Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i Odpowiedzi

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 421
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

X-world serwer jest do kitu, dlaatego prawie zawsze nie dziala. Grajcie na charisme, chociaz tam macie 0 pomocy od adminow. A z reszta to macie spis.

Kappa.

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dajcie mi linki do tutków... albo napiszcie mi o tym na pw

Jak zacząć grać w cabal online priv

jak i skąd sciągnąc klient (i patche jakie mam też sciągnąć)

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Siemka mam pytanie co do skilli gram warriorem i wziolem 2 skille : power stab i flash draw ... power stab mam już na 6 ale dalej nie moge dawać pkt nie ma takiego minusa przy info skillu pisze :

level up Rank (Point) Apprentice (2)

Level Up Skill Point: 1

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

czy działa wam w tej chwili cabal.

bo pobrałem go i jak wpisze login i hasło to mi wyskakuje po chwili ze game lost i try later :/

tez to macie ??

84520764.jpg

Sygna By Kolega

:)

minusy.png

Opublikowano

Elo mam problem ;/

Dlaczego jak się loguje do gry to Pisze mi You have been disconnected from the server.

Robilem Check Files lecz dalej ten sam błąd.

Nie wiem od czego to zależy ;d Prosze o jak najszybszą odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UnHappy : Już cabal działa, możesz grać.

Mati : Pewnie masz na str ridera instrukcje ;p

Matiu : Postaraj się zrobić reinstal.

Kappa.

Opublikowano

Mam pytanie ... Ścągnołem cabala z tej strony cabalonline.com no i zainstalowałem włanczam ii robi się update i w 5/7 zatrzymuje się i nie chce dale iść nie pamiętam co tam na dole pisze ale coś tam pisało ; /// a teraz śćągnołem jjeszcze raz to się to ładuje i nie wiem czy się to zrobi jestem przy 2/7 NIe możliwe to jest mam kompa 8 gb 4 rdzeniowy procek i przesył internetu 4 gb

PS. Znów to wyskoczyło i jestto " Dwolnoad failed Pleas try again "

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem. Mianowicie otwieram AH i chce cos wystawic na sprzedaz to wyskakuje komunikat" Please wait and try again" wiem co on oznacza ale wczesniej taki błąd nie występował. To nie problem łącza ani antywirusa/firewalla, a gdy chce otworzyc magazyn musze czekac z minute. Wie ktos o co chodzi ? i jak rozwiązac ten problem ?

chomik468x60.gif
Opublikowano

Cześć, powracam do gry po ponad rocznej przerwie, kilka update'ów mnie omineło, i chciałbym dowiedzieć się gdzie teraz najlepiej dropi chodzi mi o wartość dropu/czas. 140 lvl bl ze słabym eq bo mnie okradli i dlatego przestałem grać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z Cabalem a więc zrobiłem postać i chce się zalogować a tam się coś wyświetla że jakieś hasło trzeba wpisać (przy wejściu na chanel) proszę o pomoc

Opublikowano

@zelka21m

Wpisz np swój rocznik 19XX ale pamiętaj to ! Później to bd musiał wpisywać. Chyba że o coś innego chodzi to nie wiem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki błąd Server object error 'ASP 0177 : 800401f3'.i coś jeszcze w tym stylu.Wszystko zrobiłem update i cały czas mi to pisze i gry nie mogę włączyć .Jak dam start to nic się nie dzieje co mam zrobić help!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...