Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2[Dedyk][Pl]

`Burn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 336
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha ... wiecie na innym serwie też pisze co innego i robi co innego ..

Przyzwyczajajcie się ..

sygna3.png

Opublikowano

Zaczynam z 1 lvl czy 75 i ile yang na start bo bezsensu jest gra jak nie można nic za kase sprzedać bo kasa jest nie potrzeba bo nową postać się robiło o odrazu 1.5kkk

edit: beta jest po to żeby sprawdzićbugi bo jak by serva włączyli był by bug na kase to musieli by resać wszystko więc

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Z tego tematu Zrobił sie jeden wielki Smap/Bałagan I chaos.

Administracja nic nieumie ustalic dokładnie.

Co chwile cos nowego. Żeby wiedziec co sie dzieje trzeba byc 24/7 na Forum i czytac co wy tu piszecie

Opublikowano

Naprawdę nie radze grać na serwach Burna ..... Ciągle tylko coś obiecuje i pozniej tego nie robi ...

http://future2.pl/forum/ wejdzie sobie na forum tego serwa (takze Burna) i zobaczcie co obiecywal i co zrobil ..

sygna3.png

Opublikowano

Przestańcie kur**.

Nie będzie działać narazie. Zobaczcie sobie na profil graczMetin2 i zobaczycie co mi odpisał jak zapytałem, się czy bedzie dziś działać !!!!

EDIT:

Przyznaje Burn się nie zna na serwerach.. Obiecuje a potem jeb..e serwer

Opublikowano

iMetin,Future2,DurableMT2 to serwery burna a burn jest znany z tego ze cos obiecuje a nic nie zrobi z tego albo 1 % zrobi na future obiecywał duzo nowych map i potworów a co mamy nic !

zadnej mapy nowej tylko mapy "zoombie" to imha i te moby to zadne zoombie tylko trole minotaury i rózne inne

obiecywał tez duzo itemów zbroi i broni a co mamy ? po zatrutej nie da sie nic zrobic

po smiercio ? nic !

po dzwonie na 65 jest hibikus i zniego co ? tez nic !!!

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Naprawdę nie radze grać na serwach Burna ..... Ciągle tylko coś obiecuje i pozniej tego nie robi ...

http://future2.pl/forum/ wejdzie sobie na forum tego serwa (takze Burna) i zobaczcie co obiecywal i co zrobil ..

Panowie i panie z tego co wiem kolega BURN pomaga tylko przy tym servie w tej chwili_ coś za coś-komprende? Po 2: Jest dedyk a dedyka trzeba utrzymać! Więc po becie będą znaczne zmiany tak sądze...Albo pogramy sobie troszke i pewnego dnia bum:wyszukiwana strona nie istnieje:)

W obecnej chwili jeden z lepszych zaznaczam na razie DARMOWYCH serwerów u nas w kraju.To moje zdanie o serwerze czysto prywatne mam gdzieś czy z tym się zgadzacie czy nie:).

Ps: Cierpliwości.

pozdro i zarazem miłej gry na fajnym servie.cia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...