Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ceny Yang ! Coraz Bardziej Rosną ! Koniec Małych Cen Za 1Kkk!

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Święte słowa :) Lepiej dać 19 zł :) za easymetin2 :) sam właśnie kupuje go :)

Nie lepiej 29 ziko za 30 dni? bo 19 zl za 15 sie nie oplaca ;p tak mi sie wydaje ;x

Tez bede kupowal ^^ moze jutro

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

Bo tak będzie poczekamy z 2 tygodni i się zakończą Yangi.

A co do easymetin2 to opłaca się kupić :) z racji że wyexpiamy kilka postaci :) i sprzedajemy je potem za niskie ceny. Ewentualnie ustawiamy boty na medale i na ezo dropić riby :)

Opublikowano

Nie mam co sie martwic

Ja zawsze znajde droge do zarobku

Jezeli mi sie chce kiedys jak byly normalne ceny dziennie zarabialem 500kk

Wtedy jak bodzio max 50kk aura 25kk medal 3kk ... k.d. wtedy chyba po 200kk ;x

Teraz zostawie sobie 2kkk i poczekam az ceny pojda w dol ^^

Lub em2 wykupic i jazda

Widac Team metin2 sie zaczal starac!

Najlepiej jak do supportu napisac pochwale ;p

w sumie zaczniesz chwalic to beda coraz mniej robic bo poczuja sie zabardzo hop siup xD

Opublikowano

Tylko ci ktorzy kupili po 40 kkk poczekaj z 3 miesiace i kupia co beda chciec bo ceny wroca do normalnych .

Wtedy jak bodzio max 50kk aura 25kk medal 3kk ... k.d. wtedy chyba po 200kk ;x

To ty normalnych cen nei widziales. Jak ja gralem na plu to aura po 700 k bodzio po 400 k medale po 50 . :D

wakow9.png
Opublikowano

@UP

te to byly za czasow Almanachu s7

Fms 600k - 25 sr

chodzi mi o ceny s19 jakies hmm rok temu ;x

@KochamBlondynki

Wiesz ja mam inny sposob;x kosztuje 1 mies wyexpienie i 1 mies dropienia

Wyexpiasz najlepiej sury wp (Strach na m(nie tylko na m tez na 1) daje Ci ze moby nie podlatuja do cb z takim samym lub mniejszym lvl od cb)

wiec expisz 3 sury wp do 54 lvl

najlepiej tak

1 do 5 - dziekie psy itp

5 do 18 - m3

18 do 24 - medale

24 do 31 - dziekie luczniki

31 do 35 - ezo

35 do 45 (troche dlugo ale sie oplaca) - ezo ale na ksiegach klatw ;d

od 45 do 54 - v1

masz ten 54 i potrzebujesz niestety eq +7/8/9 i z pz troche drogo ale sie oplaci

na 54 idizesz na lordy tymi 3 postaciami i masz zarobek.... kamyki medale ziola full wszystkiego ;x

Ja wlasnie bede tak robil i zobaczymy czy sie oplaci ;<

pozniej sellasz te postacie lub robisz co chcesz

@Edit

Prawdopodobnie bede mial 2 kompa

Bedzie do bocenia ^^

3 postacie na em2 (te surki) i na metin2 fishbot od erpela kolejne 3 postacie 0.o przeciez to bedzie kasiory 0.o

Opublikowano

smieszne a zarazem zalosne jest ze zalicie sie na yangi i ceny .ceny itemwo wzorsly przez boty a to forum o botach.Myslicie zostawie msobie kase i poczeka maz ceny spadna w dol do mielgo czekania.ceny wzrosly przez wiekszosc graczy poniewaz sami dawaliscie ceny z kosmosu.gdyby ceny spadly w ca wadpie to pewnei byscie sie zalili ze za tani tak to z wami jest.

Opublikowano

smieszne a zarazem zalosne jest ze zalicie sie na yangi i ceny .ceny itemwo wzorsly przez boty a to forum o botach.Myslicie zostawie msobie kase i poczeka maz ceny spadna w dol do mielgo czekania.ceny wzrosly przez wiekszosc graczy poniewaz sami dawaliscie ceny z kosmosu.gdyby ceny spadly w ca wadpie to pewnei byscie sie zalili ze za tani tak to z wami jest.

Ty chyba człowieku nie rozumiesz. My mieliśmy boty tylko do expenia a nie zarabiania jakieś problemy z głową ? I trochę naucz się pisać. A ceny yang spadną... bo żaden kretyn nie będzie płacił po 30zł + za 1kkk albo po 10zł za 100kk... Myslisz że jak na allegro nie będzie yang to w grze nie spadną ? ciekawe... skąd będą brali yangi po zabraknięciu ich ;]

Opublikowano

@UP

ZLoty Sprzedawaca.. naprawde malo takich...

