnisz ?

Opublikowano

chwyt chwytem to zmienia faktu ze ceny i tak stanieja -,-, zastanów sie jak cena yang bedzie drozsza to w metinie bedzie tansza wiec po jaki ch** gadasz że musisz rozczarowac a tak wgl skad niby to wiesz?

Opublikowano

Widze efekt mojego malego projectu :D

Ps. Nie bylo mnie tyle na forum bo bawilem sie na PL'u i robilem cos co obnizy ceny (moja tajemnieca). Jak widac sa efekty :P

Oby tak dalej...

@edit:

LoL 2kk za 24zl o.O

@edit2:

woj 71-72lvl za 1tys zl - To mnie rozwalilo xD

@edit3: xD

Coś się dzieje...

Coś mało aukcji...

Coś może będzie można grać...

@edit4: (pisac posty :D )

Gdy ceny beda 30 zl+ ide na calosc... :P

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ja juz widze 1kkk na allegro za 9.99 wiec ludzie nie panikujcie. Niedlugo bedzie tyle samo aukcji z yangami co wczesniej

Żebyś sie pomylil...

badzmy optymistami...

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ja juz widze 1kkk na allegro za 9.99 wiec ludzie nie panikujcie. Niedlugo bedzie tyle samo aukcji z yangami co wczesniej

Masz rację narazie widzisz ale potem zobaczysz ceny nawet po 20zł + :)

Opublikowano

ciekawie sie robi :D ale najgorsze to to ze jest bardzo duży nadmiar yangów na serwerach, wiec jak by ceny mialy spaść to ta nadwyżka yang musiała by STOPNIOWO zanikać więc to może trwac dłuższy okres, jednak myśle ze jak tak bedzie to

s26 będzie najlepszym serwerem, o ile dopilnują go i na nim będzie widac rezultaty ( o ile wyjdzie s26 ) taka jest moja opinia .

Opublikowano

Kilka sposobów co mogli zrobic team wczesniej (lecz wiekszosc odpada)

1. Reset kont. NIE - straconego czasu sie nie odzzyska

2. Limit na tabole. NIE - Ci którzy maja po 2kkk kupuja wszystko all, a kasy i nie mozna zabrac

3. Moze team kradnie yangi.... xD

@edit:

Cos jakby mniej noobow o.O

własnie tak gram i troche sie dziwie

moze do teamu dolaczyl jakis porzadny GM :D

@edit2:

Teoretycznie rozwazalem tajemnice:

Duzo osob nie gra, to po 1.

Duzo osob tych co nie graja maja kase, to po 2

A wiec tam sa yangi i dlatego troche ich ubylo

Ale jak wrócą te osoby ktore nie graja znowu bedzie to samo :(

JA PIERDOLE

Opublikowano

Omg od kolesia u którego kupowałem yangi cena wzrosła 2x a cena wydawanych yang spadła o 2x...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...