Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Yang ! Coraz Bardziej Rosną ! Koniec Małych Cen Za 1Kkk!

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a na metin2.cc cena 7 dol za 5kkk - 21 zł, jak yangi na allegro pójdą w górę to i tak wszyscy na metin2.cc będą kupować

userbar.pngub_21.gif

18573.png35324.png

21571.jpg10608.jpg

22592.jpg32024.gif

Opublikowano

a na metin2.cc cena 7 dol za 5kkk - 21 zł, jak yangi na allegro pójdą w górę to i tak wszyscy na metin2.cc będą kupować

Dobra, dobra koles...

oni maja duzy zapas yang. Jak im sie skonczy bedzie jak na allegro ;)

JA PIERDOLE

Opublikowano

Uwaga ! Dziś dostałem info od Zaufanego sprzedawcy zawsze u niego można było kupić szybko i bezproblemowo ! Właśnie zakończył handel Yangami ! Wszystko na SS !. Właśnie odsyłają wszystkie pieniądze ludziom ! Kliknąć aby było większe. Do tego co mi mówił Że nawet jak będą yangi to ceny mogą nawet skoczyć do 40zł za 1kkk ! o.O Z racji coraz malejących farmbotów które zostają banowanie przez GM

yang23.th.jpg

yang2.th.jpg

Opublikowano

Ja myślę ze ceny szybko zmaleją z racji że nie będzie większość stać żeby wydać 40zł za 1kkk ... :) Ci co nie wiedzą o jedną stronę wstecz na 4 i mój post.

Opublikowano

Uwaga ! Dziś dostałem info od Zaufanego sprzedawcy zawsze u niego można było kupić szybko i bezproblemowo ! Właśnie zakończył handel Yangami ! Wszystko na SS !. Właśnie odsyłają wszystkie pieniądze ludziom ! Kliknąć aby było większe. Do tego co mi mówił Że nawet jak będą yangi to ceny mogą nawet skoczyć do 40zł za 1kkk ! o.O Z racji coraz malejących farmbotów które zostają banowanie przez GM

yang23.th.jpg

yang2.th.jpg

Extra....

zara bedzie 1kkk za 100zl :D

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ci co kupili wcześniej trochę yang i mają je do tej pory to nieźle teraz zarobią na nich.

@Edit

Niedługo pewnie nawet nie będą sprzedawać po 1kkk tylko np po 100kk albo po 50kk.

buusaga.jpg

Opublikowano

Widze efekt mojego malego projectu :D

Ps. Nie bylo mnie tyle na forum bo bawilem sie na PL'u i robilem cos co obnizy ceny (moja tajemnieca). Jak widac sa efekty :P

Oby tak dalej...

@edit:

LoL 2kk za 24zl o.O

@edit2:

woj 71-72lvl za 1tys zl - To mnie rozwalilo xD

@edit3: xD

Coś się dzieje...

Coś mało aukcji...

Coś może będzie można grać...

@edit4: (pisac posty :D )

Gdy ceny beda 30 zl+ ide na calosc... :P

Tak tak a ja powic ze robilem wszystko by na warszawskiej gieldzie akcje jakis psolek spadly kupilem tanio a potem zrobilem ze akcje wzrosly tych spolek co kupilem.takie bajki mow swym kumpla z paskownicy ze dzieki tobie i ze akcje robiles by zmiejszysc ceny na metku buhaha dobry zart na 1 kweitnia buahah.

Opublikowano

Ci co kupili wcześniej trochę yang teraz jak tak dalej pójdzie nieźle zarobią.

Ci co wczesniej kupili beda na pewno jeszcze drozej kupować, bo oni beda mieli najwięcej xD

Ogólem team chyba wziął sie do roboty ;)

@up:

Nie wierzysz - noobstwo ;]

@edit:

wystawilem nawet bodzia za 50kk :P (chodzi po 100kk) :D

JA PIERDOLE

Opublikowano

Ludzie... wiele razy tak było ... yangsellerzy dostają bana, a za miesiąc max dwa znów wszystko będzie tak jak jest ... tak samo było z rok temu czy tam kiedyś co każdy tematy robił i każdy się cieszył nareszcie będzie stary metek... yangsellerzy sprzedają teraz drożej bo wiedzą, że każdy chce stać na dobrym gruncie... i mieć dużo yangów... i wy pokupujecie jak te tępaki, a za miesiąc znów będzie 1kkk za 2 zł... przekonacie się i wspomnicie moje słowa... więc przestańcie panikować bo nie ma powodu do cieszenia się ani do panikowania...