No czyli wraca nowa era mt2 ^^ normalne ceny i znow bocenie em2 xDD

@DOWN

A Ty jak zamawiasz? przelew? Poczta Polska?

Opublikowano

@UP

ZLoty Sprzedawaca.. naprawde malo takich...

No czyli wraca nowa era mt2 ^^ normalne ceny i znow bocenie em2 xDD

Ale i tak mu współczuję z racji że musi tyle odesłać kasy..

A no trzeba będzie kupić easymetin2 :P

Opublikowano

Ty chyba człowieku nie rozumiesz. My mieliśmy boty tylko do expenia a nie zarabiania jakieś problemy z głową ? I trochę naucz się pisać. A ceny yang spadną... bo żaden kretyn nie będzie płacił po 30zł + za 1kkk albo po 10zł za 100kk... Myslisz że jak na allegro nie będzie yang to w grze nie spadną ? ciekawe... skąd będą brali yangi po zabraknięciu ich ;]

pozdrow swoja mame a sorki w nocy pozdroweim ja sam osobiscie dobra jest.ty chyba jestes jakis dzieciak z kompleksami i opoznieniem.Boty do expienia czyli jestes ograniczony ze sam expic nie mozesz buaha aha inni boty stawiali na dropienie a nei na wbicie levleu a boty na zarobek to tak czy siak czity wiec nie placzcie ze yangi sa z tego ktos postawi bota bo nie umie expic albo sie nei chce a ktos na dropienie i potem yangi wystawi na allegro bo gdyby kazdy stawial boty by levle wbic to by yang na allegro nie bylo.

Opublikowano

@UP

Kto tu jest zakompleksiony? jezdzisz po mamie to tylko swiadczy o twoim niedojebanym rozumie i toku mysleniu jakim dysponujesz

mozesz pisac powoli... a nie literki gubisz... Widac za bardzo nerwowy jestes ;x zamiast nie piszesz nei ... czlowieku widac ze z nerw napierdalasz w klawiature

I Tu panuje jakas kultura a widac ze Tobie jej brakuje ;x

@Edit

Widac ze lubisz starsze kobiety ;x Wydaje mi sie ze to choroba.. trzeba leczyc sie

@KochamBlondynki

Mysle ze Cie nie obrazilem ;x i Twojej mamy;p

Opublikowano

I bardzo dobrze ! Niech ta cholerna sprzedaż będzie nielegalna. Nareszcie będzie trochę jak za dawnych czasów a nie ceny jakieś takie że po prostu mala głowa

Opublikowano

@UP

Kto tu jest zakompleksiony? jezdzisz po mamie to tylko swiadczy o twoim niedojebanym rozumie i toku mysleniu jakim dysponujesz

mozesz pisac powoli... a nie literki gubisz... Widac za bardzo nerwowy jestes ;x zamiast nie piszesz nei ... czlowieku widac ze z nerw napierdalasz w klawiature

I Tu panuje jakas kultura a widac ze Tobie jej brakuje ;x

@Edit

Widac ze lubisz starsze kobiety ;x Wydaje mi sie ze to choroba.. trzeba leczyc sie

@KochamBlondynki

Mysle ze Cie nie obrazilem ;x i Twojej mamy;p

ja literowki a ty braki ą ę itp itd wiec sie nei mondroj

jak on ma 5 lat to jego matka z 20 pare wiec mloda jest hahaha

jade po nim bo jest jakis nie kuamty boty dla wbicia levleu buaha dobre

Opublikowano

ja literowki a ty braki ą ę itp itd wiec sie nei mondroj

jak on ma 5 lat to jego matka z 20 pare wiec mloda jest hahaha

jade po nim bo jest jakis nie kuamty boty dla wbicia levleu buaha dobre

Słuchaj szczeniaku :) Raporta wysyłam to raz. Dwa taki glut jesteś że po rodzinie ciśniesz ? A może ja Mamy nie mam co ? Jesteś typowym szczeniakiem który raz by dostał i by się skończyło bo jak myślisz że ja mam z 15 lat to jesteś w błędzie bo takimi ludźmi to ja gardzę zwłaszcza bez wykształcenia. Przez takich jak ty właśnie metin staję się dnem. To tyle z mojej strony chcesz pogadać ? zapraszam PW a jak nie to Warszawa zaprasza na Ursynów.

brayantgk@

Mam konto bankowe w ING więc ja tylko przez przelew.

Opublikowano

@3x UP

Wiesz pierw patrz na siebie a pozniej oceniaj ludzi i zwracaj im uwagi ok?

Sam nie piszesz ą ę wiec po co mi zwracasz uwage? spojrz na siebie ; >

Mowisz ze jak on ma 5 to jego mam 20 czyli jak go urodzila miala 15? jezeli tak bylo w twoim przypadku to nie znaczy ze u niego musi byc tak samo ...

