Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialem sie zalogowac na tym serwie

http://bc44e008.linkbucks.com/

wszyscy sie zalogowali tylko mi wyskakuje "blad polaczenia z serwerem" o co chodzi juz probowalem od nowa instalowac metka 2008 i wkleic spolszczenie ale to nic nie dalo tam pisze cos z mc neiwiem co to probowalem tez z tym cos kombionowac ale tez nie szlo o co chodzi ?! ;/

chyba wszystkie serwy mi tak niedzialaja o co chodzi ? :( musz miec to do jutra naprawione !

A połączony z hamachi jestes?

Back to BF3...

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam i co wiadomo cos na temat sh zeby dzialal 1 hit i spada zeby dalo sie expic hmm pozdrawiam

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

Witajcie gracz, zgłaszam się z wielkim dla mnie problemem. Ściągałem Multihacka 5.0, gdy wchodzę do gry hack nie działa. Ściągnąłem tylko Net Worka 3.5. Nic więcej żadnych innych plików tylko hacka i net worka. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

Kto mi pomoże?? Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić serwer bez hamachi. Czy ktoś wie jak to zrobić?? proszę o odpowiedź

Nauczmy Dzieci NEO dawać LUBIĘ TO!

To nic nie kosztuje, a motywuje -.^

Opublikowano

Poszukaj tutaj :

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=81770

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

Siemanko!

Mam taki mały problem z u1u1.net. Kiedy próbuję się połączyć wyskakuje mi, że nie można połączyć z serverem. Nie wiem dlaczego tak jest, do wczoraj wszystko było ok, a teraz nie dam rady wbić. A jak pytam kolegów to oni wbijają normalnie, mam zainstalowane te update z 3 stycznia 2010. Aha i mam internet radiowy. Jeśli ktoś zna przyczynę proszę o pomoc. :)

Pomogłem? Daj (+)

Opublikowano

Mam pytanie. Przed chwilą na polskim metinie widziałem kilku boterów, do których same przychodziły potwory, ci boterzy sami podnosili itemy. Wie ktoś jak ten hack sie nazywa? Szukałem na google

Opublikowano

Witam.

Poszukuję aktualnie działającego moblocka, który nie kicka cały czas.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Mam pytanie. Przed chwilą na polskim metinie widziałem kilku boterów, do których same przychodziły potwory, ci boterzy sami podnosili itemy. Wie ktoś jak ten hack sie nazywa? Szukałem na google

Ten Hack nazywa się moblock. Ten hack jest w M2 MultiversionHack by banjo1 v3.89

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

Siemka wszystkim. mam problem. wczoraj wyłączyłem kompa przez listwe (tym czewonym guzikiem ) i dzisiaj rano wstaje i mi metin nie działa. niby się ładuje i pisze : sprawdzanie plików i nagle wyskakuje : metin2.bin przestał działac. próbowałem sćiagać i instalować i nic.. nadal to samo... prosze o pomoc.

5929a49f16f0e_post-46627-126295910224_thumb.jpg

Opublikowano
Witajcie gracz, zgłaszam się z wielkim dla mnie problemem. Ściągałem Multihacka 5.0, gdy wchodzę do gry hack nie działa. Ściągnąłem tylko Net Worka 3.5. Nic więcej żadnych innych plików tylko hacka i net worka. Proszę o szybką pomoc.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Siema, mam dosyć głupie pytanie :P

Mianowicie, od niedawna gram w m2, chciałem zapytać, co to za cheat którego używają przeważnie mentale, mozna ich spotkać w szczególności na zaprzys.

( koleś chodzi i sam zabija, raz za kiedy walczy. Dodam że juz na 25lv ma range rycerski ^^)

wiecie co to za bot ?:D

Opublikowano

Siemka wszystkim. mam problem. wczoraj wyłączyłem kompa przez listwe (tym czewonym guzikiem ) i dzisiaj rano wstaje i mi metin nie działa. niby się ładuje i pisze : sprawdzanie plików i nagle wyskakuje : metin2.bin przestał działac. próbowałem sćiagać i instalować i nic.. nadal to samo... prosze o pomoc.

Próbowales wrzucic obejscie albo zrob tak spatchuj metka do konca i wrzuc na nowo obejscie

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

Siema, mam dosyć głupie pytanie :P

Mianowicie, od niedawna gram w m2, chciałem zapytać, co to za cheat którego używają przeważnie mentale, mozna ich spotkać w szczególności na zaprzys.

( koleś chodzi i sam zabija, raz za kiedy walczy. Dodam że juz na 25lv ma range rycerski ^^)

wiecie co to za bot ?:D

exp bot czy cos w tym stylu poszukaj w tym temaciku

http://www.mpcforum.pl/topic/82054-spis-hackow-upnietych-przeze-mnie/

Opublikowano

Witam moje pytanie brzmi tak czy wie ktos juz co mozna zrobic zeby expic na spada lub jeden hit a drugie pytanie jak mam wlaczonego obojetnie jakiego mh i mam tylko atk speed i mov speed i zrobie kabo czy spada, lub auto pick up to mnie tez wywala nawetr bez kambo z metka do okna logowania pzdr

Opublikowano

mam pytanie sciagnolem z jakiegos forum trade hacka czystego ale potrzebny jest do niego python24.dll i nie wiem z kad go sciagnac jak bedzie dzialal wrzucam go na forum

Opublikowano

Proszę o spolszczenie NRG MT2

http://nrgmt.ath.cx/index.php

Dzięki z góry.

Opublikowano

Mam problem i oczekuję odpowiedzi..

size="7"]a więc [[/size]

Nie tylko mi ale większości graczy gdy włączają jakiegokolwiek Angel bota wyskakują znaczki "???" i wyłącza się all metek może ktoś zna na to jakiś sposób?

DAWAC MINUSY ------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...