Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dekaron Evolution

fuksiasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z ta gra poniewaz pobralem ja i jak gra sie wlaczy to widac tylko gorna czesc okna nie widac dolu dlatego tez nie moge sie zalogowac...

nie da rady enterem bo probowalem wszystkimi klawiszami z klawiatury...

wiem ze juz taki temat jest ale tam zostal ten problem rozwiazany...

jednak nikt niechcial podzielic sie ta wiedza wiec nadal sa nie domownia prosze o szybka odpowiedz!!!

sryy za spam ale to przez brak mozgu niktorych forumowiczow lub chamstwo...

<script src='http://img703.imageshack.us/shareable/?i=dekaronevo.png' type='text/javascript'></script><noscript>dekaronevo.png</noscript>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

..........................................................................................................................................................................................................................

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Należy wejść w Dekaron Evolution->bin->option.txt i edytować tą linijkę display 1366 768 32 należy w niej zmienić rozdzielczość ekranu na własną ja mam 1366x768 wy sobie zmienicie na własną np: display 1024 768 32

1929922350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...