Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@XKosiKredki

ja tego gówna nie oglądałem...

bo to chyba każdy wie kto to zrobił a ty tam napisałeś " Nie wiadomo kto to zrobił, oraz śledztwo jest w toku... "

Od 22 kwietnia wiadomo kto to zrobił było głośno w angielskim TV i w USA... pierwszych 5 kolesi z tej grupy już zatrzymali w UK...

Tyle co ty wiesz to tylko można się dowiedzieć z polskich wywiadów, Polskich "Specjalistów" haha

@terminator

Powiedz mi czy ty byś kogoś wynagradzał za to ze nie miał neta z powodu jakiś hackerów...

No więc właśnie nic z tego nie będziecie mieli tylko to że musicie czekać i nikt nie wie ile...

Opublikowano

@XKosiKredki

Od 22 kwietnia wiadomo kto to zrobił było głośno w angielskim TV i w USA...

Tego i mi zależy na jakimś artykule lub wywiadzie.

Opublikowano

Tego i mi zależy na jakimś artykule lub wywiadzie.

Proszę tu ona mówi że już złapano 5 kolesi w 5 z tej grupy 22 kwietnia czy tam 20 kwietnia i nawet rozmawia z członkiem "Anonymous"

http://www.youtube.com/watch?v=EvQecQdJyZI

Tyle właśnie polska telewizja wie że nic nie wie.

Gadają w faktach o tym a nic nie wiedzą...

Dobranoc.

Opublikowano

A escalation na xboxa wychodzi juz 3 maja ^^ , pewnie zanim ps3 wykupi escalation to portrwaa dluuuuuzej niz wyjscie first strike xD , po takich stratach to WoW ^ . ^ :) a mialem kupowac ps3 ;[

169048.jpg
Opublikowano

@up

Dlatego najlepiej się zastanowić co kupujesz.

Najlepiej kupić xbox-a płaci się za granie przez internet ale masz 100% gwarancji że twoje dane są bezpieczne a nie to co u PS3:)

Opublikowano

@up

Dlatego najlepiej się zastanowić co kupujesz.

Najlepiej kupić xbox-a płaci się za granie przez internet ale masz 100% gwarancji że twoje dane są bezpieczne a nie to co u PS3:)

Wyjdź z tego działu randomie. Niech tego Waszego kloca i XLive rozwalą i to jak najszybciej... Zero szacunku dla takich ludzi jak ty :mellow: Nigdy nie byłem wrogi, ale jak nie patrzysz obiektywnie tylko wręcz namawiasz do jednego to po prostu krew mnie zalewa... Jeżeli tylko ktoś by chciał to XLive rozpierd*liłby tak samo jak PSN. Nigdy nie możemy być pewni, że nasze dane będą bezpieczne, poza tym jeżeli jesteś jednym wielkim FanBoyem Xbox'a i wręcz do niego namawiasz to nie wiem po co się w ogóle w tym dziale udzielasz -,-

@Hokage

Ja już dawno zrezygnowałem z Black Ops- całkowicie. Przy premierze gry byłem tak strasznie podjarany, że kupując w Empiku (nigdzie indziej nie było) przepłaciłem, a później się zawiodłem. Wcześniej postanawiałem nawet, że kupię każde DLC bo gra miała być zaje*ista, a okazało się, że to jeden wielki chłam, który stał się grą bez sensu po wbiciu kilku prestiżów. W poprzednich częściach było przynajmniej coś dlaczego warto było wbijać kolejne prestiże i gry bardziej wciągały, wszystko było lepiej zbalansowane... Patrząc z drugiej strony nie mogę doczekać się Modern Warfare 3, ale głęboko się zastanowię nad jego kupnem natomiast Battlefield 3 po świetnym Bad Company 2 znajdzie się w moim napędzie na 100%.

Opublikowano

@Roue popieram twoją wypowiedź co do mimik16. Ja na 100% kupię MW3 ponieważ jestem fanem serii CoD tak więc nie bd żadnej części omijać. Battlefield 3 też pojawi się u mnie w nośniku w 100%. Dlatego już zainwestowałem w telewizor 42 cale ; )

@Edit jutro o godz. 6:00 czasu polskiego (Tokio 14:00) będzie oficjalna konferencja SCE tak więc dowiemy się jutro wszystkiego.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@Roue popieram twoją wypowiedź co do mimik16. Ja na 100% kupię MW3 ponieważ jestem fanem serii CoD tak więc nie bd żadnej części omijać. Battlefield 3 też pojawi się u mnie w nośniku w 100%. Dlatego już zainwestowałem w telewizor 42 cale ; )

@Edit jutro o godz. 6:00 czasu polskiego (Tokio 14:00) będzie oficjalna konferencja SCE tak więc dowiemy się jutro wszystkiego.

No to ciekawie :) , sam się nie mogę doczekać Mw3 , a Battlefield to będzie perełka :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Tak. Będzie dot. włamania. Sony wypowie się jakie dane zostały wykradzione i czy należy się bać, jakie dane są bezpieczne, kiedy i jakie usługi wrócą do życia oraz jak zamierzają nam to wynagrodzić.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Uwaga! Naszą nagrodą będzie miesiąc PS plus za darmo i gry do pobrania. Jeszcze dziś prawdopodobnie późnym wieczorem wróci PSN!

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Tańsze ceny , przywileje jakieś. Gdzie wy oglądaliście tą konferencje albo strone podajcie

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nie powiem ci gdzie takie coś się ogląda itd. Trzeba samemu dojść ; D Poszukaj gdzieś na yt już pewnie ktoś wrzucił ; )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Nie powiem ci gdzie takie coś się ogląda itd. Trzeba samemu dojść ; D Poszukaj gdzieś na yt już pewnie ktoś wrzucił ; )

Niestety. Na YT nic nie ma, są filmiki sprzed tygodnia o tym jak to PSN zostało shackowane przez Anonymous'es ale o konferencji niestety nic nie ma , co nie zmienia faktu : Czekamy do wieczora! :D

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

O ty!

Zresztą, od czego jest wujek google <3

Co do nagrody no to fajnie, fajnie...

Czekamy do wieczora!

Opublikowano

Dobra chłopaki. Jak będzie jakaś fajna gra multiplayer do pobrania to zgadajmy się na jakąś grę, co wy na to? ; )

1344070068-U346826.png

Opublikowano

OK. Jak najbardziej.

PS. Jak zdobyc Postmaker'a?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...