Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdyż grając na serwerze csyt2 zbugowała mi się postać 92 lv.

Gdy na nią wchodzę wyrzuca z serwera.

Czy jest możliwość odbugowania postaci???

Proszę o odpowiedź . :huh:

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc już od dawna mam pewien problem, gdy gram sobie na privach i włączam wallhacka (cheat) to w 95% wywala mnie z metina i mam jakieś "????"

Jest to normalny metek z 2008r niepatchowany, z tej samej instalki instalują koledzy i im działa w 100%

Opublikowano

jak zauwazyliscie jest teraz problem ze jesli sie gra na obejsciu i ma sie wlaczone mh wogule nie widac jak sie bije z konia na orginalnym to samo wlaczymy mh i to samo jest prosze o pomoc co mozna zrobic

Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Gdy Wszystko Idzie Źle

Pamiętaj!

Może Być Gorzej

Opublikowano

Witam. Nie chce zakladac nowego tematu, bo po co zasmiecac forum. Szukalem, ale nie znalazlem wiec prosze Was o pomoc, a mianowicie szukam takiego bota, ktory by "wciskal" przycisk "F7", oraz instrukcje do tego bota ;)

Z gory dziekuje.:)

PS Nie pisze PL znakow. :)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

witam

jutro albo pojutrze bede mial konia bojowego, i chcialbym wlaczac z niego czrowane ostrze i zbrojke, poniewaz jak bede ustawial EXP BOTA, to on mi sam z konia nie zejdzia i nastepnie wejdzie :/

wiec co moge zrobic?

moze jest hack ktory pozwala na wlaczenie skili z boja.

Pozdro

Opublikowano

witam

chcialbym prosic o szczegółową instrukcje jak wejść na priv serwer bo dopiero poczatkujacy jestem;)

z góry dziekuje

Opublikowano

witam

chciałbym prosić o szczegółową instrukcje jak wejść na priv serwer bo dopiero początkujący jestem;)

z góry dziękuje

Opublikowano

witam

chciałbym prosić o szczegółową instrukcje jak wejść na priv serwer bo dopiero początkujący jestem;)

z góry dziękuje

Prosze bardzo... :)

1. Ściagasz metina z 2008 r niepatchowanego

http://www.idg.pl/ftp/gry_8676/Metin.2.Client..2008.09.08..html

2. Instalujesz, ale nie odpalasz. Mozesz zmienic ustawienia (rozdzielczosc itp) odpalajac " config " (z tad gdzie zainstalowales)

3. Rejestrujesz się na prywatnym serwerze.

4. Ściagasz spolszczenie (ok. 2 mb)

5. Wklejasz to spolszczenie do tego metina (tam gdzie zainstalowales)

6. Odpalasz przez spolszczenie i grasz :)

poradnik by Dobo :)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

Opublikowano

no a ja mam pytanie jakie są bonusy wbudowane w zabójcy żółtego smoka ponieważ na privie aktualnie mam +2 i na chinolu pisze coś +30 a w drugiej linijce +33%

Opublikowano

Witam,

szukam hacka czy tam BuffBota, mam postac mam bufa ale zeba sama mi buffowala bo nie chce mi sie co chwile minimalizowac;/

A po co minimalizowac?

w Configu ustaw sobie na Window mode... i wtedy tylko zmieniasz miedzy okanami... nie bedziesz musial niczego minimalizowac ; )

Opublikowano

Witam,

szukam hacka czy tam BuffBota, mam postac mam bufa ale zeba sama mi buffowala bo nie chce mi sie co chwile minimalizowac;/

Zobacz do działu hacki boty bugi do metin2 tam jest buff bot bo widziałem ;)

83e6a56c3c295.png

Opublikowano

Mam monitor 22 cale i bardzo słabą grafika gry. Chciałbym ją poprawić nie zmieniając rozdzielczości, bo w tedy wszystko się pościąga, ale okna np. postaci©, ekwipunku(i) itd robią się mniejsze i nie da się nic przeczytać. Więc proszę o pomoc.

HELP

Pomoże ktoś? Będą +

Opublikowano

siema. moze mi ktos wyslac na pw albo tutaj napisac linki do najnowszego i najlepszego exp bota, drop hacka i multihacka?? z gory thx;]

Opublikowano

Witam.

Jestem początkowym hosterem i miałbym wielką prośbę..

Mam pliki od Sui server stoi ale miałbym prośbę abyście zrobili mi q do niej (Handlarki Hand-Up) Aby dała skile na P

I jak edytować lub wy byście mi powiedzieli aby handlara nie dawala expa ale odrazu lvl.. )

Gdyby było to możliwe chciałbym abyście pomogli mi i dziś)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witajcie,

Mam takie problem: używam bota Lonely 0.0.6 w wersji jaguara (pl) od Uzziela (czy jakoś tak..) Wczoraj w nocy zostawiłem odpalone 2 metiny na tymże bocie, 1 koto lurowało zaś 2 waliło (więcej o tym sposobie tutaj) Wbijam dziś rano na kompa a tam 1 metin się coś wykrzaczył - no cóż, bywa. Problem jednak w tym, ze jak chciałem go uruchomić jeszcze raz to pokazywało się okno metina z listą serwerów i nic nie dało się zrobić, po kliknięciu w okno wyskakiwał błąd, że metin się zwiesił etc.

Tego próbowałem:

• Zrestartowałem metiny, bota i komputer. Po restarcie dokładnie to samo.

• Mam 2 niezależne od siebie metiny, 1 spatchowany 2 nie - na żadnym nie działa.

• Usunąłem bota i jego wszystkie pliki z dysku (prócz instalatora) i wpisy w rejestrze. Efekt? Żaden.

• Uruchamianie bota z trybie zgodności WinXP sp2 oraz 3 kończy się fiaskiem. Usuwanie pliku z bota 'gameconfig' również nic nie daje.

• Same metiny (z pominięciem bota) uruchamiają się i działają bez zarzutu.

Pytanie więc brzmi: Czy ktoś z was miał kiedyś podobny problem? Może ktoś wie co mogłoby pomóc? Rzecz jasna bardzo mi zależy na tym ;P Za każdą pomocną radę i taką, która choć trochę mnie przybliży do rozwiązania problemu stawiam czyli to, co tygryski lubią najbardziej xD

PS Po przyjściu z pewnej instytucji państwowej jaką jest szkoła przetestuje jeszcze jedną rzecz: Skopiuje pliki metina od siostry, która odpalała metina na początku marca więc będzie bez pewnych aktualizacji, może to coś da.

(Miałem swój topic ale komuś przeszkadzał..)

===EDIT===

Zasysam klienta z 2008r. Przetestuje na nim jednakże dalej czekam na odp.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...