Przypierdalasz sie do normalnych ludzi a sam masz jakies problemy ze soba.

opusc te forum bardzo prosze... Szkodzisz tylko

Patrzac co ty piszesz to az na sama mysl mi ciarki przechodza jakim ty dzieciuchem jestes.. mozesz miec 20 lat ale widocznie nie dorosles do tego wieku... zapisac cie jeszcze raz do podstawowki, idealnie bys pasowal

Melepeta -.-

@KochamBlodnynki

Ja wwa Targówek ;p

szkoda klawiatury i czasu na takiego szczeniaka bez szkoly ;p dobrze napisales 0.o

ja tam mam 15 lat i moge dla was byc "dzieciakiem" ale chuj o mnie wiecie a juz oceniacie

Wyjebane xD

Opublikowano

Słuchaj szczeniaku :) Raporta wysyłam to raz. Dwa taki glut jesteś że po rodzinie ciśniesz ? A może ja Mamy nie mam co ? Jesteś typowym szczeniakiem który raz by dostał i by się skończyło bo jak myślisz że ja mam z 15 lat to jesteś w błędzie bo takimi ludźmi to ja gardzę zwłaszcza bez wykształcenia. Przez takich jak ty właśnie metin staję się dnem. To tyle z mojej strony chcesz pogadać ? zapraszam PW a jak nie to Warszawa zaprasza na Ursynów.

brayantgk@

Mam konto bankowe w ING więc ja tylko przez przelew.

a raportoj konfituro jebana mam to gdzies twych nie zglaszam bo masz z glowa ladnie pojebane.

co do cen pewnie byscie chcieli ze teraz macie zarobione duzo kasy a potem aury po 200k buaha i zapewne powiecie ze stalki +9 z kd +4 za 1kkk buaha widac ze dzieci z wyobaznia niezla bajkopisarze na tym forum siedza zreszta co sie dziwic jak na tym ofrum modki n pisza odpowiedzi bledne typu ze bedac w v2 mozna na wojne wejsc buhahaa

to forum powinno tez miec rozprawe w sadzie bo udostepnia pliki do lamania zasad gry a team ma w dupie alelgro widac po ilosci yang ofert i kont wystawianych

Opublikowano

a raportoj konfituro jebana mam to gdzies twych nie zglaszam bo masz z glowa ladnie pojebane.

co do cen pewnie byscie chcieli ze teraz macie zarobione duzo kasy a potem aury po 200k buaha i zapewne powiecie ze stalki +9 z kd +4 za 1kkk buaha widac ze dzieci z wyobaznia niezla bajkopisarze na tym forum siedza zreszta co sie dziwic jak na tym ofrum modki n pisza odpowiedzi bledne typu ze bedac w v2 mozna na wojne wejsc buhahaa

to forum powinno tez miec rozprawe w sadzie bo udostepnia pliki do lamania zasad gry a team ma w dupie alelgro widac po ilosci yang ofert i kont wystawianych

Widać Farmazon :) zero informacji a wszystko wie :)

Coś jeszcze znasz przykazanie? Czcij ojca swego i matkę swoją ? Bo chyba nie więc ci szybko wytłumaczę może zrozumiesz to. Gdyby nie rodzice to ciebie by na świecie nie było to raz. Dwa nic byś nie miał do jedzenia do tego byś trafił do domu dziecka. To tyle z mojej strony bo nie masz pojęcia o życiu. Bo życie daje często w kość są zloty i upadki ale widać że o tym nie masz pojęcia i lubisz cisnąć po rodzinie i zastanów się chłopcze co piszesz. To tyle z mojej strony.

Opublikowano

@UP

Racja ;p

Jak by byl na moim miejscu by moze troche uszanowal to co ma ;x

Tyle odemnie.. mysle ze juz koniec spamu ;x bo przez tego pajaca juz 2 strone zasmiecamy ;x

Dobra a wiec teraz tylko stawiac boty

Ja tam zawsze lubialem bocic ;x

Co do botow to teraz tylko em2? Bo podobno juz chinskich farmbotow nie mozna kupowac ; o

WLASNIE! teraz mnie oswiecilo... jak ktos ma instalke od chinskich farmbotow jak zamkneli ta cala firme to moze za freeko mozna uzywac?! to bylo by zajebiste ;p

Opublikowano

"Idiotą" To możesz być ty. Nie twoja sprawa co kupuje i komu. Masz swoje życie ? Pilnuj swojego a nie kogoś. To tyle z mojej strony na twój temat

Tacy są Polacy wpier... się w kogoś sprawy a swoich nie pilnują ;)

