Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie przesadzaj z tym, że to ty zaatakowałeś PSN xD

A teraz czekajmy na konferencję Activision Blizzard : D Chyba MW3 się kroi ; ]

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie przesadzaj z tym, że to ty zaatakowałeś PSN xD

A teraz czekajmy na konferencję Activision Blizzard : D Chyba MW3 się kroi ; ]

MW3 się kroi już dłuuugo , i szczerze powiem: JUPI !

Ale do tego chyba terminatorku own temat co? :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Wiadomo kiedy psn wróci?

Wybacz ale jeśli <wulgarna nazwa prostytutki> nie umiesz czytać to nie mój problem...

PSN wróci pod koniec maja <najprawdopodobniej>

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Drazni mnie juz ta sytuacja z nieaktywnym PSN

A w szczegolnosci to jak SONY traktuje swoich uzytkownikow. Czaruja i czaruja, obiecuja i gowno z tego mamy jak narazie, juz 4 daty uruchomienia PSN byly przedstawione i zadna sie nie sprawdzila.

Dodatkowo niech sie SONY nie dziwi ze wzrosla o 200% sprzedaz uzywanych PS3, za takie zachowanie firmy sam rozwazalem sprzedaz i przejscie do firmy z Redmond.

Opublikowano

Ta , ale hasła nie da się zmienić

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

W Europie dopiero będą włączać.

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

już sie nie moge doczekać tyle czasu bez PSN ^.^ akurat przed szkola ... ;/ mogli to naprawic w piątek :P no trudno dobrze ze sobie z tym poradzili a hackerom sciac lby

@Edit psn w europie bd dopiero jutro ;/

RMCF

Opublikowano

widzę że wchodzicie na stronkę ps3site.pl

Warto tam zajrzeć ;)

PlayStation Network budzi się do życia, amerykańscy gracze jeszcze dzisiaj zagrają ze znajomymi przez Internet, a mieszkańcy Starego Kontynentu muszą jeszcze dosłownie na moment uzbroić się w cierpliwość. Czekaliśmy ponad trzy tygodnie, więc wytrzymamy jeszcze kilkanaście godzin, prawda?

Jak wynika z informacji do jakich dotarł serwis Gamergaia.com, PlayStation Network powróci do życia na terenie Europy już jutro wraz z promieniami wschodzącego słońca. Wiele wskazuje na to, że podobnie jak w przypadku Stanów Zjednoczonych, usługa będzie przywracana etapami. Niemniej jednak, nie jest to teraz ważne. Nas interesuje fakt, że już za kilkanaście godzin będziemy mieli możliwość wspólnej zabawy z przyjaciółmi, dzierżąc w dłoniach pada, który przez ostatnie 22 dni u wielu z nas służył tylko i wyłącznie do zbierania kurzu.

Oczywiście, nie jest to jeszcze oficjalna informacja od Sony, toteż na ten moment należy traktować ją z leciutkim przymrużeniem oka. Niemniej jednak, wydaje mi się, iż kwestią czasu jest wydanie przez Sony oświadczenia w tej sprawie.

źródło: PS3Site

Miejmy nadzieję, że ta plotka jest prawdziwa. Stęskniłem się za PSN :<

Opublikowano
dzierżąc w dłoniach pada, który przez ostatnie 22 dni u wielu z nas służył tylko i wyłącznie do zbierania kurzu.

To mnie powaliło, ale to prawda w sumie bo od czasu wyłączenia PSN to konsole włączyłem 3 razy, a teraz 4 raz i update pobieram :)

Opublikowano

pozdro dla tych, ktorych zrodlem informacji jest ps3site.pl.

Zal mi Was

No to bierzemy sie od jutra za giercowanie:) W koncu :)

O co Ci chodzi z 1 częścią Twojej wypowiedzi?

Najpierw twierdzisz że ps3site daje fałszywe info, a potem mówisz, że będziemy jutro grać, a informację o tej możliwości podało nam właśnie ps3site!

Opublikowano

Najwyraźniej tak, a jak by ktoś miał jakieś info to informować proszę! A i ciekawe jakie nam te gry dadzą... no bo już się wszyscy pod jarali tym, że jutro będzie PSN działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...