Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

terminator

pod kopula to ty masz niezdrowo,

Sojoker

Mowie ogolnie jako zrodlo informacji korzystac z tej strony.

Tak sie sklada, ze gdzie indziej wynalazlem ta informacje o jutrzejszym terminie aktywnego PSN, nie tylko ta stronka ze zgraja dzieciakow - redaktorow udostepnia takowe newsy dla Twojej wiadomosci.

A tak na powaznie to najbardziej realna data jest 31 V

@down

To lepiej z niej nie korzystaj, ja i wielu moich znajomych dostalismy Ban na IP za skrytykowanie recenzji, ktore byly uzasadnione i za wytkniece redakcji bledow za falszywe wyssane z palca newsy odnosnie paru gier na poczatku 2010 i wpawianiu czytelnikom tandety, aby poszli i kupili bo z kolei redaktorzy w lape za reklame dostali, co sie okazalo ze byla lipna gra

Opublikowano

terminator

pod kopula to ty masz niezdrowo,

Sojoker

Mowie ogolnie jako zrodlo informacji korzystac z tej strony.

Tak sie sklada, ze gdzie indziej wynalazlem ta informacje o jutrzejszym terminie aktywnego PSN, nie tylko ta stronka ze zgraja dzieciakow - redaktorow udostepnia takowe newsy dla Twojej wiadomosci.

A tak na powaznie to najbardziej realna data jest 31 V

Ja na tą stronę weszłem po raz pierwszy bo ktoś zarzucił linka,a co do działalności to mam skrytą nadzieję, że ruszy jutro choć i tak jestem pewien że to tylko plotka.

Opublikowano

Nie da rady resetnąć hasła mają zbyt obciążone serwery .... :angry:

@edit

Site Maintenance Notice

The server is currently down for maintenance.

We apologize for the inconvenience. Please try again later.

CO TO KURWA MA BYĆ....

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Cholernie obciążone serwery, ale miejmy nadzieję, że niedługo się to ustabilizuje! :)

EDIT: Jeszcze trochę chyba musimy poczekać..., ale już coś jest!

Opublikowano

U mnie - w Polsce nie działa, ale jak już część Europy dostała to my do rana też powinniśmy dostać, a serwery są obciążone bo tysiące osób nie grało miesiąc to wbijają wszyscy...

@Edit

Coś się musi dziać... wyłączona "zakładka" PlayStationNetwork na stronce PlayStation, ale dalej jest offline, pozostaje czekać.

Opublikowano

U mnie - w Polsce nie działa, ale jak już część Europy dostała to my do rana też powinniśmy dostać, a serwery są obciążone bo tysiące osób nie grało miesiąc to wbijają wszyscy...

@Edit

Coś się musi dziać... wyłączona "zakładka" PlayStationNetwork na stronce PlayStation, ale dalej jest offline, pozostaje czekać.

Fakt, jakieś dziwne rzeczy się teraz dzieją :O Jeszcze trzeba poczekać, ale przynajmniej już coś jest! :D

Opublikowano

Jak napisał Roue - już coś jest, czyli wreszcie widzimy, że coś się dzieje bo działało i nie działa (chyba źle nie?) czyli miejmy nadzieję, że ta plotka z ps3site była faktem i jutro będziemy mogli sobie pograć, więc czekamy bo może jeszcze dziś się uda!

@Edit

Włączyli zakładkę o której mówiłem wyżej.

Opublikowano

Sorry spam, ale mam takie wrażenie, że sprawdzili czy wszystko działa, czyli włączyli na chwile i teraz będą z włączeniem na stałe (lub dłuższy okres czasu) czekać do jutra rano (ewentualnie 24 godziny) albo 31 maja :/

Opublikowano

PSN juz dziala ... grac online sie da, ale ps store jeszcze jest off ... Także gier nie da sie zobaczyc jakie dali ...

fiR919k.png

Opublikowano

PSN juz dziala ... grac online sie da, ale ps store jeszcze jest off ... Także gier nie da sie zobaczyc jakie dali ...

Nie działa, chyba że nie jesteś z Polski, a większość interesuje stan PSN w Polsce!

Tak BTW - na pewno coś robią jak piszecie, że działa a potem nie działa a zakładka PSN na oficjalnej stronie PlayStation też co chwile działa a potem znów nie działa i tak na zmianę, niech już to kur*a włączą ja chce grać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...