Dla mnie kazda osoba ktora kupuja yangi na allegro to zwykle zero i ty jestes tym zerem jezeli je kupujesz. Dam ci przyklad ktory mozna porownac - Nie potrafisz grac , jestes neosem , nie masz pojecia o metin2 , jestes zerem. Co robisz? Idziesz na allegro. - Jestes takim zerem ze zadna dziewczyna ci nie chce dac , masz 25 lat nigdy nie zamoczyles. Co robisz? Jedziesz do burdelu bo idziesz na latwizne : ) Kazda osoba ktora kupuje yangi na allegro to banda ludzi bez zycia ktorzy nie potrafia grac w metina bo taka prawda jest. Nie umiesz grac idziesz na latwizne i jezeli ktos podnieca sie '' mam 85lvl na PL i 20kkk yang a ty nie masz '' to dla mnie to jest przeciez smiech bo takie dziecko kupilo to na allegro i nie zdobyla czegos dzieki umiejetnoscia a dzieki kasie na ktora rodzice danego neosa musza zapierdalac :) Mam nadzieje ze wszystkich ludzi ktorzy kupuja te smieszne yangi i udaja kozakow to przejedzie jakis samochod bo tacy ludzie wg.mnie na zycie nie zasluguja. Idzice skoczcie z mostu poprostu umrzyjcie sobie : )

Opublikowano

Dla mnie kazda osoba ktora kupuja yangi na allegro to zwykle zero i ty jestes tym zerem jezeli je kupujesz. Dam ci przyklad ktory mozna porownac - Nie potrafisz grac , jestes neosem , nie masz pojecia o metin2 , jestes zerem. Co robisz? Idziesz na allegro. - Jestes takim zerem ze zadna dziewczyna ci nie chce dac , masz 25 lat nigdy nie zamoczyles. Co robisz? Jedziesz do burdelu bo idziesz na latwizne : ) Kazda osoba ktora kupuje yangi na allegro to banda ludzi bez zycia ktorzy nie potrafia grac w metina bo taka prawda jest. Nie umiesz grac idziesz na latwizne i jezeli ktos podnieca sie '' mam 85lvl na PL i 20kkk yang a ty nie masz '' to dla mnie to jest przeciez smiech bo takie dziecko kupilo to na allegro i nie zdobyla czegos dzieki umiejetnoscia a dzieki kasie na ktora rodzice danego neosa musza zapierdalac :) Mam nadzieje ze wszystkich ludzi ktorzy kupuja te smieszne yangi i udaja kozakow to przejedzie jakis samochod bo tacy ludzie wg.mnie na zycie nie zasluguja. Idzice skoczcie z mostu poprostu umrzyjcie sobie : )

Co ty chłopie możesz o mnie wiedzieć :) Dziewczyne mam to raz i jestem ponad już 3 lata z nią że ty masz problemy ze znalezieniem nie moja wina. :) nie mam pojęcia o metin2 ? śmieszne :). Eh najlepiej to jest wiedzieć wszystko o człowieku jak się go nie zna :). Polecam ci to do obejrzenia dobrze ci to zrobi. http://www.youtube.com/watch?v=4Bo-AOGmwKo Potem pisz :) a nie oceniasz ludzi przez internet. Bo ja moge kupić sobie motocykl i nie powinno cię to interesowac co kupuje. :)

Więc słuchaj tego dokładnie ;) "Na podstawie fragmentu lub zdjęcia jednego potrafię określić następujące rzeczy : twoje poglądy polityczne, orientacje seksualną , powodzenie u kobiet , ilu masz znajomych, oraz ile mierzy twój członek." Więc nie szczekaj przez internet bo naprawdę każdy to umie gorzej jest w życiu realnym :)

Opublikowano

Co ty chłopie możesz o mnie wiedzieć :) Dziewczyne mam to raz i jestem ponad już 3 lata z nią że ty masz problemy ze znalezieniem nie moja wina. :) nie mam pojęcia o metin2 ? śmieszne :). Eh najlepiej to jest wiedzieć wszystko o człowieku jak się go nie zna :). Polecam ci to do obejrzenia dobrze ci to zrobi. http://www.youtube.com/watch?v=4Bo-AOGmwKo Potem pisz :) a nie oceniasz ludzi przez internet. Bo ja moge kupić sobie motocykl i nie powinno cię to interesowac co kupuje. :) Więc Pozdrawiam.

Ale korzystasz z niedozwolonych ulatwien i powiedz jak taka osobe mozna nazwac ? Poprostu oszukujesz to tak jakbys przed partia pokera polozyl sobie 4 asy na kolanach a pozniej je sobie wzial. Nie chodzi mi o to ze nie masz dziewczyny ale przyklad ktory mniej wiecej uswiadomi ci jak takie cos dziala. Jezeli urazilo cie to co napisalem to przepraszam cie ale taka jest prawda : ) Jestes oszustem i dobrego slowa o neosach z allegro nie mozna powiedziec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...