Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam takie problem: używam bota Lonely 0.0.6 w wersji jaguara (pl) od Uzziela (czy jakoś tak..) Wczoraj w nocy zostawiłem odpalone 2 metiny na tymże bocie, 1 koto lurowało zaś 2 waliło (więcej o tym sposobie tutaj) Wbijam dziś rano na kompa a tam 1 metin się coś wykrzaczył - no cóż, bywa. Problem jednak w tym, ze jak chciałem go uruchomić jeszcze raz to pokazywało się okno metina z listą serwerów i nic nie dało się zrobić, po kliknięciu w okno wyskakiwał błąd, że metin się zwiesił etc.

Tego próbowałem:

• Zrestartowałem metiny, bota i komputer. Po restarcie dokładnie to samo.

• Mam 2 niezależne od siebie metiny, 1 spatchowany 2 nie - na żadnym nie działa.

• Usunąłem bota i jego wszystkie pliki z dysku (prócz instalatora) i wpisy w rejestrze. Efekt? Żaden.

• Uruchamianie bota z trybie zgodności WinXP sp2 oraz 3 kończy się fiaskiem. Usuwanie pliku z bota 'gameconfig' również nic nie daje.

• Same metiny (z pominięciem bota) uruchamiają się i działają bez zarzutu.

Pytanie więc brzmi: Czy ktoś z was miał kiedyś podobny problem? Może ktoś wie co mogłoby pomóc? Rzecz jasna bardzo mi zależy na tym ;P Za każdą pomocną radę i taką, która choć trochę mnie przybliży do rozwiązania problemu stawiam czyli to, co tygryski lubią najbardziej xD

PS Po przyjściu z pewnej instytucji państwowej jaką jest szkoła przetestuje jeszcze jedną rzecz: Skopiuje pliki metina od siostry, która odpalała metina na początku marca więc będzie bez pewnych aktualizacji, może to coś da.

(Miałem swój topic ale komuś przeszkadzał..)

===EDIT===

Zasysam klienta z 2008r. Przetestuje na nim jednakże dalej czekam na odp.

Witaj!

mi też nie działa.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie się zabieram za testy. Jeśli coś odkryje na pewno was poinformuje a jeśli mi się uda znaleźć pewne rozwiązanie to napisze tutorialik :)

===EDIT===

Więcej szczegółów znajduje się w tym temacie.

===EDIT===

Uwaga! Bot Loney w wercji 0.0.6 już NIE BĘDZIE działał! Wczoraj ok 5 rano przestał być oficjalnie wspierany przez twórcę z elitepvpers.de Bardzo mi przykro z tego powodu.. Więcej informacji znajdziecie w tym, oryginalym temacie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Witam !

Jest ktos na forum kto ma lub moze zalatwic mi bodego 65+ lvl ;) Plisska :D Przez ten post bug na email :D Stracilem konto moje :( I teraz szuakam nowego. Jesli kto pomoze dam + PRZEZ PW PROSZE NAPISAC ;)

2ynl9pl.jpg
Opublikowano

Mam mały problemik...chciałbym odpalić mh 5.0 ale nie moge,ale metka odpalam obejsciem,wiec co jest grane??... Gram po długiej przerwie w metina,więc może jest coś o czym nie wiem ;d?

Opublikowano

Mam problem gram na kxmetin mam launchera ale niemam chinskiej instalki zeby go otworzyc moze ma ktos linka do jakeijs chinskiej instalki jakiegos serwa? z gory thx;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam ostatnio dowiedziałem się o Yang Bug Bocie czy jakoś tak. Ale nie wiem na czym on polega. Może mi ktoś wyjaśnić co i jak i dać linka do downloadu?

PS: Mile widziany scan i informacja czy działa ten bug na csyt2.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Elo gdy uzywam easymetin2 na metin2.com to mi nie potuje wogole co zrobic?

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ +

banniere_a1.gifbanniere2.gif

31824.png

787185599.png

Opublikowano

Elo gdy uzywam easymetin2 na metin2.com to mi nie potuje wogole co zrobic?

Używasz spolszczonej wersji czy oryginalnej?

Opublikowano

Mam pytanie czy mozna by te opcje "przyciaganie potworow" z ExpBota EasyMetin2 Bot lonely 0.0.12.1108 edited by andrzejt17 przerzucic jako nowego cheata???

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Mam pytanie czy mozna by te opcje "przyciaganie potworow" z ExpBota EasyMetin2 Bot lonely 0.0.12.1108 edited by andrzejt17 przerzucic jako nowego cheata???

Niestety się nie da.

Opublikowano

Witam mam taki problem mam mod kamera z tym yang botem ale on na filmiku tym automatycznie kupuje daje start i daje a mi tak nie działa tylko muszę f7 trzymać ;/ a mi się nie chce co zrobić zęby kupowało automatycznie proszę o szybka odpowiedz

87036772528495453814.png
Opublikowano

Siemka all mam pytanie czy w exp bocie by lonley spolszczonego przez andrzeja co kazdy kick z serwa trzeba recznie ustawiac od nowa takie opcje jak uzywanie skilli , przywolywanie moobow, na ile % ma byc uzyty potek?

jeżeli jest jakis inny hack ktory ma to all i dziala po kicku prosze o podanie linku.

Jest wkurzajace to że po kicku nie luruje moobkow np bo jak ustawie na noc bota widze ladnie 7h bite a bot wbija nie całe 40% ' przez to głupie kicki które usuwaja mi z niego opcje

aa i jeszcze 1 sprawa czy da sie jakos zapisac czego bot ma nie podnosić bo to jednak tez wkurzajace odznaczac po parenascie itemków.

Prosze o jak najszybsza odpowiedz

nicew.png

Kliknij na Sygne i Zobacz Więcej moich Prac

Galeria Się Podobała ? Daj addw.png

FantasticWorld

Nick: BaNNaN

Klasa: Tajemnica ;>

Level: 1+

Sun Online

Nick: ItsMyFirstTime

Klasa: Elementalist Ether / Int

Lvl : 56+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...