Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu myślisz ze jestem Neo nawet mnie nie znasz nie chce nic mówić ale nie musisz mnie osądzać jak mnie nie znasz.

Serwer mi się bardzo podoba ale jak niby usuną postacie jak napisał Burn to cały wysiłek pujdzie na nic.

A serwer off-line chwilowo bo pracują nad 4 kanałami gry !

Dreanor2

Start 02.07.12

Nowosci niespotykane dotad na innych serwerach.(Hard)

Wbijac! Tutaj zapowiedz --> http://www.mpcforum....wiedz-draenor2/

Opublikowano

Serwer ciągle off he i niby to jest dedyk ;]

poczekamy zobaczymy

na stronce pisze ze all on a serwer jest off czyli status tak jakby jest tylko obrazkiem

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Pozdrawiam Admina Który widze po jego pisowni ma z 13-14lat Dlaczego ?

Admin pisze po Słowie nie umie pisac spujnych zdan tylko caly czas pisze po wyrazie no dobra może 2

Po drugie Dodał spol na którym zupełnie nic niemożna robic

Po 3 admin ma wybujałe w kosmos ego myśli ze wie wszystko i uwaza ze kazdy do niego to ZERO (Jego cytat "Jestes 0 tutaj")

Po 4 Admin wgl nic nieumie zrobic tylko pisac i sie wymądrzac CO to nie ON ! Załosne

Są 2 opcje albo serv padnie przez tego Idiote albo Da GM/GA Komus normalnemu

Opublikowano

Aha i jeszcze 1 gm pisal na forum chyba z 20 razy ze nie bedzie nic cofane ani konta usowane tylko wam sie niechce zajrzec pare stron wczesniej i piszecie takie farmazony na metinie tGm tez pisal wczoraj ze niebedzie nic usowane ani cofane czemu wy dalej pier... smuty ze jak wam postac usona to przestaniecie grac wy chcecie na siebie zwrocic uwage czy co jak kazdy pisze ze nie bedzie nic USOWANE !!!!!!!!

Opublikowano

Up nie widzialeś co napisałem wyżej i kolega też że,serwer chwilowo off-line ponieważ team pracuje nad 4CH!

Ale im nie wytlumaczysz szkoda pisac kazdy im pisze jaka jest przyczyna a oni dalej swoje to sa jakies je... dzieci 12 letnie chodzbys im niewiem co napisal a oni dalej swoje ehhhh pisanie na forum powinno byc 14+

Weteran
Opublikowano

Tequin tu masz racje. Powinno być + 13-15 lat na te forum. Nie którzy nie dorośli do pisania postów - piszą je bezsensowne.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Chyba raczej "Niekórzy" Pisanie postów powinno być od 18 lat i nie było by tylu problemów każdy by potrafił normalnie się wysłowić a nie kaleczyć nasz język mówiąc"Ale same dzieci tu piszą" a Sami macie po 12-15 lat Więc Pozdro ; *

Opublikowano

Ogółem wiek nie powinien być wskaźnikiem poziomu inteligencji.Uwierzcie mi, ze znam niejednego osobnika w wieku 18 który nie może równać się z ortografią i rozumowaniem co niektórych moich rówieśników jak i moją/moich.Mam 14 lat.

Wybaczcie za spam.

Opublikowano

Dobra już skończcie z pisaniem tych bezsensownych postów. Jak coś macie pisać do tylko na temat serwera DurableMT2!!!!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no te 4ch troche rozladuja ale i tak znajdzie sie jakis n00b i i tak ci się na spota bedzie się wpie....dalac

Racja ale nie w takim stopniu jak bylo do tej pory a teraz bedziesz miesc wyjscie zmieniajac ch .Aha i przypomnialem sobie jak pisalem dzis z GA pisal ze beda nowe spoty w atlantydzie i nie tylko takze szansa na ksucie spadnie do 0

Opublikowano

Taa , spójrzcie sobie na inny serwer Burna ... Future ..

Niby miały być nowości , a nic nie ma ... cały czas obiecuje ...

Podejrzewam że z tym serwerem będzie podobnie ..

Pozdro dla naiwniaków ..

sygna3.png

Weteran
Opublikowano

Tequin. Ja też nie rozumiem. Na serwerze pisał, iż postacie i konta zostaną. Tutaj piszecie co innego. Nie rozumiem już was.

1339226679-U337649.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...