Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podajcie jego nick na forum,podajcie mi www jego dedyka czy jak tam ma

PS : Pewnie nie zabezpieczony mieliście serwer

PS2 : Zaraz wam coś udostępnię ale nie po zabijać się

bad88b73cf946d45869bcc02de0876de.gif?1335132094

Bywalec
Opublikowano

No ja pierdole burn wypierdole ci jak szmacie ! ( tak kurwa pisze ci z małej litery, nie mam do ciebie szacunku ! ) Kurwa tyle czasu na eq na expa poszło sie jebać przez 1 frajera który myśli, że jest fajny

Opublikowano

Podajcie jego nick na forum,podajcie mi www jego dedyka czy jak tam ma

PS : Pewnie nie zabezpieczony mieliście serwer

PS2 : Zaraz wam coś udostępnię ale nie po zabijać się

pała zgłosiła się by na dedyka postawić miał dostęp do wszystkiego ale co z tego pewnie był postawiony a on go skasował

Opublikowano

Hehe ale was w konia robią ;] serw będzie ale jak zwykle banda internetowych napinaczy obraża odpowiedzialne za serwer osoby

c56d5258d405a6dfmed.jpg
Opublikowano

No ja pierdole burn wypierdole ci jak szmacie ! ( tak kurwa pisze ci z małej litery, nie mam do ciebie szacunku ! ) Kurwa tyle czasu na eq na expa poszło sie jebać przez 1 frajera który myśli, że jest fajny

To ze piszesz z malej litery wcale nie oznacza ze nie masz do niego szacunku ... To ze tyle czasu robiles eq itd. to pozdro bo to beta .. I jezeli moglbys napisz mi gdzie ten caly burn uwaza sie za fajnego? Gadka 5 latka .

WCALE NIE JESTEM NOOBEM!

Opublikowano

Hehe ale was w konia robią ;] serw będzie ale jak zwykle banda internetowych napinaczy obraża odpowiedzialne za serwer osoby

no serwer będzie jak nasz porządny kox Admin postawi nowego

Opublikowano

Server spoko xDDD

Mam 200k hp

3k ataku

100k pe

2k defa

I to wojem mentalem lvl 100

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

burn debilu jesli sie dowiem jaka nazwa jest twojego serva obiecuje ci to ze masz go juz zhakowanego I mam w dupie co z nim bedzie . Pamientaj o tym i nie miej pretensi do Calego Durable ;] To tylko szmato twoja wina Milej Utraty servera . Ktos napewno mi poda jebana nazwe .zadne zabezpieczenia ci nei pomoga .. bo gdybym chcial to bym sie sam wjebal na durable i podjebal cos ale nie jestem taki Debil :>

PAPA SERVEREK CI PADNIE-W GaAciach ci Opadnie

Zbieram ++++++

Opublikowano

Mam kilka pytaań do graczametin2.Człowieku ile masz lat ? jesteś odpowiedzialny,zero wyjaśnień nic po prostu:( dupa wielka dupa ..Czemu serwer nie działa?_pytanie zasadnicze.

do się działo w tym dniu z serwem.Sporo z nas zainwestowało sporo czasu na granie u ciebie na serwerze a ty piszesz upss zamykamy temat żalosne wręcz straszne.Bo z takim stylem nigdy nie bedziesz mial wlasnego serwera bo nikt ci nie ZAUFA ABY NA NIM ZAGRAĆ.

żal czekamy na wyjaśnienia.

Opublikowano

Hah to teraz się posypią % warnów BO temat przegląda m@niek ;/

A jeżeli burn zrobiłeś to co piszą czyli zakosiłeś pliki z broniami które chciałeś wgrać na future2 to żałosny jesteś ;*

sygnatura.png

Opublikowano

GraczMetin2

Moze sie kurwa wypowiesz na ten temat?

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Bardzo długie wyjaśnienie masakra ja już nie wbije na ten server co to ma być res nie powiedza dlaczego nie powiedzą co dodają serva nie ma to tylko zamknijcie temat i tyle fajni jesteście naprawde

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...