Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat powstał żeby nie robić śmietnika w dziale...dziwię się, że jeszcze takiego nie było ;o

Piszcie tutaj swoje pytania, mówcie w czym macie problem, a inni postarają się odpowiedzieć ;)

Jak nie było jak był wystarczy poszukać bo trochę w dół spadł :P

^.^

• 7 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem z metinem priv sciagnelem spolszczenie i hamachi wlaczam hamachi i potem metina priv wpisuje login i haslo i wyskakuej caly czas blad podczas laczenai sie z serverem a wczoraj mi normalnei dzialalo

Opublikowano

Siemka :P Mam problem z Serverem Prywatym.Grałem sobie po zmianie itemow bawilem sie itp. I nagle przy ladowaniu sie Konsoli FREEBSD wyskakuje Enter full pathme of shell or RETURN for /bin/sh: Co mam w takim przypadku zrobic?? Wogóle sie nie rusza! Dziekuje z góry :P

Opublikowano

Ja także mam problem..

Jak nazywa się hak do metina że koleś na moich oczach zabił moba lub zniszczył metka hitem...

Jak się on nazywa..Jak działa...Intrukcja proszę:).

Opublikowano

kefka:

mam problem z metinem priv sciagnelem spolszczenie i hamachi wlaczam hamachi i potem metina priv wpisuje login i haslo i wyskakuej caly czas blad podczas laczenai sie z serverem a wczoraj mi normalnei dzialalo

Może nie połączyłeś się z siecią, albo server OFF

Krzychoooo:

Siemka tongue.gif Mam problem z Serverem Prywatym.Grałem sobie po zmianie itemow bawilem sie itp. I nagle przy ladowaniu sie Konsoli FREEBSD wyskakuje Enter full pathme of shell or RETURN for /bin/sh: Co mam w takim przypadku zrobic?? Wogóle sie nie rusza! Dziekuje z góry tongue.gif

Masz tutaj poradnik :

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=76920

Sypekpl94:

Ja także mam problem..

Jak nazywa się hak do metina że koleś na moich oczach zabił moba lub zniszczył metka hitem...

Jak się on nazywa..Jak działa...Intrukcja proszęsmile.gif.

Pewnie był GM i zrobił to w Bazie Navicat

Saskuacz:

czy jest skillhack na polskim metinie ? jesli tak poprosilbym o link ze skanem najlepiej, przynajmniej jak sie nazywa

Masz link do Tematu:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=52278

Ludzie wystarczy poszukać..... Ja to znalazłem w 1 minutę.

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Nick w CS: MatT

Masz problem z Metinem? Napisz może pomogę :)

My gg: 1113450

Opublikowano

Siemka :P znowu Mam problem co zrobić aby inni userzy mogli grać na moim serverze Serva mam oni pliki MC mają moje IP mają bez końcówki sto spolszczenie też mam ale mi się też nie uruchamia proszę o pomoc!!

Opublikowano

-ziom97-

jak pisać przez hamahi

Klikasz PPM an nazwe serwera i wybierz chat i piszesz to co masz do powiedzenia...

PPM - Prawy Przycisk Myszki

Krzychoooo

Siemka tongue.gif znowu Mam problem co zrobić aby inni userzy mogli grać na moim serverze Serva mam oni pliki MC mają moje IP mają bez końcówki sto spolszczenie też mam ale mi się też nie uruchamia proszę o pomoc!!

Nie uruchamia się ? Czy podczas łączenia się z serwerem wyskakuje błąd ?

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Opublikowano
Błąd:P

Jaki błąd rozszerz swoją wypowiedz bo nie wiem jak ci pomóc...

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Opublikowano
Ja błędu nie mam tylko inni userzy! PROSZE O SZYBKO ODPOWIEDZ

To może złe IP dla nich podałeś ? Albo źle skonfigurowałeś serwer...

8cef750dc.png

54418004.jpg41561578.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie o cheat Engine

jedni mówią że działa inni że nie..

Tak wiem ze to robi tylko iluzje ale chciałbym się pobawić

(nie mam ochoty na żadne privy itp)

Czy ktoś wie jak używać ew. podałby linka do strony na której byłoby to opisane?

Z góry dziękuje

Opublikowano

A ja mam troche głupi problem... Mam 47 lvl, prawie 48 i nie miałem misji z Pierwszą stroną pamiętnika. Misje mam zaczynając od dowodzenia kończąc na doktorynie i świątynnym szalu. Zna może ktoś przyczynę? :P Będzie 5* za pomoc

Ja mam pytanie o cheat Engine

jedni mówią że działa inni że nie..

Tak wiem ze to robi tylko iluzje ale chciałbym się pobawić

(nie mam ochoty na żadne privy itp)

Czy ktoś wie jak używać ew. podałby linka do strony na której byłoby to opisane?

Z góry dziękuje

Może to ci pomoże:

http://www.youtube.com/watch?v=PFgPB4gud8I

Opublikowano

Witam, mam mały problem. Chciałbym sobie postawic swój serwer żebym mógł sobie sam grac bez neta. Znalazłem już coś na ten temat lecz nic z tego nie rozumiem mógłby mi ktoś to wytłumaczyc od A do Z. Jak zrobic konto na tym czymś itp...

Z Góry Dziękuje.

Opublikowano
Mam takie pytanie jak zalozyc konto jak rejestracja nie dziala?

zależy na jakim privie grasz konto może zrobić ci GM reje nie działa bo albo nie ma GMa bo pewnie to na hamchi -_- albo wyłączyli rejestracje żeby zmniejszyć lagi

Opublikowano

Witam mam problem ze stworzeniem prywatnego serwera.Wypakowuje pliki zmieniam nazwę wszystko ładnie pięknie dopóki nie dojdzie do wybrania żeby serw działał na Hamachi i właśnie nie mam tej obcji do wybrania nie wiem czemu choć mam włączone Hamachi co może być nie tak ??????????????????? Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI :D :P

Opublikowano

Witajcię! mam BIG problem z metkiem PL ;/ a mianowicie, to nie moge wejść do gry, ponieważ podczas logowania pisze błąd podczas lodowania z serwerem, a gdy juz za ktoryms razem sie połączy i jest wybór postaci, to wywala mnie to wyboru CH :| co sie dzieje i czemu??;/ od 3 dni tak mam;/ help:(

Opublikowano

Hej .Mam pytanie, jako ze za duzo czasu na nabijanie lvl nie mam i inne rzeczy wiec postanowiłem pobawic sie troche hackami, Fishbot babel działa bez problemow, na MH speeda tez wieksza poruszania sie , ataku itp...tylko mam pytanie (bo widzialem chybana YT) czy jest hack ktory powoduje za jednym nacisnieciem akceptuj- zaakceptowanie u dwóch osób przy handlu?...czy to jakas sciema tylko była jak z Yang hackami i exp...?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...