Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Wczoraj o 23 PSN zostało poważnie uszkodzone. Na oficjalnym amerykańskim blogu pojawiła się informacja iż naprawa potrwa 1 albo 2 dni.

Znowu wszystko przez grupę hakerów Anonimowych.

Miejmy nadzieje iż szybko powrócimy do PSN ; )

Pozdrawiam.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehhhh i na co im to ? :/

Pewnie chcieli sobie konto zrobić, hmm... bardziej pro od innych i przy okazji doprowadzili do rozwalenia PSN ;/. No cóż również mam nadzieję że PSN szybko wróci do normy ....

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jak donoszą media o ps3, mogły ucierpieć nasze nr. kard kredytowych jak i hasła do nich.

No to wyjaśnia co hackerzy chcieli zrobić, lub co gorsza- zrobili. Jeśli nr. kard kredytowych i hasła zostały skradzione, i dostały się w że tak powiem niepowołane ręce, to macie poważny problem <Wy użytkownicy PSN>, bo jak wiadomo istnieją sposoby na włamanie się do konta w banku, a co za tym idzie- chyba wszyscy wiedzą ;/

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Jak się dowiedziałem, na oficjalnej stronie grupy anonimowych hakerów, sami hakerzy napisali coś takiego:

Podanie szczegółów dotyczących Twojej karty kredytowej pozwoli Ci na dalsze korzystanie z usługi PlayStation Network.

Co o tym sądzicie?

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Oby nic poważnego się nie stało...

tak btw, pojawiły się jakieś nowe dema na PSS?

Zależy na jakim na europejskim aktualizacja była 20.04 i doszedł tylko virtua tennis 4 , a na us to nie wiem

btw. ja na szczęście nie korzystałem z karty na pss ale mam nadzieje ,że szybko to naprawią i nic poważnego się nie stanie :]

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Do jutra jest ostateczny termin naprawy. Ale niestety anonymous szykują już kolejny zmasowwny atak je PSN.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Przecież piszą w internecie ,że na swojej stronie napisali ,że ten atak nie będzie dot. żadnego produktu Sony.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Dobrze, że jutro będzie już wszystko działać, bo nie da się wytrzymać bez multi :C

Opublikowano

@up

Jakoś nie działa :P i wątpię żeby dziś działało

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Opublikowano

Ja też jestem wkurzony chłopaki ; / Niektóre źródła donoszą że przerwa może być nawet do 16 maja o.O Wtedy będzie tragedia ; x

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Nie umiesz czytać ?? cytuje: "przerwa może być nawet do 16 maja "

Pomogłem? Daj + :)

Noname94PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...