Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sk8jac

Hej .Mam pytanie, jako ze za duzo czasu na nabijanie lvl nie mam i inne rzeczy wiec postanowiłem pobawic sie troche hackami, Fishbot babel działa bez problemow, na MH speeda tez wieksza poruszania sie , ataku itp...tylko mam pytanie (bo widzialem chybana YT) czy jest hack ktory powoduje za jednym nacisnieciem akceptuj- zaakceptowanie u dwóch osób przy handlu?...czy to jakas sciema tylko była jak z Yang hackami i exp...?

Jest taki hack nazywa się on Trade & Store Hack 2.0 ale żeby dostać do niego Login i Hasło trzeba zapłacić 100 Euro albo nabić 3000 postów na włoskim forum...

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

a ja chcialbym sie zapytac jak posluguje sie appserverem bo chcialem wrzucic wszystkie podstrony zeby pozniej zrobic dalej stronke ale nie wiem gdzie co jak :P a drugi to zwiazane z robieniem gma : poniewaz zakladam serwer, czekam az pojawi sie ten blad cos tam na e.... , resetuje, loguje sie, ./start , 6razy operation logout , loguje sie, serwer dziala . Gdy mam wlaczony serwer z tymi 6 operation timed out wchodze do navicata , mam juz ta siec(mt2), wchodze dalej , gmhost ( wpisuje moje ip hamachi) , gmlist ( do postaci rain tylko zmieniam ip na swoje z hamachi - bez koncowki 100 ) zamykam calkowicie Navicata , wchodze action , reset , yes , czekam zaloguje sie do maszyny, pozniej ./ start , znowu operation timed out , wchodze na metka , na postac ,, rain" , loguje sie, a tam nadal zwykla postac ;// o co moze chodzic , co po drodze zrobilem zle ? ;/ czy moze po stworzeniu serwera mialem dac action , reset , zalogowac sie i dopiero wtedy w navicacie , czy ip pomieszalem czy z tymi resetami cos ? pls o pomoc :( :( :( :unsure: :blink: :blink:

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

No to ja teraz. Mam problem - włączam MH, następnie 1Hit-Hack'a, i on zmienia prędkość bicia, zamiast zabijać jednym uderzeniem. Co z tym dokładniej?

Opublikowano

Elo. No to teraz muj problem :) A więc : założyłem konto na FinaLongju2, pobrałem klienta, zrobiłem 2 postacie i kiedy che wejść na którąś z nich to mnie wywala do wyboru CH. Proszę o szybką odpowiedź.

PS. Często wyskakuje mi że nie mogę się połączyć z serwerem.

Opublikowano

Jest problem, mam prywatny serwer chodzi mi on dobrze. Problem jest z Postacią wysłałem swojego GM-a do Swiątyni Hwang i postać się zbugowała. Jak odpalam metina wszystko jest ok do momentu wybrania postaci,

Kiedy wybieram swojego GM-a wywala mnie do okna logowania, myślę że to wina PortMap, nie ma tam jakiegoś portu. Dodam że w Portmap mam 48 portów, jeśli ktoś wie jaki numer portu jest do świątyni Hwang lub link do Portmap z wystarczającą ilością portówto byłbym wdzięczny.

Proszę o pomoc !!!!

Opublikowano

Siema

Mam problem z polskim metkiem jak włączam go to pokazuje mi sie patchserver list (errorcode sfr=12007) zrobiło mi się to jak 2 tygodnie mnie nie było w domu i komp nie był odpalany przedtem wszystko było cacy a teraz nie działa... dawajcie propozycje bo szkoda mi miałem 69lvl z eq +6/+7/+8/+9...

Daj + 'ika, to nic nie kosztuje. :]

Opublikowano

Mam problem z Mh 5 nie działa mi na windows 7 mam Net Framework 3.5, włańczłem metina z obejscia i próbowałem włączyć Mh ze zgodnością ale nic nie działa.

Co robić?

Opublikowano

Mam problem z cheatem Angelbot by xWaffeleisen v2.2. Problem polega na tym, że odpalilem metka bez obejścia normalne przez głowny plik i po daniu start wyskoczył mi następujacy błąd :

Error : Access volation at 0x1E506E9 (tired to read from 0x4B1E6F6A), program terminated.

