Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awaria Psn.

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego się kupuje xboxa : D

ciekaw jestem jaka kara spotka tych " hakjeruf "

Ci hakerzy udowodnili Sony Entertaiment ze ich zabezpieczenia niesa skuteczne bo SE sie przechwalalo ze maja doskonale zabezpieczenia mam nadzieje ze niebeda sie przchwalac na 2 raz

Xbox sie niechwali i dalej dziala xlive ale do czasu wiec to nierobi roznicy

• Odpowiedzi 259
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie, miało być w tym tygodniu i dupa - tydzień się kończy (2 godziny zostały do końca dokładnie...), ale jak wciągu tych 2 godzin włączą to będzie GIT, ale to były przypuszczenia (chyba), więc pozostaje nam jeszcze dłuugo czekać aż dadzą nam konkretną datę lub po prostu znienacka nam PSN-a włączą, oby to nasze oczekiwanie już dobiegało końca...

Opublikowano

Ci hakerzy udowodnili Sony Entertaiment ze ich zabezpieczenia niesa skuteczne bo SE sie przechwalalo ze maja doskonale zabezpieczenia mam nadzieje ze niebeda sie przchwalac na 2 raz

Xbox sie niechwali i dalej dziala xlive ale do czasu wiec to nierobi roznicy

Synek, synek od ili lat masz XBOX'a? Ja go w ogóle nie mam ,a incydent z microsoftem dokładnie pamiętam kiedy to XLive po tym ataku przeszło na płatne.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Co to w ogóle za blog jest? To nie jest oficjalny blog sony? Czemu to się jeszcze u nich nie pojawiło. Czyżby to z japońskiej strony? Oby to nie była prawda i szybciej uruchomili PSN-a bo już za długo czekamy na to...

Opublikowano

Synek, synek od ili lat masz XBOX'a? Ja go w ogóle nie mam ,a incydent z microsoftem dokładnie pamiętam kiedy to XLive po tym ataku przeszło na płatne.

Nieposiadam xboxa sa to informacje ktore wyczytalem

Opublikowano

jak myslicie czy otworza nam czesc serwerow MP przed oficjalnym startem? (jaka date zakladacie, ja srodek marca chociaz jeszcze 22 dni :( co daje nam 3 tygodnie grania w same SP)

Opublikowano

@up

jezeli uwazasz ze 1 zl miesiecznie to dla ciebie duzo

1zł? Weź ty w ogóle wyjdź- za XLive płaci się ok. 150zł na rok

No to pozostaje czekać do końca maja... trudno. Miejmy nadzieję, że PSN wróci jako nowe, lepsze PSN.

Opublikowano

1zł? Weź ty w ogóle wyjdź- za XLive płaci się ok. 150zł na rok

No to pozostaje czekać do końca maja... trudno. Miejmy nadzieję, że PSN wróci jako nowe, lepsze PSN.

Wrócić wróci.

Z resztą jestem pewny że Anonymous mogłoby również zaatakować Microsoft, a to że tego nie zrobili było wyjaśnione u góry... Gdyby Sony nie chwaliło się jakie to oni mają zabezp. nie doszłoby do czegoś takiego. A i jeszcze jedno: miejmy nadzieję że nie dojdzie do tego co z XBox live- X-live też było na początku darmowe, ale po podobnym incydencie już przestało.

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Liczyłem na inną wiadomość :> ale cóż, muszę się z tym pogodzić.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja sie chce zarejestrowac na ps network i mi pisze this service is currlenty undergoing maitenance to przez tych hackerow czy z mojej winy ?: ) bo sie wystraszylem ostro

RMCF

Opublikowano

Anonimowi się rozpadli xD 2 kolesi z anonimowych podało nazwiska 500 członków tej grupy ; D

No to już coś :). Pewnie tych dwóch kolesi zostanie uniewinnionych .

Ale ja się boje! Przecież to ja zaatakowałem PSN i to ja jestem liderem Anonymous :mellow:

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...