Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze ? Wydaję mi się że to Gracz na tym skorzystał bo Burn jednak kupe roboty na plikach zrobił a Gracz Teraz wycofał się i ma już all zrobione na plikach .

Zgadzam sie w 100% z tym co napisałeś. To burn ma w plecy i tyle i dostal jeszcze zjebe na forum. Teraz ma gotowca wszystko skonfigurowane ale jak jest takim orlem w dedykach ten graczmetin2 to żaden serwer mu na dlużej nie będzie stać konkurencja proste..A te pliki już gdzięś widzialem serwerowe poszukam w necie .

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Burn nic nie zrobił nad plikami... tylko skonfigurował dedyka plików nie ruszył

NIC NIE ZYSKAŁEM!

Człowieku ty jesteś ciemna masa w obsludze dedyka ..jak to nie zyskaleś buhahahha sam napisaleś co.A Pliki nie są twego autorstwa jutro podam dokladnie skąd je masz będe mial takie same:)

Opublikowano

graczmetin2 a za ile tak bedzie serwer ? bo ja bym teraz cos chcial pograc przez dlugi weekend ; p troche czasu bedzie wiec mogl bys wystawic tego co byl na te 4 -5 dni pograc a potem zrobic nowy jak bys taqk bardzo chcial ;d

Opublikowano

i na chuj się bawiłeś w dedyka źle Ci było na no hamachi??

a burn, Burn nie spełnia swych obowiązków na future a co dopiero na tym pro elo wyjebanym serwerze w chuj

serwerek fajny no ale :/

1284282093u138092.png

86194447.jpg

1284282093u138092.png

10989840759672085776.png

1284282093u138092.png

minusy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...