Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pewno jakies gry z PlayStation Store zobaczymy jeszcze jakie :P dzieki za info

Opublikowano

Jak myślicie jakie nam dadzą gry? Wątpię żeby to było coś co można znaleźć w większości sklepów bo było by to jak dawanie po 200 (1 gra) lub 400 (2 gry) zl za free... Ja nie liczę na coś dobrego, i się modlę żeby już w ten weekend odpalili to PSN.

Opublikowano

Z PSPlus mogą się wypchać. A skąd wiecie, że dadzą wybór 2 z 5 gier ? Aktualnie nie mam w co grać, ale chętnie ściągnąłbym sobie jakąś demówkę.

Może i nie korzystałbym z żadnych usług PSN ale dla mnie to przesada. Jeśli będzie jeszcze jeden taki wyciek, to sprzedaję PS3

i kupuję xKloca... Będę płacił abonament za granie live, to trudno, ale jakoś do tej pory od wydania xKloca dane nie wyciekły.

A i PS3 i xBox zostały wydane tego samego roku. Cudy ? Lepiejpilnowane dane użytkowników ? Nie wiem.

W każdym bądź razie, jeśli moje dane wyciekły to i tak niewiele ich było (imię, nazwisko, miasto, wiek) Jakoś nie mam całkowitego

zaufania do serwisów, które chcą inne dane niż te co pisałem.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano
Damy użytkownikom PSN możliwość wyboru dwóch z pięciu wybranych gier na PS3. Podobnie będzie z użytkownikami PlayStation Portable, którzy otrzymają możliwość wyboru dwóch gier z dostępnych czterech. Wkrótce damy znać, o jakie tytuły dokładnie chodzi.
Mam nadzieję że będą to jakieś porządne gry ,a nie jakieś z pss za 10 zł :)

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Merkon, poza tym demka są za free ;) A oni raczej dadzą jakieś płatne, ale nie za drogie gdyż ponieśliby za duże koszta.

Raz z tego, że wyciekły dane, a 2, że dają płatne gry :]

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Gry będą raczej do ściągnięcia z PSN jak każdą inna demówkę, ale jak Up napisał najważniejsze żeby PSN ruszyło i dało się grać po sieci.

Opublikowano

Jak to z tymi grami ma wygladać to będzie do sciągniecia czy w jaki sposób mają zamiar to zrealizować?

No chyba nie beda do domu poczta wysylac -.- Poprostu gry jak gry bedziecie mieli PSN + i bedziecie mogli pobrac 2 rzeczy za darmo .

wakow9.png
Opublikowano

Ja już, żeby brzydko nie mówić pierdzielę te ich PSN+ i gry. Niech tylko w końcu włączą to PSN...

Opublikowano

Co do daty to nic nie słychać niestety :( ale za to :

Podczas przebudowywania sieci bierzemy pod uwagę implementację takich dodatków jak cross game chat czy chat wideo dostępny z poziomu gry. Nie mogę jeszcze nic potwierdzić, ale oczekujcie "solidnej aktualizacji" z chwilą przywrócenia PSN.

No super ale ja już chcę psn !

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Solidne gwałcenie przez stado murzynów <33

A tak serio, to pewnie wiezienie na parę lat.

8wjJf.jpg

by vPaN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...