Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro z rana powinno działać. Nie wiadomo jaka gra będzie do pobrania. Ja powiem tylko iż natychmiast zassam Zenonie ; d Polecam tą grę ; )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Jutro z rana powinno działać. Nie wiadomo jaka gra będzie do pobrania. Ja powiem tylko iż natychmiast zassam Zenonie ; d Polecam tą grę ; )

PSN zostanie prawdopodobnie uruchomione ~2 w nocy czasu polskiego, więc o 20 w USA <najprawdopodobniej!>, a jeśli nie zostanie uruchomione do godz. 4 nad ranem czasu Polskiego to nie liczyłbym na to że zostanie odpalone w najbliższym tygodniu.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Za darmo z pełnych wersji nic nie będzie! Tylko dla wyznaczonych regionów będą elementy do pobrania.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

I to jest właśnie chamstwo. Słyszałem nawet, że jak się pobierze te gry za darmo dla PS Plus to po wygaśnięciu usługi one się blokują ; o

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Nikt nie wie kiedy start... Pisali, że w tym tygodniu (czyt. wczoraj) ale gówno widzę... Ponadto to PSN Plus jest chałowe. Dlaczego? A dlatego iż gdy pobierzemy darmowe gry mając PS Plus one wygasają (czyt. blokują się) po wygaśnięciu subskrypcji PS Plus. Jest to chamstwo. Co dziwne darmowe dodatki itd. zostają na amen ale gry nie.

@Edit PSN budzi się do życia! Japończycy już się logują! Z dniem 3 maja i my będziemy mogli się już zalogować! Trzymamy kciuki!

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Niee. To prawda. Na Japońskiej str. jest, że PSN jest online ; ] Nawet Sony podaje iż z dniem 3 maja prawdopodobnie cała Europa odzyska również dostęp. Tak wiem prawdopodobnie ale coś w tym jest ; ]

1344070068-U346826.png

Opublikowano

YHYM, tylko ,że żadnego newsa nie ma dot. wznowienia PSN. Jest tylko ,że PSN niedługo ma być wznowione.

Źródło:

http://www.scei.co.jp/index_e.html

Tabciogaraj.png

Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Ehh nie masz dojść to nie masz. Japończycy donoszą, że już się u nich można logować tak więc...

Cytacik:

Japończycy zaczynają bowiem donosić, że "wpisanie się" do Sieci ponownie stało się możliwe na terenie ich kraju.

Po 2. Japonia ma bodajże przecież czas 8 godzin do przodu od nas, tak więc z rana powinniśmy mogli już się zalogować ale tak chyba nie będzie. Albo i będzie (wątpię).

1344070068-U346826.png

Opublikowano

PSN - Offline dalej, nie moge się już doczekać!

@EDIT

mógł by ktoś oglądnąć i przetłumaczyć?

Tabciogaraj.png

Opublikowano

Każdy to wie... Poczytaj sobie, że SCO zaatakowali... Szczerze to wszystko zaczyna mnie wkurzać...

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Poczytałem, poczytałem aż... się naczytałem. Z tego co pisze na Japońskiej oficjalnej stronie koncernu podręcznik aktualizacji ma wrócić jeszcze dzisiaj. Co to podręcznik aktualizacji? Po prostu system odpowiedzialny za aktualizacje. Inne usługi mają być wznawiane stopniowo.

Przeczytajcie, dzisiaj był uptade tych informacji tak więc:

http://cdn.jp.playstation.com/msg/state.html

1344070068-U346826.png

Opublikowano

Pozostaje im tylko jeszcze kilkanaście godzin do dotrzymania terminu. Jak nie to Sony będzie musiało się ostro postarać z nagrodą ; ] Niektórzy użytkownicy PSN mają zarejestrowane konta na Japońskiej tej ale nie mogą się zalogować (są to osoby z Europy). Blokada czy jak? Zobaczymy jutro.

1344070068-U346826.png

Opublikowano

terminator - skończ pier*olić .... Nie ma psn i będzie za miesiąc minimalnie ... Jak zjebie mi się ps3 to kupuje xboxa może i się płaci , ale jakość i grafika powala.

btw. W Japonni kataklizmy a oni się przejmują psn :>

Opublikowano

Sam się dziwię czemu nie działa ; o Czekam do wieczora potem dzwonię do Sony Polska i bd zgłaszał o lepszą rekompensatę albo ich tak opieprze że hoho

1344070068-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...