Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zalezy mi na topce ale na wyrownanych szansach bo jak to wyglada all 130 lvl w Hwangach a ja 80 lvl w boga^^

i g.. mnie to obchodzi ile oni pracy wlozyli w to skoro to bylo No hamak a to jest Dedyk wiec kiego chu@@ja sie plujesz lamerzE?

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do tej gildii sie nie opyla bo niema wojen :/

Niebylo wojen bo kazdy kto byl w tej gildi ci potwierdzi ze nikt niechcial z nami wojny pisalem na wolaj o 18 do 20 ze wezme z kazdym wojne niewiesz oco chodzi a piszesz takie smuty ....

Opublikowano

nie zalezy mi na topce ale na wyrownanych szansach bo jak to wyglada all 130 lvl w Hwangach a ja 80 lvl w boga^^

i g.. mnie to obchodzi ile oni pracy wlozyli w to skoro to bylo No hamak a to jest Dedyk wiec kiego chu@@ja sie plujesz lamerzE?

trzeba umiec grac to bys mial ten 130 a nie jak to nazwales byc takim lamerem ! ! ! wyrownane to co na metku pl tez jeden ma 80lv ale ktos zaczol pare miesiecy pozniej to maja usowac bo nie wryrownany poziom ? ale ty masz podejscie zal mi cie ! ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak zresetuja 75% graczy co sie napracowala przy eq np. ja to niebede juz tam grac... mogles grac do poczatku dokladnnie jestem w rankingu 53 i niezalezy mi byc w top10 po prostu chce sobie pograc a nie res res res bo w topce jestem 5 a chce byc 1 niemoglem zarwac nocy.... zalosne

Opublikowano

@Miszor koleś są stalki w sklepach , jesteś idiotą, niestety >D a zrobienie HWANGA na 50lv to ... 1h-2h expa na zombie

Lepiej nie graj w metina .

Opublikowano

Jak zresetuja 75% graczy co sie napracowala przy eq np. ja to niebede juz tam grac... mogles grac do poczatku dokladnnie jestem w rankingu 53 i niezalezy mi byc w top10 po prostu chce sobie pograc a nie res res res bo w topce jestem 5 a chce byc 1 niemoglem zarwac nocy.... zalosne

dlatego jak pisze ,ze beta to sie nie gra... dopiero na oficjalu sie wbija do gry -,.-

hersygna.png
Opublikowano

Wcale nie dziwię się tym którzy teraz buntują się na temat kont z no-hamachi ... To jednak było trochę czasu przez który zrobili by już eq na innym dedyku . To też trzeba wziąć pod uwagę ...

purpendicular.png

Messi ;3

Zbieram ----

^^

Opublikowano

Niech usuwa Postacie przeciez bylo napisane BETA !! wiecie co to znaczy ?? jak ktos by wiedzial to by nie napiedalał 130lv

Co za idioci niektorzy na tym forumm

---- MNIE

reklama

Opublikowano

Niech usuwa Postacie przeciez bylo napisane BETA !! wiecie co to znaczy ?? jak ktos by wiedzial to by nie napiedalał 130lv

Co za idioci niektorzy na tym forumm

---- MNIE

xaardos1095 my gralismy na tym serwerze jak to byl no hamachi a nie beta ty bocie jebany

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na no hamachi niebylo bety mozgu! tylko teraz niby!

na dobre eq niektórzy się męczą nad tym około 5 h na dobre eq i res ja mam 96lv zajebiste eq i znowu męczyłem się 3 h nawet zabiłem smoka

nikt niezabil jeszcze smoka bo za silny nieklam kolego
Opublikowano

Było napisane, ale gdy niektórzy grali na no hamachi to był 4fun nie beta...

I GA popraw smocze eq, bo jest słabsze niż myślałem ... [Np. Tarcza Smoka daje mniej defa niż te na 61...]

Edit.

@NukEPB

Smoka dużo ludzi już uwaliło . Chyba że sam siebie uważasz za słabego, to się nie czepiam.

Opublikowano

Po usunięciu postaci zapewne 50% obecnych graczy odejdzie. Zresztą, jeżeli po becie serwer będzie taki, jak większość innych Polskich dedyków, to nie wróżę wielkiego sukcesu.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Bywalec
Opublikowano

xardos debilu głupi tu 3/4 grało jeszcze na no hamachi a ty tu z beta wyjeżdżasz, czytaj cały temat a nie pierwszą i ostatnią strone !

Sam grałem na no hamachi i co prawda mam 101 lvl ale eq na każdą postać, robiłem je sporo i nie chce stracić przez głupiego resa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...