Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba z pół godzi siedziałem i myślałem czemu wypisuje że niema mnie na WL skoro jestem dodany, a tu okazuje się że lokalizacja wl jest taka: :D

Minecraft Server files by Krzysztofa 1.5\plugins\Whitelist

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Czy jest mozliwosc aby wylaczyc jakis plugin lub dodac ? Jezeli tak to prosze o odp. Pozdrawiam

ta sam se to możesz zrobić :)

@temat

Odświeżam

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Sorry, że pisze ale mam problem, duży problem otóż to, że Minecraft nie działa mi na notebook a chcę bardzo to pobrałem jakąś wersje By Faraon i gram na nim jak Wbijam byle gdzie na serwer to mam nick Player nie da się zmienić ale ściągnąłem twoje pliki Krzysztofa i nie mogę wbić na serwer bo nick Player ma jakąś blokadę proszę pomóż mi lub daj pliki, żebym mógł wejść.

Pozdrawiam.

Lub napisz do mnie Krzysztofa na GG 31644503

Weteran
Opublikowano

@Up

Dodaj na whiteliste się lub zmień nick. Przy odpalaniu minecrafta jest okienko i tam wpisujesz nick. Nad Force Update

@Top

Fajne, fajne pliczki. Dobrze, że na 64 bit też są.

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Nie no Krzysztofa z tymi plikami to ty wymiatasz :D Kumpel postawił już serwer i wszystko działa :D Polecam!

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Sorry, że pisze ale mam problem, duży problem otóż to, że Minecraft nie działa mi na notebook a chcę bardzo to pobrałem jakąś wersje By Faraon i gram na nim jak Wbijam byle gdzie na serwer to mam nick Player nie da się zmienić ale ściągnąłem twoje pliki Krzysztofa i nie mogę wbić na serwer bo nick Player ma jakąś blokadę proszę pomóż mi lub daj pliki, żebym mógł wejść.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

Poco 2 razy piszesz to samo ?

na razie nie mam czasu ci pomagać, ponieważ muszę pilnować 2 duże serwery i dział minecraft, więc mam dużo na głowie :)

więc nie spamuj

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Pozdrawiam.

http://tinyurl.com/67pngeb

Pewnie złamałem regulamin o.O

Opublikowano

@UP

Powyłączaj może zapore i wszelkie antywirusy, w których są zapory itp..

Powinno ci to pomóc, chociaż nie gwarantuje :)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@UP

Wpisz sobie w grze /help

...

A i Krzysztofa zrobisz poradnik komend tego cuboida? Bo są różne w necie ale nie takie jak to.

64postow.png

Opublikowano

Mam problem z tymi plikami. Jak włanczam przez te .bat to pokazuje jakiś błąd albo otwiera się i znika. Jak włanczam serwer menager to też błąd jakiś, dobrze to z konfigurowałem ale nadal się jakieś okienko pokazuje ... W plikach bat pozmieniałem na:

@ECHO OFF

SET BINDIR=%~dp0

CD /D "%BINDIR%"

"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx2G -jar craftbukkit.jar

Pause

I dalej lipa.

Help nie wiem co z tym zrobić dodam że mam Win7 x64

Z góry dzięki.

Opublikowano

Zainstalowałem przed chwilą i Serwer menager dalej nie działa ;/

Ale za to bat działa

Dziękuję. A mógłbyś też powiedzieć jak mogę zrobić żeby działało mi to serwer menager ?

Aha. I jak wchodzę to pisze że serwer nie działa na plikach ... A mam whiteliste off ;/ Co moge z tym zrobić ?

Edit

Problem z wchodzeniem znalazłem wcześniej. Ale jest jakaś możliwość żeby wyłączyć tą whiteliste ?

I jak mogę wyłączyć potwory i zwierzęta? dałem false w serwer.proporties i nic ... help

Opublikowano

Hmmmm postawiłem serwer lecz mój kolega nie może wejść na niego serwer stoi na tych plikach.

Na dodatek IP mam z Tunngle(serwer tworzę przez tunngle nie hamachi).

Kolega gdy chce wejść na mój serwer ma błąd:

failed to connect to server connection timed out connect

Co mam z tym zrobić żeby serwer mógł dla niego działać.

Dodam że ja mogę wejść na własny serwer.

Wyłączyłem zaporę i działa lecz jak dodać do zapory "nie wiem co" żeby nie musieć jej wyłączać i serwer działał bez tego błędu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...