Kiedy odpalalem z tym obejściem podpietym wogóle nie reagował. (chodzi o bota, żeby można było zminimalizować metina)

//

Czesto dostaje log out'a przy korzystaniu z MH przy opcjach attak speed 2 i 1hit attack ( przy samym speed ataack też mnei wywala) nastempuje to po około 20 sekundach ciągłego nawalania mobów. W czym tkwi problem? Komputer mam raczej niezły ( Vista ) a neta 2mb/s . Są na to jakieś rady? Polecacie mi jakiegoś MH? Gram na metinie UK/US

Opublikowano

skizy ściągni sobie z :

http://www.m2-tools.de

AngelBot by banjo1

Jak ci nie będzie działać to napisz tutaj albo do mnie na GG to ci pomoge

GG- 11240957

21191.jpg

cslogo3.png

Nie dyskutuj z czlowiekiem prostym. Sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem. :lol:

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

yt2game ....wymaga dobrego połączenia internetuu.Miałem tam grać ale wolee wulinaa bo ma mniejsze wymaganie jeżeli chodzi o ineternet, może trochee jest gorszy drop kasy ale przynajmniej nie jest tak drogo jak na et2game. Np.:zbrój Baga Smoków (+9,bez bonów,bez kd) cena na wulinie wynosi 5-6kk a na et2game 200-210kk <---żaL trochee, chociaż na et2game troche szybciej dropi sie kaseee,ale powinni zniżyć troche te cenyyy.Mój kolega gra na et2game i ma 300min gry 80lvl a na wulinie 400 min gry i ma 70lvl.

...chybbaaa żee masz net'aa powyżej 6Mb too niewem...

daje mój nr. G_g [jak coś to pisz]: 9182732

592942ea55fdc_post-121470-126055938831.jpg

592942ea72b20_post-121470-126055943086.gif

...

....

.....

......

Głupi kawał zrobiony przez moich kolegów pod moim nickiem, zepsuł mi moją reputację....

Można jakoś usunąć te konto tu ? HELP < PW

Opublikowano

Witam Wiem ze to noobsko zabrzmi ale mam sprawe poda mi ktos link do serwera jakiegos chinskiego co szybko lvl leci ;pp i jak by mogl to linka do download clienta :D??

Opublikowano

mam problem i proszę o jak najszybszą odpowiedź. Mam ściągnięty multihack 5.0, ale jak chcę go włączyć to pisze że aplikacja jest źle zainicjowana czy coś w tym stylu :s Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Więc tak:

Wczoraj miałem format kompa zainstalowałem sp3, Net Famework 3.5 i próbuję odpalić polskiego metina wszystko ladnie sie patchuje a tu nagle przy koncu wyskoczylo mi takie cosik :

magicalsnap200912151732.png

Proszę o szybką pomoc :)

Opublikowano

No to taK :

1) Może być to jednorazowy problem związany z metinem, twoim netem.

2) Jeśli błąd się będzie powtarzał odinstaluj/zainstaluj metina na nowo to powinno pomóc.

Jeśli to nie pomoże to jeszcze spróbuje uzyskać więcej informacji na ten temat

>>>PozdRo<<<

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21191.jpg

cslogo3.png

18413.png

Nie dyskutuj z czlowiekiem prostym. Sprowadzi cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem. :lol:

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

C:\Documents and Settings\Albert\Pulpit/metin2 problem

Pokazuje mi się takie coś jak próbuje włączyć metina II polski serwer... dzieje się tak od około 2 miesięcy... i nie przybywa ani 1% w downloadzie... gdyby screen nie działał to dołanczam załącznik... Proszę o szybką odpowiedź!

592964b47b847_post-117014-126122349327.jpg

Opublikowano

Pokazuje mi się takie coś jak próbuje włączyć metina II polski serwer... dzieje się tak od około 2 miesięcy... i nie przybywa ani 1% w downloadzie... gdyby screen nie działał to dołanczam załącznik... Proszę o szybką odpowiedź!
Opublikowano

Po 1. Double Post

Po 2. to wyskakuje jak torrent nie moze sie do sieci Przyczyny:

Osłona p2p ( u mnie w avascie wytarczy go wylaczyc)

Firewall

Opublikowano

y0 All,

MAm pyt.

..Gram na Privie yt2game i czasem normalnie sie loguje i gram

A czasem mam błąd łączenia sie z serverm

I patrze wtedy na stronkę www.metin2mod.tk/ i tam pisze żę albo server jest ONN czesem że są poprawki a dziś pisze że serv jest OF ??

A jak serv jest OF to już chyba nigdy go nie będzie no nie ??

Bo kiedyś pisało że 123wulin OFF jest a teraz tam pisze żę ONN jest !!

chyba żę z powodu świąt nie działaa yt2game !??

HELP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...