Opublikowano

Ludzie... wiele razy tak było ... yangsellerzy dostają bana, a za miesiąc max dwa znów wszystko będzie tak jak jest ... tak samo było z rok temu czy tam kiedyś co każdy tematy robił i każdy się cieszył nareszcie będzie stary metek... yangsellerzy sprzedają teraz drożej bo wiedzą, że każdy chce stać na dobrym gruncie... i mieć dużo yangów... i wy pokupujecie jak te tępaki, a za miesiąc znów będzie 1kkk za 2 zł... przekonacie się i wspomnicie moje słowa... więc przestańcie panikować bo nie ma powodu do cieszenia się ani do panikowania...

Heh ? jakoś nigdy nie było takiego czegoś ;)

Opublikowano

Ci co wczesniej kupili beda na pewno jeszcze drozej kupować, bo oni beda mieli najwięcej xD

Ogólem team chyba wziął sie do roboty ;)

@up:

Nie wierzysz - noobstwo ;]

@edit:

wystawilem nawet bodzia za 50kk :P (chodzi po 100kk) :D

tak i ten jeden bodzio wystawiony za 50kk spowodowal naga zmiane cen dzieki tobie buahaha

Jeden skle z bodziem za 50kk a z 100 sklepow z cenami wiekszymi wez bajkopisarzu zamilcz

Opublikowano

tak i ten jeden bodzio wystawiony za 50kk spowodowal naga zmiane cen dzieki tobie buahaha

Jeden skle z bodziem za 50kk a z 100 sklepow z cenami wiekszymi wez bajkopisarzu zamilcz

Oj jeszcze poczytaj troche lektury forum, a zrozumiesz ;)

Rozmowe uznaje za zamkniętą. Nie chce dostac warn'ika (^^)

@edit:

Napisalem, ze m.in. bodzia za tyle wystawilem.

Noob <3

JA PIERDOLE

Opublikowano

Oby poszły w górę i to jak najbardziej;>

Nareszcie będę mógł sobie pograć normalnie;>

masz racje niech nawet po 50zl bedzie 1kkk przynajmniej bedzie mozliwa normalna gra. a po za tym nic sie nie zmieni gdyz jak ktos umi zarabiac bedzie gral nawet bez yangow z allegro a kiedys na wyzszym lv i tak sie dorobi;]

;]

Opublikowano

Heh ? jakoś nigdy nie było takiego czegoś ;)

Bo malo istniejesz na tym forum ... pamietam duzo razy jak takie cos bylo i ludzie byli tacy happy ze szok..

Opublikowano

Bo malo istniejesz na tym forum ... pamietam duzo razy jak takie cos bylo i ludzie byli tacy happy ze szok..

Tak next farmazon ;x Mało istnieje ? to zobacz moją datę rejestracji :) i Koniec Offtopicu

Prawda jest taka że Yangów bedzie bardzo mało na allegro Team się zabrał do roboty ;) I banuje all boty.

Opublikowano

Oj jeszcze poczytaj troche lektury forum, a zrozumiesz ;)

Rozmowe uznaje za zamkniętą. Nie chce dostac warn'ika (^^)

@edit:

Napisalem, ze m.in. bodzia za tyle wystawilem.

Noob <3

sma wez lekture ale czytania ze zrozumieniem 1 bodzio za 50kk napisales sam ze za tyle i co jedno twe wystawienie zbawilo i ceny w dol to ja napisze ze Bin Ladena zabili i temu ceny spadaja noobie buahah wystawil sklep taniej kupili inni i drozej wystawili proste ty nasz zbawco cen buahahah

Opublikowano

Tak next farmazon ;x Mało istnieje ? to zobacz moją datę rejestracji :) i Koniec Offtopicu

Prawda jest taka że Yangów bedzie bardzo mało na allegro Team się zabrał do roboty ;) I banuje all boty.

Data rejestracji nie musi byc jakims jebanym wyznacznikiem kto ile jest na forum... na forum jestem od 2008r. konto zalozylem jak chcialem sie cos spytac... i jakos zostalo ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...