Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa ogarnijcie sie serwer nie dziala a wy sracie w chuj ja pierdole idzcie na dwor ladna pogoda w chuj.

Opublikowano

te dziecko zaczęło coś do mnie pisac

Ja już się w piłkę nagrałem ale ty wątpie . Więc przestań spamować tylko weź i czekaj spokojnie .

purpendicular.png

Messi ;3

Zbieram ----

^^

Opublikowano

Noo dokladnie... od nowa mi sie nie bedzie chcialo wbijac tego 110 lv i robic eq. Codziennie zmieniają zdanie, wiec nie wiadomo jak to z tym w koncu.

Opublikowano

To, że nie grasz teraz to nie znaczy, że masz zacząć na równi z nami. Niektórzy grają od początku no-hamachi (np. ja) i nie chcę stracić EQ oraz postaci. A to, że chcesz res postaci i zmianę handlarzy to już tylko i wyłącznie ten problem. Innymi słowy :

NIE PODOBA SIĘ ? WYKURWIAJ !

Dokładnie...

Serwer naprawdę, jest dobry (a teraz tak mało tych ,,dobrych,, serwerów), więc raczej gdy zrobią reset te wysokie lvl, RACZEJ nie będą zaczynać od nowa...

Wbij :D

` Nie klnij na ciemność – zapal zapałkę,

Udowodnij sam sobie, że potrafisz wygrać walkę .

Ilość postów:

1-[X]

5-[X]

10-[X]

15-[X]

25-[*]

50-[*]

100-[*]

200-[*]

300-[*]

500-[*]

1000+ -[*]

Opublikowano

Zwedek nie karzda osoba ktora ma mniej niz 40 postow to dziecko.

Lecz stwierdzam ze dziecko to wlasnie ty.

Myślisz ze jestes koks bo masz wiencej niz 100 postow nie zdziw sie przypadkiem

Kiedy serwer ON

A powiedz mi, "dorosły człowieku", czy potrafisz czytać ? Bo ja myślę, że nie potrafisz. Przeczytaj jeszcze raz, dokładnie mój post, dopiero potem odpisuj.

PS: Polecam słownik ortograficzny wydawnictwa PWN.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

ja cos czuje ze polowa odpadnie jak beda postacie cofniete ale nie wiem ja sam czy zostane czy nie bo mam ten 119 troche pracy bylo trzeba mam 3 odzielne eq na wojow , sury i potwory meczylem sie z tym troche bo i topory i zbroje oddzielne mam ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

fsfghj czy jak ci tam KURVO ZAMKNIJ JUZ MORDE CO 2 MINUTY SPAMUJESZ JAK BEDZIE PO BECIE TO CI NAPISZA I ZAMKNIJ JUZ TA JADACZKE SKURVYSYNIE PIER@OLONY

Opublikowano

Przecież tutaj nabijają posty a modek nie ma za co na razie naliczać tych % więc biją ile się da ;]

purpendicular.png

Messi ;3

Zbieram ----

^^

Weteran
Opublikowano

'Burn ile to może jeszcze trwać. Sam pisałeś, że dodawanie zajmuje od 1h do MAX 3h. Ty robisz to już od 13, więc 17-13=4h. Przeszedłeś granice czekania. Powiedzcie nam co jeszcze robicie?

1339226679-U337649.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...