Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jeszcze trzeba dodawać przynajmniej na razie do Durable. Nie podoba się nie grać proste .

purpendicular.png

Messi ;3

Zbieram ----

^^

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu ale z was cepy Durable to nie jest serwer Burna on tylko prezke zrobił jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Opublikowano

Oj tak, Burn obiecuje a potem robi, za przeproszeniem- gówno. Ale na szczęście jest to serwer, na którym GA jest XRampager.

Ramp- uważaj na Burna, bo przez niego serwer może spaść na psy.

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Weteran
Opublikowano

Co wy macie do tego 'Burn'a? Jest normalnym, przeciętnym chłopakiem. Może czasem obiecuje coś i tego nie zrobi, ale i tak umie więcej niż większość z was. Pozdrawiam

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Skleic wary chcecie mozecie sie zamienic z Burn`em i sami poprowadzić serwer pizde byście na nim zrobili leszcze zeby nie Burn bylo by na serwerze "zrób nastepne CH" " nie mam gdzie expic" byłby płacz i nic wiecęj więc zamknąc te ryje i czekać aż skończy pojeby . !

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Oj tak, Burn obiecuje a potem robi, za przeproszeniem- gówno. Ale na szczęście jest to serwer, na którym GA jest XRampager.

Ramp- uważaj na Burna, bo przez niego serwer może spaść na psy.

Jak narazie jest odwrotnie, bez Burna serwer by stal nadal na no hamachi lub hamachi byś się nie mógł wlogowac...

Opublikowano

ludzie jak mówicie że burn zwali serva to na co czekacie idzcie na inne servery ja do niego nic nie mam jak narazie to nic nie zwalił tutaj

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Server oceniam 3/10.

Gra jest niemozliwa przez Lunchera ktory jedynie daje nam opcje widzenia graczy i nic pozatym

Jezeli masz jakis problem. Cos ci zniknelo. Lub ktos cie okradl itd. Administracja niebedzie miala na ciebie czasu lub cie wysmieje :]

Mimo iz jest to 4fun i powinien byc to server do zrelaksowania sie To Administracja to uniemozliwa z przyczyn zbyt dużego "EGO"

Opublikowano

Dodają 4 kanały ....

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Server oceniam 3/10.

Gra jest niemozliwa przez Lunchera ktory jedynie daje nam opcje widzenia graczy i nic pozatym

Jezeli masz jakis problem. Cos ci zniknelo. Lub ktos cie okradl itd. Administracja niebedzie miala na ciebie czasu lub cie wysmieje :]

Mimo iz jest to 4fun i powinien byc to server do zrelaksowania sie To Administracja to uniemozliwa z przyczyn zbyt dużego "EGO"

Zrozumcie koledzy i koleżanki że server startuje dopiero ...jest masa do zrobienia.sporo błedów do poprawy.GRACIE ZA DARMO A TYLKO ŻALE I LAMENTY JAK STARE BABY!..EJ ŻAL WAS CZYTAĆ!

N ie wymagajcie od ekipy serva ze w tej chwili będzie odpowiadala na wszystkie wasze prośby ,pytania,skargi.po prostu nie maja na to czasu!!!

Opublikowano

Zajefajnie.. Zostaniesz połączony z serwerem..

ŻEGNAM! nie mam zamiaru czekać aż ktoś coś zrobi bo bazując na doświadczeniu , będzie serw jak gren life..

sygnaturkax.jpg
Opublikowano

Bo status na stronie to fejk. Kanały nadal robię..

NIE ZAWRACAJ SOBIE GŁOWY ODPISYWANIEM NA GLUPOTY W STYLU NIE POTRAFI NIE UMIE.Rób swoje bez nerwów trzymamy kciuki za jak najszybszy on.

NO stres men:)

Opublikowano

Chcesz taki server to go zrób . Wyśmienite ? Pozdro . To jest server exp i na takich serverach troche nie chce mi się bić lvl 2h na trute + dropić stalki bojowe itd w red lesie i myslę że nie tylko mi ..

Czlowieku masz kur*a dedyka co dasz kase i bedziesz go utrzymywal ? z czego bedzie on mial go trzymac jak wszystko taki gracz jak ty slbiutki w expieniu we wszystkim bedzie mial pod nosem tylko wziasc ! to co miesiac serw bedzie trzymal ? zal mi cie ! chcial bys ze o wejsc i wielke gowno zrobic ! pod exp a co ja napisalem 800% raty ? to ile wbijesz ten 75 ? w godzine ? a teraz jak byl wbiles chociaz ten 100??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napisz dokładnie o której zrobisz bo serwer pro i każdy sie niecierpliwi.

EDIT:

Czlowieku masz kur*a dedyka co dasz kase i bedziesz go utrzymywal ? z czego bedzie on mial go trzymac jak wszystko taki gracz jak ty slbiutki w expieniu we wszystkim bedzie mial pod nosem tylko wziasc ! to co miesiac serw bedzie trzymal ? zal mi cie ! chcial bys ze o wejsc i wielke gowno zrobic ! pod exp a co ja napisalem 800% raty ? to ile wbijesz ten 75 ? w godzine ? a teraz jak byl wbiles chociaz ten 100??

Serwer jest opłacony na rok kolego wiec niespamuj jak niewiesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...